onsdag 19. november 2014

Tidløs eleganse fra Alabaster


I dag har vi en super nyhet til dere! 
Vi har nemlig fått inn sengetøy og håndklær i luksuriøst egyptisk bomull fra Alabaster. Her snakker vi tidløs kvalitet til en veldig god pris! Vi har virkelig lagt vår elsk på disse produktene, og endelig får vi vist dem frem til dere..

Sengetøy:

Aliènor er et tidløst, kreppet sengetøy som tilfører soverommet et friskt og rent pust. Den tidløse hvite fargen kombinert med de fiolette stripene gir en ekte parisiansk følelse! Sengetøyet er av 100% egyptisk bomull og føles mykt og luksuriøst mot huden. Kun 3% av verdens bomullsproduksjon består av egyptisk bomull, så dette er en sjelden og ettertraktet vare!

Dette hvite sengetøyet kommer i fem uimotståelige pastellvarianter: Blå, gul, lime, mandarin og rosa. Hvilken er din favoritt?
Rue De Montessuy er et utpreget klassisk sengetøy som passer for deg med en klassisk/moderne interiørstil. Vi elsker broderiet i kantene! Sengetøyet er av aller ypperste kvalitet og er laget av langfibret egyptisk bomull. 


Dette designet er inspirert av den franske forfatteren Alexander Dumas. Den elegante stigesømmen langs kantene gir et eksklusivt uttrykk og ekstra mye for pengene..

Lindridge er et sengetøy for deg som liker det enkelt. Den enkle sømmen langs kantene gir et klassisk uttrykk, og sengen din vil alltid se perfekt oppredd ut!
Vi håper dere likte det nyeste tilskuddet i Daisyfamilien! Vi kommer til å oppdatere hyppig i tiden fremover, så følg med på bloggen, instagram og facebook.

Stor onsdagsklem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: