fredag 3. oktober 2014

Litt mer nytt fra Alpaca Society ♥

Vi har vist dere mye strikk, kashmir og alpaca på bloggen i det siste, rett og slett av den enkle grunn at vi sjelden har hatt så mange fine høstplagg inne i butikken på en gang! Vi håper dere synes det er gøy og er klar for en liiiten dose til..Dette fine settet fikk vi i forrige uke, og vi er spesielt glad i denne lune burgunderrøde fargen. Med disse plaggene blir du rett og slett skikkelig elegant! Cardiganen og kjolen er like fine hver for seg som de er kombinert sammen i et antrekk. Kjolen er perfekt ettersittende og er veldig flatterende på mange kroppsfasonger. Det tettstrikkede stoffet gjør at kjolen føles komfortabel og lite sjenerende. Med andre ord er dette en kjole du kan bruke selv om du vanligvis styrer unna ettersittende plagg. Kom innom og prøv, vi lover at du kommer til å bli overrasket!Sandra kombinerer antrekket med boots fra Debbie. I dette kalde været er det nok litt mer hensiktsmessig å bruke strømper under!Her ser dere genseren "Thiril" fra Alpaca Society sammen med "Rustic Scarf". Vi er veldig glad i denne duse, rosa fargen og synes den gir et feminint og klassisk uttrykk. 

Vi ønsker alle en koselig og opplevelsesfull avslutning på høstferien. Det er bare å følge med i tiden fremover, vi har nemlig en haug med godbiter som venter på å bli vist frem på bloggen.

Dersom du ikke bor i Oslo vil vi minne om nettbutikken vår HER (klikk på linken) Om du ser noe du ønsker deg her på bloggen kan du også ringe oss på 21 01 33 55. Vi sender til hele landet!


Ingen kommentarer: