torsdag 16. oktober 2014

Jakkene fra Barbour har endelig ankommet ♥

Dette har vi ventet lenge på! Disse jakkene har vi siklet etter en god stund -  og i går trillet noen etterlengtede kartonger endelig over dørstokken her på Daisy. Jakkene fra dette engelske luksusmerket er værsikre og helt ypperlige på denne tiden av året. Også er de jo helt fantastisk fine da!

Barbour ble etablert allerede i 1894 og har siden designet og produsert værsikkert yttertøy for menn, kvinner og barn. Barbour er blitt spesielt kjent for sine voksede bomullsjakker, de såkalte "Waxed jackets"  som dere ser under på de flotte Daisyjentene.Disse jakkene er blitt selve symbolet på den britiske landesjelen! Jakt, høst, regnvær og landeturer er ting mange assosierer med Barbour. Vi er ikke alene om å elske disse jakkene, og en rekke britiske kjendiser er faste brukere..ta en titt:

Jakkene over er fra tidligere sesonger og kolleksjoner. Som dere ser går det karakteristiske, klassiske designet igjen! De modellene vi har inne i butikken akkurat nå er virkelig helt utrolig fine 


Om dere liker disse jakkene like mye som oss vil vi bare tipse om at de ligger ute i vår nettbutikk på miinto. Klikk deg inn på www.miinto.no/daisy for å se hele vårt sortiment! Akkurat nå har Miinto en kampanje gående der du får  -20% rabatt på alle varer. Denne kampanjen varer frem til klokken 12 i dag, så om du er riktig kjapp kan du gjøre et skikkelig kupp! 


Husk at for dere som følger oss gjelder tilbudet frem til klokken 18. Miinto stenger klokken 12, men dere kan enten handle i butikken vår på Vinderen eller ringe oss å 21 01 33 55 - vi sender over hele landet! 
  Happy shopping!

Stor klem fra Daisyjentene :-)

Ingen kommentarer: