tirsdag 7. oktober 2014

InWear - geniale på kjoler!

De siste sesongene har vi virkelig fått øynene opp for kjoler fra InWear. Her er det rene julekvelden når vi pakker opp en levering! InWear er spesielt gode på å lage behagelige, fasongsydde kjoler med flatterende snitt. For å vise dere har vi satt sammen to antrekk med to forskjellige kjoler som vi fikk inn i går. Ta en titt..

Denne blå kjolen er fantastisk kul! Blått er en dominerende farge i motebildet denne høsten, noe vi skjønner godt da fargen er helt nydelig og passer til de fleste. Her anvender vi kjolen sammen med et rutete skjerf fra Beck Søndergaard, veske fra MOO og sko fra Debbie. Bare se hvor flatterende kjolen sitter! Intet antrekk uten tilbehør! Vi kombinerte antrekket med "Shopping Cow" fra MOO og en klokke med silkestrap fra IKKI.

Denne lekre kjolen har en flatterende drapering på den ene siden som gir et flott innsving. Denne er super om du vil skille deg litt ut på fest! Det er faktisk vitenskapelig bevist at øyet automatisk dras mot røde fargetoner. Dagens funfact! Naturlig nok passer kjolen også ypperlig til jul. Her anvender vi kjolen sammen med et skjerf fra Holzweiler, pelsjakke fra Dear Dharma og vesken "Maple Cow" fra MOO.

Vi håper dere likte dette innlegget, og anbefaler alle som er på jakt etter en fin kjole å prøve disse. Uansett kroppsform blir de fleste overrasket over hvor fint disse sitter! Kom en tur innom oss da vel - så hjelper vi deg med resten 


Håper alle har en trivelig tirsdagskveld :) Stor klem fra alle oss på DaisyIngen kommentarer: