tirsdag 23. september 2014

Nytt fra Voluspa

I går kom den første, ordentlige høstdagen og vi kunne kjenne septemberkulden mer enn tidligere. Vi elsker høsten og gleder oss til å pakke oss inn med deilige skjerf, strømper, høstjakker og boots. I tillegg gir høsten oss en ekstra god unnskyldning til å sitte inne under et pledd med en bok og en god kopp te!Vi har nettopp fått inn de populære Voluspalysene i noen nye lukter, og to av dem passer perfekt nå på høsten!
Mandariono Cannela er en fantastisk duft laget av kremet vanilje, kanel, muskat og ingefær. Fyr opp denne i stua og vi garanterer at den koselige høststemningen smyger seg på. Dette er Daisyjentenes store favoritt!


Vaccaro Orange & Myrrh er egentlig det ultimate julelyset, men passer også utmerket til mørke høstkvelder. Som navnet antyder dufter denne søt vacarro, appelsinskall, solbær og eksotisk krydret myrra.

Vi har fått inn flere nye dufter, blant annet en samleboks som passer for deg som ikke helt klarer å velge hvilken duft du liker best. Følg med på bloggen for flere oppdateringer! Vi ønsker alle en super tirsdag 
 ♥ Stor klem fra DaisyjenteneIngen kommentarer: