mandag 15. september 2014

Klare for en ny uke!


For en fantastisk helg det har vært! Vi har kost oss på markedsdagene og møtt så mange hyggelige kunder. Vi gleder oss allerede til neste gang. Solen har skint og godværet holder seg like godt, kan vi ønske mer? Dette ser ut til å bli en super høst!

I dag er det mandag og vi er klare for en ny arbeidsuke. Men først vil vi vise dere noen av våre favorittplagg i butikken! Denne jakken og skjerfet fra Gestuz har vi nemlig ikke vist dere her på bloggen enda..
Da vi la ut bildet av jakken og skjerfet på Instagram solgte vi to eksemplarer med en gang! Sånt synes vi er kjempegøy :) Ellers har vi virkelig fått øynene opp for kjoler fra InWear den siste tiden. De er utrolig flinke til å lage figursydde kjoler som passer til de fleste fasonger. Denne som Sandra har på seg er veldig fin og passer like godt på kontoret som til fest. Style kjolen med et kult statementsmykke, så er du good to go :)Bildene over er fra Gestuz sin nettbutikk. Bare se hvor fresh man ser ut med den matchende jakken og skjerfet! Med disse plaggene blir du virkelig et iøyenfallende midtpunkt :)

Ellers ønsker vi alle en strålende mandag! Vi blogges i morgen. Stor klem fra Daisyjentene

Ingen kommentarer: