torsdag 25. september 2014

Hils på vår nye klokkefamilie..

I går viste vi dere en liten smakebit på de nye klokkene vi har fått inn fra merket IKKI. Flere av dere viste stor interesse, så i dag tenkte vi å vise dere hele utvalget!Disse klokkene ser ut som EN MILLION DOLLAR, men koster kun 799! Dette er stødige klokker i virkelig god kvalitet. Et bevis på at klokker ikke trenger å koste så mye. Her ser dere de forskjellige modellene vi har inne..
Denne modellen heter Daisy (tro det eller ei!) og er en kvinneklokke i rustfritt stål. Denne kommer i tre varianter; sølv med rosegull, sølv med gull og helfarget rosegull. Alle sammen er utrolig lekre! Både Daisymodellen og de andre modellene er vanntette.
Denne modellen heter "Danny Leather" og er en unisex modell. Spennen er av rustfritt stål og armlenken er i ekte lær. Kommer i brun og sort!
"Danny silk" er søsteren til "Danny Leather" og kommer i to varianter. Denne klokken er av rustfritt stål og armlenken er av silke. Utrolig delikat og lekker!

Til sist har vi modellen Julie, som er en skikkelig statementklokke og et smykke i seg selv. Denne kommer med en nydelig, glatt lærreim som armlenke. Klokkehodet er av rustfritt stål og også denne er vanntett! Som dere ser kommer denne modellen i to varianter, en med gull og en med rosegull.

Dere kan tro vi jublet da vi pakket opp disse! Dette er noen av de nydeligste klokkene vi har sett på lenge, og med dette utvalget kan man finne noe til enhver smak. I tillegg er prisen så innmari fin!

Hva synes dere?

Stor klem fra Daisyjentene Ingen kommentarer: