mandag 18. august 2014

Sommeren er på hell..

..noe som betyr at det strømmer inn med høstnyheter her på Daisy. I dag har vi pakket opp masse nytt fra blant annet Gestuz, Bruuns Bazaar og Samsøe. Ta en titt da vel!Her har Pernille på seg en genser fra Samsøe med helt fantastiske fargesjatteringer. Her kan man skimte fargene rødt, rosa, burgunder, brunt og lyst oransje. Dette plagget er virkelig et delikat fyrverkeri av en høstgenser!


Her har jentene på seg en en nyankommet jakke fra Gestuz. Denne anvender vi gjerne alene, men den kan også være fin med et belte i livet. Style den med et par tøffe boots og du er klar for høsten! Denne blusen er utrolig elegant og funker like fint i selskapsanledninger som under en blazer på kontoret. Vi styler også gjerne blusen med et skjørt, som for eksempel de populære  skjørtene fra By TiMo.

Her har Marte på seg en superdeilig genser fra Gestuz. Vi elsker mønstre og styler den gjerne med et typete skjerf, som dette fra Holzweiler.

Ellers oppfordrer vi alle til og følge oss på Facebook og Instagram! Om du liker oss på facebook får du 10% på den dyreste varen hver gang du handler hos oss. Det eneste du trenger å gjøre er å sjekke inn hos oss med check-in funksjonen. Bra for oss og bra for deg 

Stor klem fra alle oss på Daisy 

Ingen kommentarer: