mandag 11. august 2014

Quick Fix Cow..

MOO er et merke dere kommer til å se mye av i butikken denne sesongen, og i dag har vi lyst til å vise dere denne praktiske lille saken..


Denne modellen heter Quick Fix Cow og kommer i 3 forskjellige fargenyanser. For litt siden fikk vi besøk av en kunde som kjøpte denne i bursdagsgave til venninnen sin. Det synes vi var en så super gavidé at vi bare må tipse dere om den her på bloggen!

Dette er virkelig en superfin venninnegave. Den kan brukes som både lommebok og sminkepung - eller kanskje som en liten clutch? Virkelig et must-have for jenter på farten!
Quick Fix Cow koster 699,- og er laget av argentinsk skinn. Vi har også inne en litt større modell som kan romme alt fra en iPad mini til sminke og andre nødvendigheter. Flere bilder fra denne veskekolleksjonen kommer!

Ellers ønsker vi alle en super start på uken. De fleste er nå tilbake på skole og jobb. Nå som sommeren er på hell er det bare å glede seg til høsten! Vi har i alle fall masse spennende og vise dere her på bloggen fremover. Stay tuned!

Stor mandagsklem fra Daisyjentene 
Ingen kommentarer: