lørdag 8. februar 2014

Vårsmak fra Custommade på lørdagskvelden..

Hver gang det kommer trillende inn en ny kartong med nyheter er det nærmest feststemning i butikken. Denne gangen var det vårvarer fra danske Custommade som kom med postmannen, og til deg som er like nysgjerrig som oss - her kommer en liten smakebit på hva vi akkurat har pakket opp.. 
Denne våren har vi satset stort på den maritime stilen med striper og fargekombinasjoner i marine og hvitt. Denne stripete genseren med paljettlomme på brystet gir hverdagsantrekket en kul vri. Vi matcher den gjerne med disse trendy silkebuksene med snakeprint.  
Vi har fremdeles oppheng på paljetter og sier ikke "nei takk" til et eksemplar av dette lekre paljettskjørtet i creme og rosè i vårgarderoben. 
Denne genseren med metallisk forstykke er også en av våre Custommadefavoritter denne sesongen. Kombinasjonen mellom det sarte pudderosa og det røffe metalliske går helt hjem hos oss. 

Alle produktene i dagens innlegg ligger nå for salg i vår nettbutikk hos Miinto. Klikk deg inn for litt vårlig inspirasjon på lørdagskvelden - det er lov å la seg friste! ;-)

Ingen kommentarer: