tirsdag 14. januar 2014

Varme vinterfavoritter fra Alpaca Society..

I dag har vi fått inn varme nyheter fra Alpaca Society i butikken. Her ser du Daisyjentene i fantastiske "Rustique scarf"som nå har kommet inn i silke/babyalpaca for våren. 
Dette var et av våre bestselgende skjerf forrige sesong, finnes nå i fargene mulvarp, lysegrå, pudderrosa, mosegrønt, lys beige og marine. 
Denne strikkegenseren i børstet alpacaull er også tilbake i soriment. Her har du det perfekte koseplagget som passer like godt på fjellet, i sofaen som på jobben. Vi bruker den både som genser og kjole, gjerne med en matchende alpacahals og et par tøffe boots til. 
Genseren finnes nå i pastellrosa, mulvarp, hvit og grønn. 
Vi har også fått påfyll av de populære genserne, t-skjortene og singlettene i pimabomull. For deg som ikke har hørt om denne kvaliteten før kan vi fortelle av pima er verdens mykeste bomullskvalitet, bedre kjent som "luksusbomull". Venner du deg først på disse blir de garantert en favoritt i garderoben! Kommer i hvit og sort, med høy og medium utringning.  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei:) sender dere til Bergen?

Daisy sa...

Hei, ja det gjør vi! :-) Send oss en mail til daisy@daisyshop.no med hva du ønsker så ordner vi det! Mvh Christine /Daisy Vinderen