tirsdag 21. januar 2014

Made in Heaven har ankommet Daisy!

Endelig er de fantastiske jeansene fra Made in Heaven her! Buksene som gir sprettrumpe, beina lengde og som er superkomfortable på. Vi har gledet oss i et halvt år på at disse skulle komme i butikk. Håper de faller smak hos dere også! ;-)

For dere som kjenner merket fra før har vi fått inn den klassiske jeansvasken i modellene "Marrakesh", "Oslo" og "Ellesworth", samt en superkomfortabel, blå stretchjeans i modellen "Bonn". Denne må bare prøves på!

Til dere nye MiH-tilhelgere der ute har vi laget noen kollasjer som illustrerer de forskjellige modellene med bilder og navn.  
Her ser du vakre Claudia Shiffer i slengmodellen "Marrakesh". Superfin til sommeren med tresko eller platåsandaler til. 
"Oslo" er den perfekte jeansen for deg som har litt lengde og som ønsker litt rettere ben. Denne er en klassiker i garderoben som er like akuell sesong etter sesong. 
Her ser du stjernene i sine Made in Heaven-favoritter. På bildene over ser du modellen "Ellsworth" og nedenfor "Marrakesh" og "Bonn". 
Vi lar oss gjerne inspirere når det kommer til stylingen! ;-)
"Ellesworth" er skinnymodellen med smale legger, som ikke er for lang på beina. Like fin til pumps som joggesko. 
"Ellsworth" finnes også i hvit med gulldetaljer - denne gleder vi oss til å møte sommeren i!
"Bonn" er modellen for deg som ønsker stretch og komfort. I likhet med "Ellesworth" er "Bonn" en skinnybukse med smale ben. Denne er litt mørkere i vasken og er derfor godt egnet også til jobbruk.   
Vi har også fått inn signatur t-skjorten til MiH med den ikoniske fuglen på. Her ser dere den på superfreshe Cecilia som solgte inn kolleksjonen til oss i høst. 

Gled deg til en sesong med MiH, dette blir magisk! :-) 
Ps. buksene ligger nå også ute for salg i vår nettbutikk hos Miinto

Ingen kommentarer: