torsdag 2. januar 2014

Back to basics..

Riktig godt nytt år, kjære Daisykunder! Håper dere har hatt noen deilige og avslappende jul- og nyttårsdager sammen med deres nære og kjære. Hos Daisy er vi nå klare for å ta fatt på det nye året og alle de spennende vårnyhetene som allerede har begynt å komme inn. 

En av fristelsene som akkurat har ankommet er denne tøffe, marineblå bomullsgenseren med "padding"på albuene fra Hunkydory. Her ser dere Pernille style den med et nytt cashmere-/silkeskjerf i vårens farger fra Holzweiler.  
Etter en måned med mye glitter og glamour er vi nå klare for å finne tilbake til de komfortable hverdagsplaggene igjen. Frister det kanskje med noe nytt i det nye året? Ta turen innom for en smugtitt på våren 2014. Vi er nå tilbake med vanlige åpningstider igjen, 09.00-18.00 (hverdager) og 09.00-16.00 (lørdager). 

6 kommentarer:

Rosa sa...

Himmel og hav, for et skjerf!!!
Hva er prisen og sender dere pr post?
MÅ HA!!! :-)

Klemmer, Rosa

Daisy sa...

Heisann Rosa:-) Så hyggelig at du liker skjerfet. Det er bare nydelig! Send oss en mail til daisy@daisyshop.no med hvor skjerfet skal sendes, så sender vi deg mer info. Hilsen Daisyjentene

Unknown sa...

Lekkert!!
Jeg er og sååå klar for hverdag:)

Daisy sa...

Håper du har hatt en herlig jul, Line :-) Gleder oss til hverdagen igjen nå vi også! :-)

Maja sa...

Hva er prisen på skjerfet? Og blir det lagt ut på miinto??:)

Daisy sa...

Hei Maja. Prisen ligger på 1299,- Send oss en mail til daisy@daisyshop.no, så kan vi sende det til deg om du ønsker. Riktig god søndag til deg! :-)