lørdag 30. november 2013

Alpaca- og cashmeredagene er i gang!

Vi minner om at det nå er ALPACA- OG CASHMEREDAGER hos Daisy med -20% rabatt på alle produkter fra Alpaca Society, Dehn Design, Dear Dharma og Kashmina. Tiden er nå inne for å gjøre årets beste julegavekupp til hele familien. Tilbudet varer ut søndag! ;-)
Vi gir deg også -30% på utvalgte varer fra Petit Bateau i dag og i morgen. En super mulighet til å gjøre unna julegaver til barn/barnebarn mens det enda er godt utvalg. Her ser du noen av kuppene du kan kan gjøre denne weekenden. Klikk her for å se flere bilder. 
Vi minner om at vi nå har begynt med JULEÅPNINGSTIDER i butikken og holder åpent i dag fra 09.00-17.00 og i morgen (søndag) fra 13.00-17.00

Ta med deg ønskelistene og kom til oss for en kickstart på julehandelen.
Daisy, Sandra, Anette, Line, Gullmira og Christine kan knapt vente med å ta imot deg!

torsdag 28. november 2013

Tips til årets pakkekalender..

1. sklisokker til gutt fra MP, 2. kakemix med frosting, 3. refleks, 4.hårstrikk med sløyfe, 5.tatoveringer, 6.glitterhårstrikk, 7.sommerfugllipgloss, 8. neglelakker fra C&E, 9. neglefiler med glitter, 10. notatbok til juleønsker og andre skriblerier.   
Desember nærmer seg med stormskritt og for mange betyr dette planlegging av årets adventskalender. Til deg som fortsatt har noen kalendergaver igjen har vi laget en egen Daisykalender med forslag til småtteri i en overkommelig prisklasse til både gutt og pike.  
11.håndkrem fra C&E, 12.store hårsløyfer, 13. penal fra Napapijri, 14.sjørøverlapp og kikkert, 15.myntlommebok, 16.piperensere, 17.løsnegler med spennende dekor, 18. Napapijrihansker, 19. tegnesaker, 20. speil. 
 Ta turen innom oss, vi deg gjerne med kalendertips og innpakning!
21. lykkearmbånd fra Cruciani, 22. sjokoladekjærligheter med julemotiv, 23. lommebok fra Napapijri, 24. armbånd fra Edblad. 
Til deg som vil gjøre det litt enkelt i år, kjøp en sjokoladekalender med 24 eksklusive melkesjokolader. Det skal ikke mer til for å få fart på førjulsstemningen.. ;-)

onsdag 27. november 2013

Velkommen til alpaca- og cashmereweekend!

Julehandelen 2013 er nå i gang for fullt og dette markerer vi med ALPACA- OG CASHMEREDAGER hos Daisy førstkommende helg (29.11 - 01.12). Fredag, lørdag og søndag får du -20% rabatt på alle produkter fra Alpaca Society, Dehn Design, Dear Dharma og Kashmina. Tiden er nå inne for å gjøre årets beste julegavekupp til hele familien! ;-)   
¨
Vi har heller ikke glemt de minste og gir deg -30% på utvalgte varer fra Petit Bateau disse dagene. En super mulighet til å gjøre unna julegaver til barn/barnebarn mens det enda er godt utvalg. 
Scroll deg nedover og skaff deg oversikt hvilke alpaca- og cashmerekupp du kan kan gjøre denne weekenden. Det er lov å la seg friste..
Hva med en lekker "anouska jacket" til den kvalitetsbevisste kvinnen? (Kommer i pudderrosa, mørkebrun, lysegrå, koksgrå og sand).
Eller varme "Trinny", i børstet babyalpaca, til frysepinnen? Finnes i denne herlige blåfargen og i beige. 
Til den trendbevisste har vi noen eksemplarer igjen av den populære "Mette Marit-ponchoen" fra Dehn Design. Kommer også med matchende luer til. 
Til luksusdyret har vi deilig kvalitetscashmere! Dear Dharma leverer både cardigans og v-gensere i sesongens lekreste farger.   
Hva med en lekker cashmereponcho med matchende skjerf og lue til en som virkelig fortjener det?
Eller en sprek, knallfarget cashmerelue til skientusiasten i familien?
Denne fantastiske strikkejakken i bløt cashmereull fra Kashmina er også en sikker vinner under juletreet i år. Hva med å gi den i gave til deg selv fra deg selv?! ;-) 

Ta med deg ønskelistene og kom til oss for en kickstart på julehandelen.
Daisy, Sandra, Anette, Line, Gullmira og Christine kan knapt vente med å ta imot deg!

-30% rabatt på utvalgte høst- og vintervarer!

Daisy har nå plukket ut et utvalg av sesongens varer som hun har satt med med -30% rabatt. Her ser dere Christine og Sandra i to eksemplarer fra stativet. Begge har på seg hver sin deilige, offwhite ullgenser perfekt for kalde vinterdager. Christine er ikledd en høyhalset modell fra Cusommade med hullemønster, denne finnes nå igjen i str. M og L. Sandra har på seg en lekker variant fra Hunkydory med flettemønster som nå finnes i str. L og XL (finnes også i burgunder i str. M, L og XL). 
Pris før kr. 1199, nå kr. 839. 
Disse flotte ullgenserne med stjernemotiv fra Hunkydory får du også på -30% akkuarat nå. Supre julepresenter! Genseren finnes i fargekombinasjonene mørkegrå/burgunder (str. S, M, XL) og i marine/burgunder (str.XS, S, XL). 
Disse fluffy ulltoppene fra norske Ulldahl er perfekte når du vil pynte deg litt i førjulstiden. Finnes i fargene beige (str. XS, S, M, L) og sort (XS, S, M, L). 

Vi har også fått inn masse lekre vareprøver til dame til 100, 200, 300 og 500 kroner som er verdt å se nærmere på. Ta turen innom oss og gjør noen supre førjulskupp! 

søndag 24. november 2013

Tid for vinterjakker og "christmas check in"!

Desember nærmer seg med stormskritt og mange har allerede årets juleønsker klare. Sjekker du inn hos "Daisy shop" på facebook når du handler. I november og desember gir vi deg -10% på hele kjøpet (gjelder alt av klær, vesker og sekker). Nå har du en super anledning til å handle julegaver og spare litt samtidig!;-)
En ting mange ønsker seg til jul er en ny vinterjakke. For at det skal bli enklere å finne frem i jungelen av ulike merker og modeller har vi i dag laget et jakkeinnlegg her på bloggen. Scroll deg nedover og bedøm hvilken som er din favoritt. 

Psst.. vi begynner allerede å gå tomme for enkelte størrelser, så ikke vent for lenge om du er på jakt etter en spesiell modell. 
Hos oss finner du blant annet de populære jakkene fra Ciesse Piumini. Perfekt for milde vinterdager og til bruk under en kåpe som trenger litt ekstra isolasjon. 
Denne sesongen har vi også fått inn en tykkere utgave av Ciesse-jakkene. Den korte modellen finnes i kakigrønn og blå, mens den lange kåpemodellen kommer i sort. Superlette jakker, som knapt merkes på kroppen!
Vi har også de etterspurte Mooseknucklesjakkene med god lengde og lekre pelsdetaljer. Finnes i gråbrun og i marine.
Til barna har vi supre dunparkaser fra Canadiens med praktiske lommer og deilig pelskrage. Kommer i marine og beige. 
Vi har også superfine Canadiensjakker til voksne. Finnes i grønn, marine og sort. 
Her ser du smellvakre Tone Damli i den sorte varianten (bildet er lånt fra @toneda på instragram). 
De rålekre toscanaskinnkåpene fra Dear Dharma passer for deg som er opptatt av å være varm og elegant på samme tid. Disse er like fine til hverdagsantrekket som utenpå festkjolen og med sin skreddersydde passform går vi aldri lei!
Sist, men ikke minst har vi den trendy bomberdunjakken fra Hunkydory. Denne jakken er blant Maria Skappels favoritter denne sesongen.
Her ser du henne hos Min Mote, hvor hun tipser om å bruke jakken under skinnjakker på vinterstid. En super idè som vi gjerne tar med oss videre!;-)

Velkommen til oss for en hyggelig julehandel! 

fredag 22. november 2013

Varm og elegant i alpacaull..

Brr.. Nå har vinterkulda kommet for fullt og hos Daisy vet vi å kle oss etter forholdene. I dag har vi fått inn disse fantastiske strikkeplaggene fra Alpaca Society. Her ser du Chritine i en kul oversized genserkjole, samt Sandra i en deilig strikkejakke med krage, lommer og knapper. Begge jentene kombinerer antrekkene med hver sin matchende alpacahals. Leter du etter noe å ha på deg i kulda? I disse plaggene er du både lekker, varm og komfortabel!
Hva er vel vakrere enn denne delikate mulvarpfargen på vinterstid? Til dagens antrekk matcher vi med hengeøredobber med sirkon i samme fargenyanse fra An act of style. Disse er like fine til strikk som til festantrekket og finnes nå i mange forskjellige farger i vår nettbutikk hos Miinto. 

Vi har festsmykkene til årets julebord..

For mange har julebordsesongen allerede startet og vi merker stadig økende etterspørsel etter festsmykker nå som vi nærmer oss julemåneden. Vår smykkeleverandør Juni, fra "An act of style", er ekspert på elegante festsmykker og legger stadig ut fristende bilder på sin flotte blogg. Her ser du et utvalg av noen accessoarer som du finner hos Daisy akkurat nå. 
Øredobber med sirkon kr. 389. 
Disse lekre sirkonøredobbene pynter opp både til hverdag og til fest, uten å bli for prangende. Finnes i mange flotte farger denne sesongen, her ser du noen av våre favoritter. 
Dråpeformede strassøredobber fra An act of style kr. 399. 
Strassøredobber er mer i vinden enn noen gang. Nå skal de gjerne være lange med funklende stener tett i tett. Disse dråpeformede variantene setter et eksklusivt preg på festantrekket og gir assosiasjoner tilbake til det glamorøse 60-tallet.
Statementsmykker med blå og sorte steiner fra An act of style kr. 669. 
Statementsmykker er definitivt et "must" denne sesongen. Vi tror veldig på disse smykkene nå i førjulstiden, enten til julebordantrekket eller som julegave til en god venninne..
  
Tusen takk til An act of style for lån av flotte bilder. Vi kan knapt vente med å hoppe inn i finstasen og ta i bruk disse lekre accessoarene!

torsdag 21. november 2013

Paljetter til hverdags og til fest..

Vi fortsetter uken i festmodus og viser i kveld frem et lekkert antrekk som fungerer like godt til hverdags som til fest. Førjulstiden er rett rundt hjørnet og det er lov å pynte seg litt ekstra! Sandra har her på seg et bronsjefarget paljettskjørt fra By TiMo, som hun toner ned med en beige, ribbestrikket genser i myk babyalpaca. For å gi antrekket helhet matcher med ullskjerfet "Tiger Burned MC" fra Holzweiler og nydelige øredobber i samme kobbernyanse fra Farmhouse Design.  
Det fine med et paljettskjørt er at det kan pyntes både opp og ned etter ønske og behov. Et supert plagg for deg som ikke rekker hjem før du skal på julebord. Ta med en silkebluse og et par pumps i vesken, så er du festkledd på 1-2-3!
Topp antrekket med en satementring fra sveske Edblad. Ringer er definitivt sesongens "must have" på tilbehørsfronten. Her får du en snikktitt på noen av ringene som vi har i vårt sortiment akkurat nå.  

onsdag 20. november 2013

Festklar i skinn, paljetter og silke!

Selv om det bare er en helt vanlig onsdag er det aldri for tidlig med litt festinspirasjon til årets julebord. Christine og Sandra har latt seg inspirere av "Fifty shades of grey" og kjører skinn, paljetter og silke når de skal pynte seg til fest. I desember sparer vi ikke på glamfaktoren. Nå vil vi skinne litt ekstra i vintermørket.. 

På bildet over ser du Christine (til venstre) i sorte, stretchy skinnbukser fra vår lokale designer "Yana", paljettjakke i bomberstil fra danske Gestuz og silkeskjerf designet av StyleMag-redaktør, Celine Aagaard, for Holzweiler. Sandra til høyre slår til med en sort, langarmet skinnkjole fra Gestuz og silkeskjerf, også dette fra Holzweilers bloggsamarbeid, designet av den kjente, norske bloggeren Annabel Rosendahl. 

God "lillelørdag" til deg som titter innom! :-)

Varme burgundernyheter..

I dag har det vært klart og deilig vintervær på Vinderen. Mens solen skinner benytter vi anledningen til å ta noen bilder av de siste nyhetene som har kommet inn den siste tiden. Her viser Sandra frem en flott, burgunderfarget versjon av den superpopulære "May-kjolen" med dekorativ drapering i front. Kjolen er laget av den fineste babyalpaca fra Peru og er like komfortabel som den er varm. Denne modellen er meget kledelig og har et snitt som passer de aller fleste! ;-)

For å holde på varmen i kulda kombinerer Sandra kjolen med et lekkert alpacaskjerf i samme farge. Skjerfet har dekorative frynser i begge ender og gir den søte kjolen et litt røffere uttrykk.  
Disse vakre øredobbene med stein i samme burgundertone setter prikken over ièn på antrekket. Utsmykningen på disse treffer oss midt i hjertet og står på ønskelisten i flere farger.
Det nærmer seg førjulstid og ukene fremover er fulle av anledninger til å pynte seg litt ekstra. Topp festantrekket med denne lekre toscanaskinnkåpen fra Dear Dharma, så er du en festkledd diva på null komma niks! ;-)

tirsdag 19. november 2013

Ny ladning med Holzweilerskjerf har ankommet Daisy..

I dag har vi fått inn en ny ladning med masse lekre Holzweilerskjerf i butikken. Her ser du Anette i skjerfet "Norway goat" i kombinasjon med skjørt og jakke i babyalpaca fra Alpaca Society. Dette ble en liten "teaser" på hva du kan glede deg til i morgen, da kjører vi nemlig photoshoot her på Vinderen med nye, spennende fristelser her på bloggen! 

God tirsdag ettermiddag! :-)

mandag 18. november 2013

Holzweiler på besøk hos "Min Mote"..

Bildet er lånt fra vgtv.no
Maria Skappel og Andreas Holzweiler er dagens gjester hos "Min Mote" på VG-TV. Klikk deg inn her for noen tips til hvordan du kan holde stilen i vinterkulda. 

Skjerfet som Maria viser frem i innslaget finner du hos oss på Vinderen og i vår nettbutikk hos Miinto! :-)

søndag 17. november 2013

Smak av vinter..

Er du, i likhet med oss, en skikkelig teentusiast? Da bør du definitivt sjekke ut vinterteen "Winter white earl grey" fra Harney and Sons. Her har du en hvit te, som er den reneste formen for te, blandet med en velsmakende, sitronaktig bergamottolje. Sammenlignet med en tradisjonell sort Earl Grey, er denne teen mye lysere i fargen, med en mild og forfriskende smak.
Siden vinter = tetid har vi satset på et stort utvalg av varierte teer hos Daisy. "Winter white earl grey" og mange andre tefavoritter finner du hos oss i tre ulike størrelser: den trandisjonelle, firkantede boksen med 20 teposer, refilposen med 50 teposer og den lille "snusboksen" med 5 teposer - perfekt å ha med i vesken, eller som en liten hverdagsoppmerksomhet til en som fortjener det.. ;-)

Ukens solstråle..

Denne flotte damen var innom oss før helgen og fornyet seg i fantastiske alpacanyheter fra topp til tå. Ble hun ikke lekker? Her er hun iført nydelige "May dress" og "Rustique scarf" i sesongens mest aktuelle farge. Intet Daisyantrekk uten lekkert tilbehør, dette lekere gullsmykket med blondemønster kommer fra Farmhouse Design. 

Tusen takk, Cecilie, for at du kom innom oss og lyste opp fredagen vår. Håper du får glede av dine nye garderobeinveseringer! ;-)

fredag 15. november 2013

Har du sikret deg dunjakke til vinteren?

Vinteren er snart i anmars og behovet for varme dunjakker har allerede begynt å melde seg. Til tross for at det i dag er mildvær, tåke og regn er det deilig å krype inn i noe som holder været ute. Her ser du Sandra og Line i en dunjakke med pelskrage fra italienske Ciesse Piumini. Disse jakkene har vært en bestselger hos oss denne sesongen og finnes kun igjen i størrelse small og large, i begge farger. 
Denne marineblå dunjakken fra Mooseknucukles passer perfekt for deg som liker den litt kortere varianten, men som fortsatt vil isolere godt når kuldegradene kommer. Akkurat nå selger vi ut denne jakken til -30% rabatt pga. små størrelser. Et supert alternativ til tenåringen i huset! ;-)