torsdag 31. oktober 2013

Dagens gladmelding: TiMo-skjørtene er tilbake!

Skjørt fra By TiMo kr. 499. 
Endelig er bestselgerskjørtene fra norske TiMo tilbake i sortiment. Denne gangen har vi fått inn den populære bomullskvaliteten i fargene sort og grå. Vi har kun klart å skaffe et begrenset antall, så kom innom eller hiv deg på telefonen og ring oss på 21013355 for å sikre deg et eksemplar! ;-)

Her ser dere kjendisstylist og blogger Hedda Skoug i den sorte varianten. Vi elsker hennes kule styling og kombinerer gjerne skjørtet med sorte strømper og boots, slik som hun gjør her.

De etterspurte bloggskjerfene fra Holzweiler er endelig her!

Endelig har de mye etterspurte bloggskjerfene fra Holzweiler ankommet Daisy. Vi har nå fått inn alle fire "printene" i tre ulike størrelser: neckscarf (50x50 cm), silkscarf (100x100 cm) og silk/cashmere (150x150 cm). 

Når fire trendy bloggdamer, alle med hver sin unike stil, produserer hvert sitt Holzweilerskjerf kan ikke resultatet bli annet enn vellykket. Vi har vært noen hardbarka Holzweilertilhengere helt fra starten av og er over oss av begeistring for dette samarbeidet. ;-)
Klikk her for å lese mer om de ulike skjerfene og bloggerne/designerne som står bak konseptet. 
Du kan nå også kjøpe skjerfene i vår online nettbutikk hos Miinto, klikk deg innom for å se utvalget!

tirsdag 29. oktober 2013

Velkommen til alpacadager hos Daisy i helgen!

Torsdag, fredag og lørdag denne uken har vi, i samarbeid med Alpaca Society, gleden av å invitere deg til alpacaweekend hos Daisy. Myke og lune alpacaplagg er definitivt sesongens store slager og passer perfekt nå som vinterkulda står for tur! Denne helgen har du muligheten til å sikre deg alle våre bestselgende alpacamodeller til -20% rabatt - et knalltilbud du ikke kan gå glipp av! 
Daisys favorittjakke "Anouska jacket" er endelig tilbake! Flere av dere har allerede sikret dere et eksemplar og blitt like glad i den som vi er. Vi vet også at noen av dere er blitt så begeistret at den står på ønskelisten i flere farger (finnes nå i pudderrosa, sand, koksgrå og lysegrå). Nå har du muligheten til å sikre deg et eksemplar til -20% avslag. Tenk også julegaver! 

Torsdag fra kl. 15.00-17.00 vil designer Vibeke Stølen Andrup selv være tilstede i butikken for å fortelle om produktene.
 Det vil også være representanter fra Excellent Taste disse dagene med smaksprøver på årets gløgger. Vi utvider åpningstiden fra 09.00.19.00 torsdag og fredag denne uken. Håper å se mange av dere innom! :-)

Bor du utenbys kan du allikevel handle ALPACAPRODUKTER på -20% RABATT. Send oss en mail til DAISY@DAISYSHOP.NO med hva du ønsker, så sender vi til deg i postoppkrav. :-)

mandag 28. oktober 2013

Vil du ha 20.000 å handle for hos Miinto?

Da må du se litt nærmere på dette innlegget! Akkurat nå har Miinto en konkurranse gående der de deler ut et gavekort på 20.000 kroner til en tilfeldig utvalgt. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på Miintos nyhetsbrev her. Trekker du vinnerloddet kan du velge og vrake i hele Miintos sortiment, dette gjelder selvfølgelig også hele vareutvalget i vår nettbutikk

Lykke til! :-)

lørdag 26. oktober 2013

Tid for fest og selskapligheter..

I dag viser vi frem noen flotte festbluser fra danske Custommade som akkurat har kommet i butikk.Vintermånedene er for mange en tid for fest og selskapligheter, derfor har vi laget et innlegg til inspirasjon for deg som lurer på hva du skal ha på deg når du blir invitert bort. Disse Missoniinspirerte blusene i "gull" og "sølv" er et supert alternativ, gjerne i kombinasjon med et par sorte skinnbukser. 

Her ser dere Anette i den gyldne blusen med sorte bukser i eksklusivt kalveskinn fra vår lokale designer Yana Design. Les mer om disse litt lenger ned i innlegget. 
Vår nye, søte Daisyjente Line har på seg en sølvgrå utgave av Custommadeblusen, her kombinerer hun den med sorte "coated jeans" fra 2nd Day. 
Gullmira har også på seg en nyankommet bluse fra Custommade i en frisk, mønstret variant i marine og korall. Denne lyser opp litt i mørketiden, hvor mange av oss bruker mye grått og sort.. 
Også Gullmira anvender de lekre skinnbuksene fra Yana design. Disse er skreddersydd for kvinnekroppen og sitter "som støpt" hele veien. Ekstra godt liker vi strikken i livet som gjør at buksen tilpasses akkurat din figur. Vi har kun tatt inn to eksemplarer av denne skinnbuksen, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg et eksemplar.  
Intet festantrekk uten lekkert tilbehør! Både Anette og Gullmira matcher dagens antrekk med lekre øredobber fra norske Farmhouse Design, som vi forøvrig har fått ny levering av denne uken. Legg lørdagsturen innom oss på Vinterentoget for litt inspirasjon i ruskeværet - vi holder åpent til kl. 16.00!;-)

fredag 25. oktober 2013

Vinneren av alpacakonkurransen er..

Riktig god start på helgen alle sammen! I dag har vi trukket vinneren av alpacakonkurransen som vi har hatt på facebook og instagram i okotber. Vi er utrolig takknemmelige for å ha fått inn så mange "likes", hyggelige kommentarer og fine bidrag under #DAISYKONKURRANSE. Det varmer at så mange henger seg på og engasjerer seg i det vi legger ut, dere inspirerer oss virkelig til å fortsette! 

Den heldige denne gangen ble "SNUPPI 1234" med dette herlige bildet av sønnen i sine "first Levis" på instagram. Gratulerer så mye! Håper du får glede av den fine alpacajakken utover vinteren. Fint om du kan sende oss en mail til daisy@daisyshop.no eller ringe på 21013355 for nærmere avtale ang. størrelse og overlevering.
Tusen takk til alle dere som ble med på moroa. Vi ønsker dere en topp fredag!

torsdag 24. oktober 2013

Et hemmelig designprosjekt..

Endelig kan vi slippe nyheten om et hemmlig designprosjekt, som vi har ventet så lenge på å dele med dere. Du har kanskje sett bilder fra den store eventen til Holzweiler Agency som fant sted tidligere denne uken, der bloggerne Maria Skappel Holzweiler, Celine Aagaard, AnnaBel Rosendahl og Marianne Theodorsen var hovedpersonene.
Disse fire inspirerende damene har i samarbeid med Holzweiler Agenturer designet sitt eget print til et silkeskjerf og et silke- og cashmereskjerf som kommer i butikk til uken. Det spennende med dette designprosjektet er at damene har fått "frie tøyler" til å lage det uttrykket som de føler representerer deres personlige stil og resultatet har overgått alle forventninger!!!

Scroll deg nedover og bli litt bedre kjent med designerne;-)
Celine er sjefsredaktør i fashionmagasinet Stylemag og er også kjent som motebloggeren "Hippie,hippie milkshake". Celine representerer i denne firkløveren den "klassiske" som med sine rammer i sort, hvitt og gull oppnår et minimalistisk og stilrent uttrykk som er veldig representativt for motebildet både denne og neste sesong. 
Annabel er innkjøpsbloggeren med kjærlighet for prints. Skjerfet hennes er inspirert av bandanaprinten som hun brukte da hun var liten. Annabels skjerf er sammensatt at tre ulike mønstre: bandanaprinten, leopardmønster og ruter. Hun har også det eneste stort/hvite skjerfet i kolleksjonen, et trekk som vi også ser mye av i trendbildet akkurat nå. 
Marianne Theodorsen, også kjent som "Styledevil". Marianne jobber for mothuset Høyer og blogger om mote både i inn- og utland. Med sitt fargerike hår og særegne stil er det vel kanskje også naturlig at Marianne representerer det mest lekne skjerfet i kolleksjonen. Gjør deg klar for prikker, turkis og spennende mønstre!
Sist, men ikke minst har vi modell, kunster, blogger og Holzweiler-kone, Maria Skappel. På bloggen sin "mariaskappel.no" skriver hun følgende om sitt skjerf "Jeg er veldig opptatt av kontraster, det røffe og enkle og det interessante som oppstår når noe flatt transformeres til 3D eller når 3D gjøres flatt. I dette tilfellet har jeg lekt med revet papir som jeg har fotograftert og overført til print på det flotteste silkeskjerf". 
Ble du også inspirert av disse fire flotte designerne og fikk lyst på et skjerf? Ring oss på 21013355 eller kom innom for å sette deg opp på venteliste. Skjerfene ventes inn i neste uke og blir levert i tre ulike størrelser, 50x50 (neckscarf), 100x100 i silke og 150x150 i cashmere. 

Tusen takk til Maria Skappel og Holzweiler.no for lån av bilder!

tirsdag 22. oktober 2013

Vår alpacafavoritt "Anouska jacket" er tilbake!

Nå er Daisys favorittjakke "Anouska jacket" fra Alpaca Society endelig tilbake i delikat pudderrosa og lysegrå. Denne modellen er blitt en klassiker hos oss og fungerer like godt vinter som sommer. Noe av det vi liker aller best med denne modellen er beltet i livet som gir fasong til enhver kvinnekropp. Både passform og kvalitet på disse strikkejakkene er helt riktig! 
Flere av dere har allerede sikret dere et eksemplar av "Anouska-jakken" og blitt like glad i den som vi er. Vi vet også at noen av dere er blitt så begeistret at den står på ønskelisten i flere farger. Som en liten statusoppdatering til dere som venter finnes jakken nå i fargne: pudderrosa, sand, koksgrå og lysegrå. 

Hold ruskeværet ute i Swims!

Endelig er de fantastiske allværsjakkene fra Swims tilbake i sortiment. Er du en småbarnsmamma som stadig er på trilletur, eller en travel buisnesskvinne på farten da er dette jakken for deg. Swimsjakkene har en feminin, fasongsydd passform og holder ute både vann og vind. I tillegg har de også et avtagbart termofor som varmer godt i det norske høstværet.
Jakkene har både hette og praktiske lommer med glidelås som rommer de viktigste nødvendigheter som nøkler, mobil og lommebok. 
Hos Daisy finner du nå Swimsjakkene i fargene marineblå (XS, S, L) og sort (XS, S, M, L). 
Her får du et bedre inntrykk av passformen, som sitter "helt som den skal" etter vår smak. Et stort pluss er den ekstra lengden bak, som gjør at du fint kan sette deg ned på en fuktig benk uten å bli våt i baken;-) 

Kom innom oss i regnværet og prøv Swimsjakkene du også. Disse er like fine året rundt og går aldri av moten!

mandag 21. oktober 2013

Varm i kroppen, varm om hjertet..

Nå har vi fått inn denne herlige strikkegenseren i børstet alpacaull fra norske Alpaca Society. Vi elsker den friske fargen og bruker den gjerne som kjole til tykke strømpebukser og skoletter. Sandra kombinerer den her med Holzweilerskjerfet "Kasopi", designet av tidligere supermodell og administrerende direktør for naturreservatet "Nanofasa Conversation Trust", Alexandra Ørbeck Nilssen.
Bildet er lånt fra Dagavisen.no
Du har kanskje hørt om samarbeidet mellom Holzweiler og Alexandra før, for deg som ikke kjenner historen kan vi fortelle at Alexandra har designet flere skjerf for Holzweiler med motiver fra det afrikanske miljøet. Overskuddet fra salget av "Alexandra-skjerfene" går direkte til reservatet som bidrar til å skape et bærekraftig økosystem i Namibia. 
Bildet er lånt fra Holzweiler.no
Skjerfet som Sandra har på seg over og som Alexandra har rundt hodet her, er et fotografi av en eldre, afrikansk kvinne. Vi forelsket oss i både damen og skjerfet ved første øyekast og lar henne gjerne være fargeklatten i høstgarderoben vår.. 
Fikk du også lyst å freshe opp garderoben med et fargerikt skjerf, klikk deg innom nettbutikken vår hos Miinto og bestill en liten mandagsgave til deg selv.

søndag 20. oktober 2013

Vinn en deilig strikkejakke fra Alpaca Society..

Du har fremdeles muligheten til å melde deg på alpacakonkurransen som vi la ut tidligere denne måneden om du ikke har gjort det enda. Fredag 25.oktober trekker vi en heldig vinner som får et eksemplar av denne flotte,blå strikkejakken i børset alpacaull. 

For å  delta må du gjøre følgende:
 - Følg "Daisy shop" og like konkurranseinnlegget på facebook.

- Post et bilde av et produkt som du har kjøpt hos Daisy på din instagramprofil og hashtag det med #daisykonkurranse.

For dobbelt så stor vinnersjanse gjør gjerne begge deler!;-)
Lykke til!

lørdag 19. oktober 2013

Burgundernytt fra Holzweiler og Saint Tropez..

På kalde oktoberdager er det deilig å krype inn i en lang strikkejakke og et lunt skjerf. Her ser dere Sandra i en nyankommet burgunderjakke fra Saint Tropez og skjerfet "Zebra burgunder" fra norske Holzweiler. Dette antrekket er perfekt når du vil sette litt farge på tilværelsen og passer like fint til både jobb og fritid. 

Ta turen innom oss på Vinderen i weekenden for en nærmere titt på alle de lekre høstnyhetene!

fredag 18. oktober 2013

Den perfekte festblusen..

Fredagen er her og for deg som vil pynte deg litt ekstra i helgen har vi fått inn den perfekte festblusen. Det er danske Custommade som står bak dette "mesterverket" av en partytopp, legg merke til den flotte perlebroderingen på forstykket og halsen. 

Den duse pudderfargen er alltid like fin, men vi liker den ekstra godt blandt alle de mørke høstfargene. Kombiner blusen med et par tøffe skinnbukser for et litt røffere uttrykk, eller til et smalt skjørt om du vil holde den elegante linjen. Det nærmer seg snart julebordsesong og i denne vakre perletoppen er du garantert kledd for suksess.. ;-)

onsdag 16. oktober 2013

Den populære "May-kjolen" er endelig tilbake..

Nå er sesongens mest etterspurte kjole endelig tilbake i butikk, nemlig vakre "May" fra norske Alpaca Society. Kjolen er laget i ren babyalpaca og sitter helt fantastisk på. 
Du finner den nå i fargene SORT (1 stk.xs, 2stk.s, 2 stk.m, 2 stk.l, 1 stk. xl), GRÅ (2stk. xs, 2 stk. s, 2 stk.m, 2 stk. l, 1 stk. xl) og BURGUNDER (1 stk. xs, 2 stk.s, 2 stk.m, 1 stk.l, 1 stk.xl). Med andre ord, vi har kun fått noen få av hver størrelse, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg et eksemplar! 

tirsdag 15. oktober 2013

Jakkene som hjelper deg med å holde varmen!

Det minner stadig mer om vinter i været og temperarturene synker for hver dag som går. Vi vet alle at vinteren nærmer seg og at bakken om kort tid er dekket av is og snø. 

For at du skal holde varmen når kulda kommer har vi anskaffet de varmeste og fineste dunjakkene på markedet. Hos oss finner du noe for ditt behov, enten du er tilhenger av de varme polfarerjakkene fra Moose Knuckles og Canadiens, eller de lette, litt kortere variantene fra Ciesse Piumini. Her ser du fem flotte damer i fem flotte vinterjakker som du finner i Daisys sortiment akkurat nå.
De populære Ciessejakkene er også tilbake igjen, mer aktuelle enn noen gang. Til dere som ikke kjenner disse jakkene fra før - Ciesse Piumini er kjent for sin utrolig lette dunkvalitet og skreddersydde passform. Et stort pluss er også de avtagbare armene, som gjør at du har både jakke og vest i ett og samme plagg. ;-)

 Kom innom oss, eller klikk deg innom vår nettbutikk hos Miinto for en nærmere titt på vårt gode utvalg!