søndag 29. september 2013

Canadiensjakkene til barn har ankommet!

 Det er ikke bare damene som fortjener en ny dunjakke til vintersesongen, nå har vi også fått inn de flotte Canadiensjakkene til barn. Her ser du en jakkemodell med litt lengde på - en varm favoritt til både gutt og pike. I likhet med damemodellen har også barnejakkene praktiske lommer til oppbevaring og en flott pelskrage på hetten.

I tillegg til denne parkasvarianten (finnes i marine og beige) har vi også fått inn noen lette, korte dunjakker som er verdt å sjekke ut om barna skulle trenge en overgangsjakke før vinterkulda setter inn. 

Ta turen innom oss for jakkeprøving i høstferien.Vi hjelper gjerne til med å finne modell og størrelse som passer barnas behov! :-)

fredag 27. september 2013

Endelig er jakkene fra Mooseknuckles her!

  Endelig er de populære dunjakkene fra Mooseknuckles her med sine søte dusker og varmende pelskrage. Disse jakkene fløy ut av butikk i fjor og er spådd å bli vinterens "it-jakke". 
Noe av det vi virkelig liker med denne modellen er den gode passformen, som er fasongsydd og flatterende uansett om du er liten eller stor. Jakkene kommer i en delikat, gråbrun farge og i marineblå. 

Legg turen innom oss i høstferien for en nærmere titt på sesongens lekreste ytterplagg. Vi holder åpent som vanlig, 09-18.00 på hverdager og 09.00-16.00 på lørdager, håper å se deg innom! :-)

torsdag 26. september 2013

Til hverdags og til fest..

Snart er helgen her igjen og i dag viser vi frem to tøffe antrekk som kan anvendes til både hverdags og fest. Sandra har på seg en koksgrå jumpsuit fra Saint Tropez med et rocka statementsmykke fra 2nd Day. Anette trives best i sine sorte bukser, disse kommer fra Saint Tropez og har en dekorativ paljettstripe i siden. Hun kombinerer den med en rocka, hvit t-skjorte med paljettrykk fra Saint Tropez og sesongens kuleste cashmerejakke med glidelåsdetaljer fra Dear Dharma. 

Hos Daisy elsker vi slike multibruksplagg som endrer uttrykk etter hva slags tilbehør man kombinerer dem med. Bytt ut bootsene med et par høye heler og legg på litt festmakeup, så er du klar for en kveld på byen med jentene! ;-)

tirsdag 24. september 2013

Funklende paljettnyheter fra Gestuz..

Paljettskjørt Gestuz kr. 1299. 
I går kom det trillende inn en eske full av funklende paljettnyheter i butikken. Her ser dere Sandra, vår paljettjente nummer en, i et rålekkert paljettskjørt i sort fra Gestuz. Siden det ikke er helg riktig enda, styler hun det ned med en mørkegrønn cashmeregenser fra Dear Dharma, skjerf fra Holzweiler i modellen "Zebra grey"og sorte, tette strømpebukser. Skjørtet er også superfint til bluse og pumps til litt mer pyntende anledninger. Et plagg med mange muligheter, med andre ord..
Paljettjakke Gestuz kr. 1699.  
Vi har også fått inn en supertøff "bomberjacket"i samme stil. Her ser dere den med en hvit t-skjorte med flaggermusprint og verdens beste sorte stretchbukser fra Genetic Denim, må prøves! For å sette prikken over ièn på antrekket matcher vi med en åleskinnsclutch fra Beck Søndergaard og øredobber med grønn sten fra Farmhouse Design.
T-skjorte med flaggermusmotiv Gestuz kr. 349. 
Nå håper vi at dere er like klare som oss for en festsesong spekket med med paljetter og glamour?! Tips: Kombiner gjerne paljetter med klassiske basics til hverdags når du føler å pynte opp en vanlig, grå tirsdag - det får fart på både humøret og selvfølelsen! ;-)

mandag 23. september 2013

Lune høstnyheter i alpacaull..

Nå som vi går mot kaldere dager er de lune plaggene fra Alpaca Society blant våre favoritter. I dag ser dere Sandra og Christine i to strikkede jakkemodeller i babyalpaca med matchende skjerf til. Disse er så tynne at de fint går under høstkåpen og er et fint alternativ den "vanlige" dressajakken, som mange bruker på jobb. 
Både skjerfene og jakkene kommer i flere delikate høstfarger som er verdt å sjekke ut. 

Start uken med en inspirasjonstur innom oss på Vinderen - nå bugner det av lekre høstnyheter i butikken! Ikke glem at du får -10% rabatt på et valgfritt produkt hver gang du "sjekker inn" hos Daisyshop på facebook, et fint påskudd til å unne seg noe nytt til sesongens garderobe;-)

lørdag 21. september 2013

Sesongens lekreste ytterplagg til hverdags og til fest!

Når høstkulda biter seg fast er gode ytterplagg et "must". Nå har vi fått inn de populære pelskåpene i toscanaskinn i disse lekre fargene. Er du på jakt etter en elegant kåpe med god passform som varmer - da er denne midt i blinken for deg. Denne pelskåpen er så skreddersydd at den blir en "stayer" i garderoben år etter år. Perfekt til avslappet bruk i hverdagen, eller utenpå en kjole til fest..
Om du trenger en god hverdagsjakke til mer sporty bruk kan vi anfale de populære Canadiensjakkene, som nå finnes i fargene marineblå, militærgrønn og sort. Her har du en god jakke i eksklusiv kvalitetsdun som holder deg varm på sure høst- og vinterdager. 

Denne sesongen får vi også inn Canadiensjakker til barn/ungdom. Disse er rett rundt hjørnet, vi lover å si fra så fort de kommer til butikken!;-)

fredag 20. september 2013

Smykk deg med Edblads vakre accessoarer!

Nå har vi fått påfyll av de populære smykkene fra Edblad. Disse er supre vertinne - og bursdagspresenter som faller i smak hos fleste. 
Armbånd fra kr. 220-550. 
Er du svak for stjerner, kløvere eller sløyfer - vi har motivene som passer for deg! Hvis du er av den mer klassiske typen har vi nydelige armbånd med sirkler og sirkoner.
Øredobber fra kr. 169-389.
Vi har også fått inn søte øredobber sirkler, stjerner, kløvere og sløyfer. Disse setter prikken over ièn på høstantrekket;-)
5 stk. armbånd kr. 699. 
Vi elsker armbånd - jo flere, jo bedre! Disse enkle sølvarmbåndene kombinerer vi gjerne med høstens lekre strikkegensere. 
Ringer fra kr. 220-440. 
Ringer er mer trendy enn noen gang - og svenske Edblad gjør intet unntak. Her ser du et utvalg av de ulike modellene som vi akkurat har fått inn. 

Ta turen innom oss i helgen og prøv Edblads vakre accessoarer du også. Det er lov å la seg friste! :-)

torsdag 19. september 2013

Dunjakkene fra Canadiens er på plass!

Endelig har de etterlengtede dunjakkene fra Canadiens ankommet Daisy og Vinderen. I går pakket vi opp denne marineblå modellen med lekker pelskrage på hetten. Jakkene har en god, innsvinget passform og er fylt med eksklusiv gåsedun. Vi venter også inn superfine dunjakker til store barn/ungdom i samme merke hvert øyeblikk.

Det er ingen tvil om at høsten er i anmars, skal vi tro værmelderne er det heller ikke lenge før dunjakkesesongen er i gang. Kom innom oss og prøv sesongens fineste dunjakker du også! ;-)

onsdag 18. september 2013

Endelig er TiMo-skjørtene tilbake!

Bildet er av den norske kjendisstylisten Hedda Skoug og er lånt fra hennes blogg www.fashioncherry.blogspot.no.
Til dere som har ventet og ventet, nå er de populære bomullsskjørtene fra TiMo endelig tilbake i butikk. Finnes nå i fargene sort, rustrød og marineblå i størrelsene XS-L. Vi har kun et begrenset antall, så hiv deg på telefonen eller kom innom om du vil sikre deg et eksemplar av sesongens "must have" på skjørtefronten. Førstemann til mølla! :-)

Klar for jeans med print?

God onsdag alle sammen! Det fortsetter å strømme på med nyheter i butikken - nå har vi akkurat pakket opp disse kule, sorte jeansene med print fra 2nd Day. Flotte Anette har her stylet de "slik hun ville anvendt de" med en tøff cashmerejakke med glidelåsdetaljer fra Dear Dharma, ullskjerf fra Holzweiler i modellen "Tiger beige"og en matchende skinncluch fra Beck Søndergaard.
I dette antrekket er du klar for kjølige høstdager på farten. Vi elsker Anettes tøffe stil og lar oss inspirere til å kombinere sort med brente bruntoner denne sesongen! :-)

tirsdag 17. september 2013

Lys opp høstmørket med paljettskjørt fra TiMo..

 Har du fått sikret deg et paljettskjørt til høstens og vinterens festligheter? Vi har akkurat pakket opp dette flotte skjørtet fra By TiMo, kommer i fargekombinasjonene sølv/sort og bronsje. Daisyjentene lyser gjerne opp mørketiden med litt paljetter til hverdags også. Gjerne stylet slik som dere ser Sandra her med en oversized genser til.

 Genseren på bildet kommer også fra By TiMo. Vi falt pladask for det søte, litt vintageaktige blomstermønsteret.. ;-)

søndag 15. september 2013

Flere høstfristelser har ankommet Daisy..

Markedsdagene er nå over for denne gang og vi håper at alle dere som var innom oss i helgen er fornøyde med sine kjøp, enten det ble noen nyheter til høstgarderoben eller det resulterte i vareprøvekupp til barna.

Det er utrolig gøy og givende å være Daisyjente på jobb om dagen - vi gleder oss allerede til en ny arbeidsdag i morgen! I mellomtiden viser vi deg noen nye høstfavoritter som akkurat har ankommet butikken, scroll deg nedover og nyt søndagen inne i ruskeværet! :-)
Pernille har på seg høstens kuleste collegegenser med teksten "Rebels love Dean"fra Maison Scotch og  skjerfet "Bruerberg zebra" fra Holzweiler. 
Sandra har på seg samme genser i lysegrå, sorte coated jeans fra 2nd Day og skjerfet "Spring twig".  
Kathinka viser her frem en nyankommet strikket favoritt med tøffe hulledetaljer fra Hunkydory. Hun matcher genseren med Holzweilerskjerfet "Bruerberg rope grey" og en åleskinnsclutch i samme grønnfarge fra Beck Søndergaard.  
Anniken har på seg sorte stretchjeans fra 2nd Day, genser med hjertemotiv fra Saint Tropez og skjerfet "A silent moment stripe" fra Holzweiler. 
Her ser dere Gullmira i en av høstens favorittgensere i sort/hvitt med tøffe skinndetaljer på armene fra Maison Scotch, hun matcher den med skjerfet "Tiger white" fra Holzweiler. 
Nora er ikledd en av høstens deiligste basicgensere fra 2nd Day med signaturlogoen på brystet. Også hun matcher antrekket med et av de populære Holzweilerskjerfene, her ser dere henne et av våre absolutte favorittskjerf denne høsten "A silent moment".

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere vareutvalget i vår online nettbutikk hos Miinto. På grunn av stor pågang rundt markedsdagene har vi dessverre ikke fått lagt inn alle nyhetene enda. Ser du noe du liker som du ikke finner online? Send oss en mail til daisy@daisyshop.no så hjelper vi deg med saken! ;-)  

fredag 13. september 2013

En vellykket start på markedshelgen!

En vellykket markedsdag nærmer seg snart slutten. Vi vil benytte anledningen til å gi en stor takk til alle som har vært innom og delt sitt gode humør med oss i dag. Dere gjør slike lange dager til en dans og motiverer oss til en ny supermarkedsdag i morgen! :-) 

Moroa fortsetter fra kl. 09.00-17.00 med 20% på alle dame- og barneklær, 20% på alle smykker fra Farmhouse Design og masse fine vareprøver på høstens kolleksjoner til barn (opp til 50% rabatt).  
Ikke bare har det vært en begivenhetsrik markedsdag med mye liv og moro, vi har også pakket opp de fresheste høstnyhetene i dag, som vi bare må vise dere før helgen setter inn. Her ser dere flotte Sandra i nyankommet paljettskjørt fra Hunkydory og en beige cashmeregenser fra Dear Dharma. 
Sandra matcher antrekket med en sort skinnclutch fra Beck Søndergaard og smykke, samt øredobber fra Farmhouse Design.  
Vi ønsker dere alle en super start på fredagskvelden - håper vi sees i morgen!

onsdag 11. september 2013

En sniktitt på helgens markedstilbud..

Førstkommende fredag og lørdag er det igjen duket for markedsdager på Vinderen. Hos Daisy får du 20% på alle dame- og barneklær, samt 20% på alle smykker fra Farmhouse Design. 
Smykkedesigner Lise Camilla Øhrling vil selv være tilstede i butikken på fredag.
Vi vil også selge høstens vareprøver på barneklær til ca. 50% rabatt disse dagene.
 Her kan du finne supre kupp fra merker som Mayoral, Retour, Reset og for å ikke snakke om de populære dunjakkene fra Canadiens.  
Her ser dere søte Sofie og Gustav i noen av de flotte vareprøvene som du kan kapre til dine barn. Begge representer kolleksjonen til str. 8 år.  
De flotte Canadiensjakkene kommer i str. 6 måneder, 2 år, 4 år og 8 år. 
Knalltøffe høst- og vinterplagg til superfine priser!
Hva er vel bedre å møte den nye sesongen i enn kvalitetsklær i dun og ull?
Har du akkurat blitt mamma? Hva med å investere i en ny dress eller jakke til den nyfødte?
Vi gleder ser frem til en stemningsfull helg litt utenom det vanlige. Håper du har anledning til å komme og dele den med oss! Vi utvider åpningstidene med en time denne helgen og holder åpent 09.00-19.00 på fredag og 09.00-17.00 på lørdag. 

Velkommen skal du være! :-)

tirsdag 10. september 2013

Møt høsten i dunjakker fra Ciesse Piumini!

Disse flotte dunjakkene fra Ciesse Piumini kom akkurat rullende inn døren hos oss på Vinderen. Er du på jakt etter en superlett, varm dunjakke med flatterende passform da er dette modellen for deg. Vi har fått inn både en kort og lang variant, begge med en nydelig pelskrage rundt hetten. 
Her ser dere Christine og Pernille i den korte jakken, som kommer i klassisk marineblå og i en delikat kakigrønn farge.  
Alle trenger en sort boblekåpe i garderoben til vinteren - denne er vår favoritt! Vi liker så godt at jakken er gråsort, istedet for helt sort, da denne fargen er lagt mer flatterende når sommerbrunfargen begynner å falme.. ;-)
Også denne lange modellen har den samme innsvingede og feminine passformen som så mange av oss liker. En sikker vinner, som like gjerne kan anvendes til en røff hverdagsstil som utenpå festantrekket!

søndag 8. september 2013

Hold beina varme i ulltøfler fra Giesswein!

Pris dametøffel kr. 599. 
Høsten er i anmars og det begynner etterhvert å bli kjøligere i luften. For at du skal holde varmen på beina utover har vi tatt inn de superkomfortable ulltøflene fra Giesswein til både dame og barn. Vi falt helt for denne offwhite damemodellen med flettestrikk, som virkelig er med på å sette en lunt preg på høsten! Tøflene er supergode på foten, har antiskli under sålen og er laget i deilig, varm lammeull.
Pris barnetøffel kr. 399. 
Her ser dere modellen som vi har tatt inn til pike med prinsesse- og bambimotiv. 
Pris barnetøffel kr. 399. 
Mens til gutt har vi satset på en tøff, koksgrå modell med riddere på. 

Vi håper at dere er like begeristet for de fine Giessweintøflene som det vi er. Disse må bare prøves på!:) 

Riktig god søndag alle sammen! 

fredag 6. september 2013

Vi har høstens "it-lue" fra By TiMo!

Bildet er lånt fra www.minmote.no
Vi har angoraluen som "Min-Mote-Sonja" og kjendisstylist Hedda Skoug har lagt sin elsk på denne høsten. Ingen tvil om at luer er mer trendy enn noen gang. Vi er klare for en høst med varme ører og deilig, fluffy angorastrikk. 

Luen på bildet finner du i vår online nettbutikk hos Miinto i fargene mørkegrå, lysegrå og pudder. Pris kr. 499.