lørdag 31. august 2013

Vinn cashmerelue - siste sjanse!

Det er enda ikke for sent å melde seg på vår lille cashmeregiveaway. Siden vi akkurat har fått inn høstens forsyning på luefronten gir vi bort EN valgfri cashmerelue til TRE heldige Daisytilhengere. Vinneren blir annonsert via våre kommunikasjonskanaler i morgen 1.september. 

For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 
1 lodd - legg igjen en kommentar under innlegget med hvilken lue du ønsker  
2 lodd - kommentar og legg deg til som følger på instagram @daisyvinderen
3 - kommentar, følg på instagram og del giveawayen med dine venner (facebook/instagram)

 Lykke til! :-)

torsdag 29. august 2013

Ullskjørt og kjoler fra TiMo har ankommet!

Skjørt kr. 929 og kjole kr. 1449, begge fra TiMo.
Endelig har de populære skjørtene fra TiMo kommet inn i butikken, denne gangen i en herlig ullkvalitet. Skjørtene kommer i grå, sort og burgunder. Vi har også fått inn kjole i samme kvalitet i fargene grå og burgunder. 

Om du vil sikre deg et eksemplar før vi blir utsolgt, kontakt oss i butikken på tlf. 21013355. :-) 

Det perfekte antrekk på en torsdag..

Hva passer vel bedre å pakke seg inn i på en torsdag enn denne deilige jakken i myk alpacaull? Vi forelsket oss helt da den ankom butikken og anvender den gjerne med et par tøffe boots og et Holzweilerskjerf nå som høsten står for tur. Her har Pernille på seg modellen "Zebra pink mc", du finner den i vår online nettbutikk hos Miinto
Vi elsker kontraster og styler gjerne antrekket med et par store strassøredobber, som disse An act of style. Strikk i kombinasjon med strass er en sikker vinner i høst! 

tirsdag 27. august 2013

Tid for ytterjakker!

Pris kr. 1499. 
August er snart på hell og behovet for varmende ytterplagg vil snart melde seg. Denne uken har vi pakket opp masse flotte jakker og kåper fra danske Gestuz, et merke som har virkelig hatt sin opptur de siste årene med gode omtaler fra kjendiser og motebloggere. 
Finnes kun en igjen i str. 40.  
Denne rutete kåpen i tynn ull er den perfekte overgangplagget mellom sommer og høst - en klar sesongfavoritt blant jentene på Vinderen. Kåpen har også blitt observert på hele Norges Tone Damli ved en rekke anledninger. Vi elsker hennes kule stil med Gestuzjakke, skjerf, caps og solbriller! 

Vi har allerede vært utsolgt for denne modellen i to omganger, men har endelig fått inn en ny forsyning. Denne gangen fikk vi også skjerf i det samme tøffe rutemønsteret, superlekkert til kåpen eller alene! :-) 
Pris kr. 2999. Finnes kun en av hver i str. 36 og 38. 
Her ser dere Christine i en grønn ullkåpe med tøffe skinnarmer, også denne kommer fra Gestuz. Kåpen har et enkelt, klassisk snitt og passer perfekt i kombinasjon med skjerfet "A silent moment" fra Holzweiler, som dere ser på bildet. 
Frynser er definitivt en av høstens trender - en tendes som er å se hos flere av de store merkene. Denne denne sorte frynsejakken i semsket skinn har blitt Pernilles høstfavoritt og vi skjønner godt hvorfor!
Pris kr.1699. Finnes kun en av hver i str. 36 og 38. 
Pris kr. 1699, finnes kun en i str. M. 
Christine har lagt sin elsk på denne enkle, sorte ullkåpen med glidelåser i gull. Her har hun på seg stripete ullgenser fra Hunkydory under og neckscarf med giraffmotiv fra Holzweiler.

Nå gleder vi oss til å puste inn frisk høstluft og varme oss i fine høstjakker! Plaggene i dagens innlegg finner du i vår online nettbutikk hos Miinto. :-)

mandag 26. august 2013

Napapijrisekkene - nå ute for salg på Miinto!

Pris kr. 598,-
Endelig ligger de populære Napapijrisekkene ute for salg i vår online nettbutikk hos Miinto. Klikk deg innom www.miinto.no/daisy for en nærmere titt på sekkene som alle skolebarna drømmer om. 

Husk - vi sender fraktfritt over hele landet! :-)

lørdag 24. august 2013

Sesongens fineste strikk fra Hunkydory..

God helg kjære Daisykunder! Håper dere nyter siste rest av sommeren i det fine lørdagsværet som vi har i dag. Hos Daisy begynner vi sakte, men sikkert å bli klare for høsten, som vi mer enn gjerne ønsker velkommen i disse deilige strikkegenserne med flettemønster fra Hunkydory. 
 Legg merke til den nydelige ryggen og detaljene på armene, som gjør denne genseren til noe mer enn en "vanlig" strikkegenser. Genserne kommer i burgunder og creme, to av høstens viktigste trendfarger. 
Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at vi har lagt vår elsk på skjerfene til norske Holzweiler. Skjerfene piffer virkelig opp og gir akkurat det "løftet" som vi ofte er på jakt etter når vi setter sammen et antrekk. I dagens innlegg ser dere Daisyjentene i skjerfene "Bruerberg zebra burgundy" og "Nobody cares", som begge tar opp fargene i strikkegenserne.

Er du like lysten på høstnyheter som oss? Klikk deg innom vår online nettbutikk hos Miinto for inspirasjon og kanskje litt lørdagsshopping! :-)

torsdag 22. august 2013

Den ultimate sensommerlooken!

Vi tyner ut siste rest ut av sommeren og kjører på med 2nd Day t-skjorter helt frem til den første høstkulda kommer. På kjølige morgener og kvelder varmer det godt med et Holzweilerskjerf i halsen og for de mest trendy, kanskje også et rundt håndleddet. Neckscarfene er virkelig noe å legge seg på minnet, for disse vil du garantert se mye av i motebildet fremover! 

På bildet ovenfor ser dere Anniken i en knallblå t-skjorte og sorte bukser fra 2nd Day. Hun har på seg skjerfmodellen "A silent moment", hvor motivet er hentet fra Holzweileragenturets omgivelser på Lysaker Brygge. 
Her ser dere hvordan "neckscarfene" fint også kan pynte opp rundt håndleddet, gjerne i kombinasjon med et armbånd eller to;-) Armbåndene på bildet kommer fra Cruciani og Farmhouse Design. 
Vi elsker at hvert skjerf er et lite kunstverk, her ser dere modellene som jentene har på seg utbrettet. Prisen ligger på kr. 299 pr. stk. 
Fine Pernille har lagt sin elsk på mørkegrønt, en farge som også er en gjenganger hos alle merkene denne sesongen. Her har hun på seg en grønn t-skjorte og bukser fra 2nd Day, samt skjerf i modellen "Nobody cares" fra Holzweiler. 

Alle plaggene i dagens innlegg ligger nå ute i vår online nettbutikk hos Miinto.no. Klikk deg innom for litt høstinspirasjon! :-)

tirsdag 20. august 2013

Vi gir bort tre cashmereluer..

Det begynner å bli høst i luften og da passer det bra med en aldri så liten cashmeregiveaway. Vi har akkurat fått inn høstens forsyning på luefronten og gir derfor bort EN valgfri cashmerelue til TRE heldige Daisytilhengere. Denne gangen kjører vi giveawayen både på bloggen, facebook og instagram.
 
For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 
1 lodd - legg igjen en kommentar under innlegget med hvilken lue du ønsker  
2 lodd - kommentar og legg deg til som følger på instagram @daisyvinderen
3 - kommentar, følg på instagram og del giveawayen med dine venner (facebook/instagram)

 Vinneren blir annonsert via våre kommunikasjonskanaler 1. september. 
Lykke til! :-)

søndag 18. august 2013

Nytt fra Bruuns Bazaar og Alpaca Society..

Riktig god søndag alle sammen! I dag er det skikkelig høstvær i hovedstaden, en perfekt anledning til å vise frem noen godbiter til høstens garderobe. 

I dag ser dere Sandra og Pernille antrukket i Bruuns Bazaar fra topp til tå. Vi elsker den stripete looken som kommer for fullt denne sesongen, og som Bruuns Bazaar har gjort sin egen tolkning av i form at denne lekre kjolen og skjørtet. Til disse plaggene kan du mikse og matche alle høstens farger på kryss og tvers. Jentene kombinerer de her med deilig angorastrikk fra samme merke. 
Vi har også fått inn lekre høstnyheter i den skjønneste alpacaull fra norske Alpaca Society. Disse herlige strikkejakkene blir vanskelig å motstå når høstkulda kommer..
Sandra kombinerer her en grå jakkemodell med en av våre bestselgende bukser og t-skjorte fra 2nd Day. Pernille viser en annen måte å bruke stripekjolen fra Bruuns Bazaar på, her med en matchende, grønn stikkejakke fra Alpaca Society utenpå.  
Ble du litt shoppinglysten i gråværet? Klikk deg innom vår online nettbutikk hos Miinto.no for en nærmere titt på alle høstfristelsene. 

Vi jobber kontinuerlig med å legge ut nyheter i nettbutikken, men på grunn av stor pågang har vi dessverre ikke rukket å legge ut alle varene enda. Ser du noe her på bloggen, som du ikke finner på Miinto kan du sende oss en mail til daisy@daisyshop.no, så hjelper vi deg med saken! :-) 

lørdag 17. august 2013

Ventetiden er over!

Pris: 598,-
Ventetiden er endelig over! De etterlengtede Napapjirisekkene har nå ankommet butikken i syv fantastiske høstfarger.
Vi har også fått inn de populære fleecejakkene fra Napapjiri - det perfekte hverdagsplagget til skolestart! Fleecejakken har praktiske lommer i siden og en deilig hette som varmer ørene på kalde høstdager. 

Kom innom oss for litt lørdagsshopping og for å sikre deg det barna måtte trenge til skolestart. Det er stor pågang på sekkene, så ikke vent for lenge! ;-)

torsdag 15. august 2013

The "bomber jacket" is back!

Det kommer stadig påfyll av høstnyheter til butikken. I dag viser vi frem en ny og superfin dunjakke fra svenske Hunkydory som vi har falt pladask for. Jakken har en lett og eksklusiv dunkvalitet, som puster og varmer etter behov. Noe av det vi liker spesielt godt med denne modellen er den kule "bomberfasongen" som er veldig riktig i motebildet akkurat nå. Her ser dere Pernille kombinere den med svarte coated jeans fra 2nd Day, samt lue og skjerf i deilig cashmere fra Kashmina.  
Vi har også fått inn en ny forsyning av de populære stjerneluene fra Hunkydory, som ble utsolgt etter kort tid i fjor. Luene kommer i fem forskjellige fargekombinasjoner, du finner de i vår online nettbutikk hos Miinto.
Prisen på dunjakken ligger på kr. 2799 og stjerneluene kr. 499. 
Bomberjakken i siste utgave av Costume. 
Vi fortsetter å legge ut bilder og fylle opp nettbutikken etterhvert som nyhetene strømmer inn. Klikk deg innom her på bloggen og på vår instagramprofil @daisyvinderen for en daglig oppdatering! ;-)

onsdag 14. august 2013

Det perfekte overgangsantrekket!

August er måneden for kalde morgener og varme solskinnsdager. Å kle seg når temperatur og vær svinger fra time til time er ikke alltid like enkelt. I dag viser vi frem noen fine antrekk som passer perfekt i overgangen mellom sommer og høst. 
Her ser dere Anniken i sorte coated jeans fra 2nd Day kr. 1199, cardigan med sølvtråder fra Custommade og ensfarget ullskjerf fra Holzweiler kr.799. Hun matcher antrekket med en burgunderfarget skinnveske fra Beck Søndergaard kr.1599, samt øredobber med rosa stener fra An act of Style.  
Pernille har på seg en nyankommet hvit genser med riller fra Alpaca Society, som hun kombinerer med sesongens bestselgende ullskjerf fra Holzweiler, pudderfarget clutch i crocoimmitasjon fra Beck Søndergaard og turkise hengeøredobber fra An act of style (nå på salg til kr. 449). 
Sandras antrekk består også av en lekker nyhet i pudderrosa fra norske Alpaca Society, sorte stretchjeans fra 2nd Day kr. 699, kvadratisk skjerf i ull og cashmere fra Holzweiler, samt clutch Beck Søndergaard og øredobber fra An act of style.

Vi jobber for øyeblikket intensivt med å oppdatere vareutvalget i vår online nettbutikk hos Miinto. Flere av plaggene i dagens innlegg, samt andre lekre høstfristelser finner du her.   

tirsdag 13. august 2013

Cashmere for enhver smak!

Det er ingen tvil om at cashmere er tingen nå som høsten snart står for tur. Her ser et utvalg av poncoene, luene og skjerfene som vi akkurat har pakket opp. Er du grå, beige, eller foretrekker du kanskje litt farge. Denne sesongen har vi sikret oss og kjøpt inn noe for enhver smak. Den populære burgunderfargen er selvfølgelig også med, et trendy fargetilskudd til garderoben for deg som vil være først ute med det siste!
Jentene, Olivia og Tora, var innom oss i dag og satte disse fantastiske cashmeresettene opp på sine ønskelister til jul. Selv om det er litt i tidligste laget for juleønsker i august håper vi at julenissen følger godt med.. ;-) 

mandag 12. august 2013

Noen gutter der ute som er klare for Levi`s?

På messen i København gikk vi til innkjøp av Levi`s til barn, noe vi gleder oss til å få i butikk allerede om noen få uker. Denne og neste sesong har vi satset stort på gutta, som virkelig også fortjener noe kult å ha på seg. 

I tillegg til de klassiske Levi`sbuksene har vi også kjøpt inn masse tøffe t-skjorter og gensere med morsomme motiver på brystet. Det kommer også inn noen råkule boksershortser med "Levi`s-strikk" i livet. 
Håper dere er like klare som oss til å ønske Levi`s velkommen til Vinderen. Dette blir bare kanonbra! Alle guttamammaer der ute: stay tuned! :-)

Sesong for cashmere..

Nå har vi fått inn et stort utvalg av plagg i 100% cashmere fra Kashmina. Vi har alt fra de mykeste ponchoer, til morgenkåper, luer og skjerf i høstens fineste farger. Med disse godsakene i høstgarderoben garanterer vi at du ikke vil fryse når kulda kommer. 

Kom innom og prøv denne supermyke luksuskvaliteten du også!:-)

lørdag 10. august 2013

Takk for oss København!

Nå er vi tilbake i Oslo igjen etter tre fantastiske dager på messe i København. Vi har kjøpt inn tre nye merker til dame som kommer i butikk på nyåret. Håper dere gleder dere like mye som oss til Ganni, Made in Heaven og Scotch & Soda. Vi kan knapt vente til varene kommer - våren 2014 blir helt fantastisk! 
I går hadde vi vår "obligatoriske" brunch på Cafe Norden, etterfugt av en herlig båttur i Københavns skjærgård. Før vi vendte nesen hjemover dro vi kjøpte inn barneklær, deriblant Levis, som vi gleder oss veldig til å få i butikk omgående. En liten smakebit på hva dere har i vente er rett rundt hjørnet. 

Riktig god helg ønskes dere alle! :-)

fredag 9. august 2013

En sniktitt på Copenhagen fashionweek..

Vi er på plass i København for messedager på Copenhagen fashionweek. Her ser dere noen inspirasjonsbilder fra flyturen og vår første dag i byen. Vi innviet moteuken med en ren kosedag, som blant annet besto av et fantastisk måltid hos Cafe Norden på Strøget. Anbefales på det varmeste om du har tenkt deg til København i løpet høsten, her finner du de råeste lunsjene!

Måltidet ble etterfulgt av en inspirasjonsrunde hos Illums - et motemekka fullspekket av skandinaviske merkevarer. Her fant vi alle merkene som vi har i butikken, samt masse ideer til hva vi skal sjekke ut til neste sesong!

tirsdag 6. august 2013

50% rabatt på alle salgsvarer!

Nå har vi satt ned alle salgsvarer med -50% rabatt hos Daisy. Ta turen innom oss i regnværet og gjør noen knallgode kupp! :-)

mandag 5. august 2013

Spennende skjerfnytt fra Holzweiler..

I dag har Daisyjentene vært hos Holzweiler på Lysaker Brygge og lagt inn en stor bestilling på de populære Holzweilerskjerfene. Her ser dere Anette og Sandra på bryggekanten med en smakebit av hva dere kan vente dere til våren. 
Designersøskenene Andreas og Susanne har som vanlig mange jern i ilden og kreative prosjekter på gang. Vi holder tomlene opp og heier på at det blir atter en knallsesong for Holzweilerskjerfene! 
I tillegg til at vi i dag fikk sikret oss høstens og neste års spennende skjerf, har vi også hentet masse spennende prints i flere ulike kvaliteter som vi hadde med oss tilbake til butikken. Disse vil garantert falle i smak hos dere som har vært tilhengere av disse skjerfene tidligere. Kommer i vår online nettbutikk hos Miinto i løpet av de nærmeste dagene!;-)

søndag 4. august 2013

En funklende sensommerfavoritt..

Bluse med paljetter i front fra Saint Tropez,  kr. 499. 
Til dere som ikke er helt i høstmodus enda vil vi vise frem en funklende sensommerfavoritt fra Saint Tropez med paljetter på. Denne blusen er nydelig til sommerbrun hud, og passer perfekt til hvite bukser eller en denimshorts. 

Blusene kommer i fargene lys beige og mulvarp. Du finner de her i vår online nettbutikk hos Miinto. 

fredag 2. august 2013

Starstruck i Saint Tropez..

Nå raser det inn med høstnyheter i butikken!:-) Her ser dere siste nytt fra Saint Tropez, som også har kastet seg på trenden med oversized stjerner denne sesongen. Vi har også fått inn matchende stjerneskjerf i grå- og rosatoner, som blir superfine å kombinere til skinnajakken utover høsten.  

Siste nytt fra Saint Tropez og andre spennende nyheter finner du her.

Høstens "it-jakke" fra Gestuz er i butikk..

Vi har akkurat pakket opp denne råkule strikkejakken med grafisk mønster fra Gestuz. Her ser dere flotte Pernille matche den med sorte "coated jeans", grå t-skjorte fra 2nd Day og et sort statementkjede fra An act of style. 
Jakken er like fin åpen som lukket og har dekorative lærkanter, samt en superfin lukking øverst. 
Vi har kun tatt inn en av hver i 36 og 38 av denne modellen, så vær rask om du vil sikre deg høstens "it-jakke". Du finner den og de andre produktene i dagens innlegg i vår online nettbutikk hos Miinto.