onsdag 31. juli 2013

Ready for some everyday glam?

Vi elsker paljetter og bruker de gjerne også i hverdagen sammen med en avslappet t-shirt eller strikketgenser. I dag ser Pernille i et rålekkert skjørt med sølvpaljetter fra danske Custommade og vår t-skjortefavoritt med nytt trykk fra 2nd Day. 
Mens det enda er sommer passer vi på å pynte oss litt ekstra. Hver dag uten lange bukser og gensere skal nytes til det fulle.. ;-)

Ps. de populære t-skjortene fra 2nd Day ligger nå ute for salg i vår online nettbutikk hos Miinto.no

tirsdag 30. juli 2013

Høstens mykeste angorastrikk fra TiMo..

Vi vet at det kanskje er litt i tidligste laget for angorastrikk i juli, men klarer allikvel ikke dy oss med å legge ut de nydelige angoragenserne fra By TiMo som akkurat har kommet inn døren. Genserne kommer med matchende luer og skjerf i pudder, lysegrå og koksgrå. Disse blir fine å krype inn i når den første høstkulda kommer..    
Vi håper at dere fortsatt nyter late feriedager, men at dere etterhvert begynner å bli klare for litt inspirasjon til høstens garderobe. Vi lover å holde dere oppdatert på alt det fine som kommer inn fremover og det er mye å glede seg til! :-)
Alle plaggene i dagens innlegg vil snart være å finne i vår online nettbutikk hos Miinto.no.

lørdag 27. juli 2013

Classy and comfortable fra Petit Bateau..

Mange forbinder nok Petit Bateau med babyklær i klassiske prints og myke materialer. Etter en kjempesuksess med dameklær forrige sesong har vi også til høsten kjøpt inn en utsøkt kolleksjon til dame. Vi har blant annet akkurat fått inn den populære "stripegenseren" som ble utsolgt på to dager sist vi hadde den i sortement. Denne har du sikkert sett i klesskapet til motebloggere som Maria Skappel og Camilla Pihl. En tidløs favoritt som fungerer sesong etter sesong!  
Denne søte cardiganen i creme har vi også akkurat pakket opp. Supersøt med sine dekorative gullknapper og kinakrage. Begge toppene ligger nå til godkjenning i vår online nettbutikk hos Miinto.no og vil være for salg fom. mandag. 

God helg alle sammen! :-)

onsdag 24. juli 2013

Gensernytt fra Hunkydory..

Den klassiske stjernegenseren fra Hunkydory har fått en ny og spennende look denne sesongen, med en stjerne som dekker hele fronten. Vi har akkurat pakket opp denne modellen i tre fine fargekombinasjoner som vi gleder oss til å matche til skinnbukser/jeans når høsten kommer.

Stjernegenserne finner du for salg i vår online nettbutikk hos Miinto.no
Juli måned nærmer seg snart slutten, noe som betyr at det etterhvert begynner å bli kjøligere i været. Som nordmenn flest liker vi å tilbringe sommerkveldene utendørs og da er det deilig å ha en god genser å varme seg på. Hunkydorygenserne kommer i en komfortabel og luksuriøs lammeullskvalitet som er akkurat passe tykk.
Vi har også fått inn den samme, gode ullkvaliteten i en stripete variant. Finnes i fargekombinasjonen grå/offwhite og burgunder/grå. Striper er blant de viktigste trendene i motebildet om dagen og Hunkydory har som alltid tolket trenden på en delikat og smakfull måte!

tirsdag 23. juli 2013

TiMo-skjørtene ligger nå ute for salg hos Miinto..

Det er ikke bare vi Daisyjenter som har lagt vår elsk på TiMo-skjørtene. Kjendisstylist og blogger Hedda Skoug (bedre kjent som "Fashion Cherry"), har jevnlig lagt ut outfit-bilder av seg selv i disse skjørtene på bloggen sin. Vi lar oss inspirere og "styler" de gjerne litt rocka når høsten kommer. 

Til dere som har spurt oss om når TiMo-skjørtene vil være tilgjengelige for salg hos Miinto.no, kan vi nå avsløre at de ligger ute i hele fem ulike farger. Du finner de her
Bildene er lånt fra www.fashioncherry.blogspot.no

mandag 22. juli 2013

Favorittskjørtene fra By TiMo er tilbake..

Skjørt fra TiMo kr. 499.
 Endelig er de her, skjørtene vi har ventet så lenge på! Finnes nå i fargene mulvarp, gråmelert, lys grå, sort og marine. Disse er definitivt å regne som et "must" i garderoben og funker like fint barbeint om sommeren som med strømpebukser på vinteren. Vi har akkurat fått inn et lite lager, så vær rask å sikre deg dine favorittfarger mens det enda er utvalg. 
T-skjorter fra 2nd Day 349-499.
Her ser dere Daisyjentene, Christine og Nora, kombinere skjørtene med de nye t-skjortene fra 2nd Day. Perfekte antrekk for varme sommerdager i byen, som vi er så heldige av å ha mange av for tiden! :-)

fredag 19. juli 2013

2nd Day nå i vår online nettbutikk hos Miinto..


Trenger du en ny t-skjorte i sommervarmen? Nå finner du alle de nye modellene fra 2nd Day i vår online nettbutikk hos Miinto.no


Til dere som tidligere har handlet i vår nettbutikk Daisyshop.no vil vi informere om at vi nå har gått over til å etablere en egen plattform hos Miinto.no. Her vil vi til enhver tid oppdatere med siste nytt som kommer inn i butikken og gjøre alt vi kan får at du skal få en så effektiv og positiv handleopplevelse som overhodet mulig.


Vi gleder oss til en ny sesong med ny og spennende nettbutikk - håper du har lyst til å følge med! :-)

torsdag 18. juli 2013

Te - en sunn tørsteslukker i varmen..


Mange forbinder te med kalde dager og drikker det når de vil ha "noe å varme seg på". Hos Daisy drikker vi minst like mye te om sommeren som ellers i året. Det fine med teene til Harney and Sons er at de smaker like godt varme som kalde. Blir det stående igjen en skvett kan du ha i noen isbiter og eventuelt litt frukt, så har du en forfriskende iste på 1-2-3. Vi har nå også fått inn egne isteer beregnet for avkjøling i fem ulike sommersmaker. Verdt å teste ut eller å gi bort i sommergave til noen!


Nedenfor ser du et kart over hvilke ulike tetyper som finnes. Trodde du at det kun fantes sort og grønn te, må du tro om igjen.. ;-)


Noen drikker te en gang i blant for kosens skyld, mens for andre er te en viktig del av hverdagen. I flere østlige land drikkes det te flere ganger i løpet av en dag, da ofte grønn te som er fullspekket av helsebringende antioksidanter. Nedenfor ser du en liten tabell som forklarer helsegevinstene til de ulike tevariantene. Kanskje litt inspirasjon til å nyte en kopp eller to i sommervarmen?!

onsdag 17. juli 2013

Høstnytt fra 2nd Day..

Pris kr. 499.
Jippi! Nå har vi fått inn høstens første leveranse fra 2nd Day. Den klassiske signaturt-skjorten har fått en "new look" og finnes nå i seks forskjellige farger. Vi har også fått inn de populære jeansene i sort skinnimitasjon, som ble utsolgt etter kort tid sist vi hadde de i butikk. Superfin passform og behagelig stretchkvalitet!
Pris kr. 349.
Denne t-skjorten er også en variant av klassikeren med teksten "iconic" på brystet. Finnes både i hvit og sort.

tirsdag 16. juli 2013

Supersommeren fortsetter! Trenger du et ekstra strandskift?

Skal vi tro værmelderne fortsetter det deilige sommerværet her på østlandet i ukene fremover, noe vi som har satset på Norgesferie synes er utrolig passende! Med mye soling og bading får badetøyet gjennomgå, og noen av dere trenger kanskje et ekstra strandskift i løpet av sommeren. 
Vi har nå fått inn disse superlekre badedraktene fra franske Petit Bateau til dame. Freshe sommerfarger og en utrolig god passform. Vi elsker den fine utskjæringen og de søte knappene ved stroppene! Du finner de her.  

Til dere som lurer - badedrakt er ikke lenger forbeholdt de "litt voksne" damene. På bildene over ser dere Miranda Kerr, Rihanna og Norges egen Maria Skappel iført 50-tallsinspirerte badedrakter. 

søndag 14. juli 2013

Nytt paljettskjørt fra danske Custommade..

Nytt paljettskjørt fra Custommade har akkurat ankommet Daisy! Skinn om kapp med solen i det fine sommerværet, nå finnes det ingen unnskyldning for ikke å pynte seg!;-) 
Kombiner det med en hvit bluse som her, eller med en oversized cashmeregenser når kvelden kommer. Dette er også en sikker favoritt til boots når høsten kommer, med andre ord - et skjørt med mange kombinasjonsmuligheter..

torsdag 11. juli 2013

Gi bort en gave med mening!

Er du på jakt etter en sommergave til noen? I går fikk vi inn disse flotte armbåndene med små hus på fra svenske Edblad. For hvert armbånd som selges av denne modellen går 50 kroner til SOS barnebyer i Kambodja, et av verdens fattigste land, der over 600 000 barn er foreldreløse. Vi liker tanken på å gi disse barna en bedre oppvekst. Velg en gave med mening neste gang du skal gi bort noe, så er du med på å bidra du også!
Vi har også fått påfyll av de smale armbåndene med stjerne, sirkel og kløver. Er du på ferie og har lyst på et? Klikk deg inn her for å bestille via vår nettbutikk hos Miinto.no. Vi sender fraktfritt over hele landet! 

mandag 8. juli 2013

-40% på ALLE sesongens varer!

Daisy er i sommermodus om dagen og setter nå ned alle sesongens varer med 40%. Vi har fortsatt et stort utvalg av lekre sommerklær som skal bort før høstvarene kommer i butikk. 
Er du hjemme og fyser på noe nytt i garderoben, eller trenger du en liten sommergave til noen? Vi har det du måtte trenge av shortser, t-skjorter og spennende gaveartikler.

Våre åpningstider i juli er
Man-fredag: 09.30-17.00.
Lørdag: 09.30-15.00.

Kom innom og gjør sommerens beste salgskupp!

fredag 5. juli 2013

Gul i sommerregnet som Camilla Pihl..

I likhet med Daisyjentene foretrekker også Norges superblogger, Camilla Pihl, å lyse opp regnværssommeren med en knallgul regnfrakk. Bildet nedenfor ble postet av Camilla på instagram i forrige uke da hun på et kafèbesøk skrev varmt om sin gule regnfrakk. 

Modellen hun hadde på seg kommer fra franske Petit Bateau, som er et av Daisys store merker til både barn og dame. Etter at bildet ble postet har etterspørselen vært stor etter denne jakken. Vi har fortsatt to igjen av denne modellen i butikken i størrelsene medium og large.
Bildet er lånt av @camillapihl på instagram. 
 Kom innom oss og prøv sommerens favorittregnfrakk, eller bestill den via vår nettbutikk hos Miinto.no ved å klikke her. Gult er kulere enn noen gang! ;-)

tirsdag 2. juli 2013

God sommer!

Juli er her og vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre Daisykunder en fantastisk sommer med sol, varme og topp feriestemning! Hos Daisy holder vi åpent hele sommeren med supre rabatter på alle sesongens klær.

Er du hjemme og lurer på hva du skal ta deg til, ta turen innom oss for litt sommershopping. Vi har alt du måtte trenge av klær til deg selv og barna, samt flotte gaveartikler som isteer, duftlys og håndlaget lakris. For den gravide har vi fått et nytt parti med den gode, alkoholfrie champagnen som dere kan kose dere med i sommer!

Denne uken holder vi åpent: 
Mandag-fredag: 09.30-18.00
Lørdag: 09.30-16.00

Følg oss på instagram @daisyvinderen i sommer,vi oppdaterer deg så fort høstnyhetene ankommer butikken! ;-)