lørdag 29. juni 2013

Cashmereluksus for frysepinner og gravide..

For en liten stund siden hadde vi besøk av flotte Juni fra An act of style som i disse dager rusler rundt med sin gravide mage. Juni falt pladask for denne deilige kashmere-morgenkåpen fra Kashmina, som hun ser frem til å flytte inn i både under og etter svangerskapet. Morgenkåpen er også fin som jakke på kjølige dager, gjerne åpen med en singlett under som på bildet over. Juni har på seg en hvit modell i 100% pimacotton fra Alpaca Society.  
Morgenkåpen er også fin lukket og fremhever her Junis fine gravidemage med en søt sløyfe rundt livet. Er du selv gravid, eller planlegger barn i nærmeste fremtid anbefaler vi en tur innom Junis fine blogg for smarte mammatips og oppdateringer om siste nytt på smykkefronten.    
Her ser dere et av sesongens fineste statementsmykker fra An act of style denne sesongen. Superlekkert
i kombinasjon med hvitt og naturfarger! 
Bildet er lånt fra www.actofstyle.com
Morgenkåpene finnes i mange herlige sommerpasteller og er nå på -30% hos Daisy. Kanskje noe å vurdere for deg som selv venter barn, eller om du bare er en frysepinne som er lei av kalde grøss om morgenen. Kom innom og prøv sesongens mykeste luksusplagg du også! 

Påfyll fra populære Edblad..

Forrige gang vi fikk smykkelevering fra svenske Edblad ble vi utsolgt i løpet av noen få dager. Nå har vi fått inn en ny leveranse med fine smykker, armbånd, ørepynt og ringer som garantert vil falle i smak hos mange av dere. Kom innom butikken og unn deg en liten sommergave til deg selv eller noen du er glad i. 

Et stort pluss med Edblad sine smykker er den fine prisen, som ligger fra 165-399 kroner pr. stk.

torsdag 27. juni 2013

Nytt på smykkefronten fra Farmhouse Design..

 Denne uken har vi hatt besøk Farmhouse Design som var innom med påfyll av smykker og nytt utstillingstre til oss. Ble det ikke fint?
Det er ikke bare Daisyjentene som har falt for disse vakre accessoarene, Farmhouse Design er nemlig også blitt smykkeleverandør til tredje sesong av "Trinny and Susannah oppdrag Norge" som vil være å se på TV Norge i løpet av høsten. Vi gleder oss og venter i spennenning!
 Her ser dere vår egen Sandra med tre forskjellige "hengeøredobber" med farget stein som akkurat har kommet inn i butikken. Nydelig tilbehør til sommerkjolen, eller når du vil gi hverdagsantekket en ekstra piff. 

mandag 24. juni 2013

Forberedt på norsk sommer?

Verdens søteste paraplyer fra Lisbeth Dahl. 
Selv om sommeren er her, er det ikke ensbetydende med sol og høye temperaturer. Den norske sommeren byr som kjent også på dager med sure vinder, skyer og plask. Hos Daisy har vi tatt høyde for slike "norske" sommerdager, vi har derfor tatt inn noen tøffe regnfrakker som holder vær og vind ute.
Hva med en knallgul jakke med blåstripete bomullsfor fra Petit Bateau til årets båttur, eller en mer klassisk variant i creme eller sort til regndager i byen fra Moose Knuckles? Begge disse modellene er nå på -30% hos Daisy.

Kom innom oss og sikre deg mot sommerens regndager du også!;-)

søndag 23. juni 2013

Verdens beste stringtruser fra Hanky Panky!

Endelig har populære Hanky Panky ankommet Daisy og Vinderen, blondetrusene som er elsket av amerikanske kjendiser og som har blitt kåret av "The Wall Street Journal" til verdens mest komfortable stringtruser. Blonden, som er usedvanlig myk, ble i utgangspunktet laget som lommetørkler (hankerchieves) derav navnet Hanky Panky. 
Fyll på med litt nytt undertøy i freshe sommerfarger før du reiser på ferie. Når du først har vent deg til disse vil du garantert bli avhengig!

torsdag 20. juni 2013

Gensernytt fra Saint Tropez..

Nå har vi fått inn de fineste genserne med peacetegn på fra Saint Tropez. Modellen er litt oversized og har små, sølvfargede paljetter som utgjør et peacemerke på brystet. Kjempefin til smale jeans og Converse som her. 
Genser fra Saint Tropez kr. 399. 
Vi liker at symbolet nesten er usynlig, men at man såvidt kan skimte noen detaljer i sølv. Litt Zadig and Voltaire følelse på denne igrunn..
Genseren kommer i fargene pudder og lys grå. 
Her ser dere noen detaljer på jeansene som Nora har på seg fra Genetic Denim. Vi liker så godt den litt "slitte" looken på denne jeansen -  perfekt til sommerens duse fargepalett. Vi har akkurat fått påfyll av disse i butikken, så nå har du muligheten til sikre deg sesongens favorittjeans i din størrelse!

Riktig fin torsdag alle sammen! :-)

tirsdag 18. juni 2013

Neck scarf - sommerens heteste trend!

Skjerf fra Holzweiler kr. 298,-
Har du gått til anskaffelse av et "neck scarf" enda? Hvis ikke, la oss introdusere deg for en av sommerens heteste trender! Bruk det rundt halsen, som hårbånd eller rundt håndleddet. 

De flinke Holzweiler-søskenene tør som vanlig å tenke utenfor boksen og her ser dere resultatet! Bildet til venstre nedenfor er fra Holzweilers nærmiljø på Lysaker Brygge, flott ikke sant?!
 Daisyjentene, Sandra og Christine, har i dag på seg hvert sitt Holzweilerskjerf, cityshortser fra TiMo, samt overdeler i pimacotton og silke fra Alpaca Society/Rosemunde. Perfekte antrekk for en causual sommerdag i juni! 

mandag 17. juni 2013

Edblad - nå hos Daisy..

Pris: fra 200-500.
Har du hørt om svenske Edblad? Nå kan vi endelig tilby de flotte smykkene deres hos Daisy. Edblad bruker kun materialer som sølv, rustfritt stål og halvedelstener når de lager sine accessoarer, og har stilmessig et moderne uttrykk som utstråler klassisk eleganse.
På bildet over ser dere en ring fra Edblad i norske Elle. Litt stas at Elleredaksjonen liker smykkene like godt som oss! :-)

Ta turen innom for en nærmere titt på kolleksjonen - disse smykkene er også superfine gaver til en overkommelig pris!

Ready for pink?

Dressjakke fra Saint Tropez kr. 599, kommer også i sort. 
Denne sommerfreshe, rosa blazeren fra Saint Tropez kom trillende inn hos oss før helgen. Superfin passform, behagelig stretchkvalitet og for å ikke snakke om prisen - kun kr. 599. Her ser dere vår flotte solstråle, Sandra, som virkelig har lagt sin elsk på denne jakken.

Her kombinerer hun den med skjerf fra Holzweiler og sommerlige shorts fra Rosemunde. Det perfekte antrekk på jobb før fellesferien setter inn! 

torsdag 13. juni 2013

Sett sommerpreg på hjemmet med et duftlys fra One..

Trenger du litt sommerfølelse i hjemmet? Hos Daisy har vi akkurat fått inn de eksklusive duftlysene fra franske One. Lysene kommer i flere behagelige dufter og finnes både i sommerens trendy knallfarger og mer klassiske variasjoner som grått, sort og hvitt. One-lysene har allerede blitt superpopulære i opphavsbyen Saint Tropez og har fått anerkjennelse i flere magasiner, deriblant Elle Decoration. 
Som en av få leverandører på markedet tilbyr One også refil til sine duftlys. Det vil si at du kun trenger å kjøpe lyset med emballasjen en gang og at du senere kan variere duften etter ønske. 

Tips: Disse lysene er også fine gå-bort-gaver når du ønsker å gjøre litt stas på noen. Passer til alle hjem, uavhengig av stil og smak;-)

tirsdag 11. juni 2013

På jakt etter smågaver?

Det nærmer seg sommerferie og mange er på jakt etter en liten oppmerksomhet til lærere og barnehagetanter som en takk for året som har gått. I dagens innlegg ser dere noen tips til smågaver som garantert vil bli tatt godt i mot. 
Skjerf og lommebøker fra Beck Søndergaard kr. 299 og 399, lys fra One kr. 560, armbånd fra Cruciani kr. 159, håndkrem fra J.R Watkins kr. 159, teboks fra Harney and Sons kr. 59, leppepomade fra J.R Watkins kr. 69. 
Italienske silkearmbånd i sommerens farger fra Cruciani kr. 159.
Vaskemidler til hjem eller hytte fra franske Durance fra kr. 129. 
Duftpinner og roomspray til hjemmet fra kr. 149. 
Tøffe armbånd med dødningshoder kr. 100 pr. stk. 
Når man bare vil gi en liten ting - snusbokser med te fra H &S kr. 59. 
Vi har det beste av sort, grønn og hvit te fra Harney and Sons kr. 129 pr. boks. 
Velsmakende iste fra Harney and Sons kr. 129.  
Håndkrem og bodylotion fra kr. 119.
Ta turen innom for en nærmere titt - vi har noe som passer uansett alder og smak! :-)

lørdag 8. juni 2013

Sommernytt fra Rosemunde..

Nå har vi fått inn et parti med nye t-skjorter og sommershortser fra danske Rosemunde.Toppene er laget av 70% silke og er på grunn av sin temperaturregulerende effekt et "must" for dere som skal feriere i varmere strøk denne sommeren, finnes i beige og hvitt. 
På kjølige dager kan man supplere antrekket med en cardigan i sommercashmere fra Dear Dharma. Her også med matchende clutch fra Beck Søndergaard og ørepynt fra An act of style. 

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

torsdag 6. juni 2013

Sommersalget er i gang i butikken!

Nå har Daisy begynt SOMMERSALGET i butikken med -30% på alle sesongens varer. Vi har masse fine shorts, t-skjorter og alt annet du måtte trenge til en lang og forhåpentligvis solrik sommersesong. Kom innom for noen knallgode kupp!

Sett litt farge på tilværelsen..

Pris kr. 769. 
I går ankom endelig de superfreshe buksene fra Braez som vi har ventet så lenge på! Buksene har en formidabel stretchkvalitet og kledelig passform som kler de fleste rumper. Sett litt farge på tilværelsen og unn deg en sprek sommerbukse du også! :-)

tirsdag 4. juni 2013

Sommersalget er i gang hos Daisyshop!

Akkurat nå får du -30% på mengder av sesongens varer fra kjente merker som Bruuns Bazaar, Hunkydory og Gestuz hos Daisyshop.no. Klikk deg inn her for en nærmere titt på utvalget. 

Husk at det er FRI FRAKT på alle bestillinger!

søndag 2. juni 2013

Nytt ukestilbud i morgen..

Til tross for regn- og tordenvær har det vært en knallsøndag hos Daisy. Her ser dere Daisyjentene ikledd fargerik sommercashmere og sesongens fresheste skjerf fra Holzweiler. Rålekkert til lyse bukser, eller shorts på ruskeværsdager som denne.
Vi innvier den kommende uken med å sette ned alt av cashmere fra Dear Dharma, samt alle kjoler til pike med -30%. Her ser dere to skjønne søstre som var innom oss i dag og kjøpte hver sin kjole med strutteskjørt og englevinger fra Zadig and Voltaire.