fredag 29. mars 2013

Vi holder åpent påskeaften..

I morgen, påskeaften, holder vi åpent fra klokken 09.00-13.00. Dersom du er hjemme og lurer på hva du skal ta deg til er en tur innom Daisy et bra alternativ. Vi har alt du trenger til påskeegget, samt masse fristelser til både mor og barn. Velkommen skal du være!

onsdag 27. mars 2013

God påske!

Riktig god påske ønskes alle våre blogglesere! Håper dere får noen deilige fridager i finværet, enten de skal tilbringes til fjells eller i byen. Vi holder åpent lørdag (påskeaften) fra 09.00-13.00. Håper vi sees da! 

Påskehilsen fra Daisyjentene 

tirsdag 26. mars 2013

Vinnerne av påskegiveawayen er..

Vinnerne av årets påskegiveaway fra Harney and Sons er nå kåret. Denne gangen var det bloggleserne Solveig og Ruth, samt facebookfølgerne Bente Hagen og Marianne Bruvoll som trakk vinnerloddene. Gratulerer så mye!

Kom gjerne innom og hent premiene, eller mail oss på daisy@daisyshop.no med navn og adresse om du bor utenbys, så sender vi teene til deg. 

Tusen takk for alle hyggelige kommertarer og engasjement.
Vi ønsker dere alle en riktig fin påske!

søndag 24. mars 2013

Stjernegensere fra Saint Tropez til 50%..

Stjernegensere fra Saint Tropez før kr. 600, nå 300. 
Det nærmer seg påske og i den anledning lager vi litt ekstra moro hos Daisy. I tillegg til vår lille "Harney and Sons-giveaway" har vi nå også tatt inn et parti med stjernegensere fra Saint Tropez som vi selger ut til 50% rabatt. Genserne superbehagelige på og kan kombineres med det meste! Kommer i fargene: grå, mintgrønn og marine.

Sitter du på påskefjellet og kjenner shoppingsuget? Fortvil ikke, vi har også lagt ut genserne i nettbutikken til den samme, gode prisen..

Riktig fin palmesøndag! :-)

Åpningstider i påskeuken:
Man-onsdag 09.00-17.00
Lørdag 09.00-13.00

lørdag 23. mars 2013

Vinn teer fra Harney and Sons til påske!

Fra venstre: "Herbal peppermint", "Winter white earl grey", "Classic citron green",  "Jasmine dragon pearl",  "Hot cinnamon sunset", "Green w/thai", "Pomegranate Oolong", "Black Currant". 
Ikke glem å melde deg på vår lille PÅSKEGIVEAWAY! Førstkommende tirsdag trekker vi ut fire heldige som får hver sin teboks, samt en mini "snusboks" med te fra fantastiske Harney and Sons.

Fra vestre: "Winter white earl grey", "African autumn", "Chinese flower", "Peach ginger". 

Alt du trenger å gjøre er å kommentere under innlegget og si hvilke tebokser du ønsker av de som er avbildet (tebeskrivelse står under bildene). Husk å skrive navnet ditt i kommentaren, slik at vi kan nå deg dersom du blir den heldige! 

Nb. tidligere kommentarer vil selvfølgelig også bli telt med!;-)

torsdag 21. mars 2013

Få den "Mette Marit"ime stilen..

Bildet til venstre et lånt fra vg.no
Denne uken har det florert bilder av kronprinsesse Mette Marit iført et stripete skjørt rundt omkring i norske medier. Om du lurer på hvor du kan få tak i skjørtet kan vi avsløre at det mest sannsynlig kommer fra Bruuns Bazaar vårkolleksjon, du finner det her

Det finnes også matchende overdel til skjørtet og en rekke andre plagg som tar den maritime stilen på kornet hos Daisyshop.no akkurat nå. Skjørtet til høyre kommer også fra Bruuns Bazaar og genseren med gullknapper er fra Petit Bateaus damekolleksjon. 

Med vår egen kronprinsesse som stilikon gleder vi oss mer enn noen gang til en maritim vår..

tirsdag 19. mars 2013

Vårlige fristelser fra Beck Søndergaard..

Nå har vi fått inn masse fine skjerf og åleskinnslommebøker i sommerfarger fra Beck Søndergaard. Scroll deg nedover og bli fristet! 
Bestselgerskjerfet med svaler på kommer i disse tre herlige fargene. 
Også Beck Søndergaard har kastet seg på neontrenden denne sesongen. Superfreshe bomullskjerf med stjerner og striper. 
Til jeansjentene har vi tatt inn skjerf i lekre blåtoner. Velg mellom abstrakt fotoprint og store stjerner. 
Dette nydelige, pudderrosa ullskjerfet (80% ull, 20% silke) med frynser skal få komplettere våre skinnjakker denne våren. Skjerfet er akkurat passe stort og ubeskrivelig mykt! 
Den klassiske "Grannylommeboken" i åleskinn blir aldri umoderne! Vi har fått den inn i herlige sukkertøyfarger, samt klassikere som marine og beige. 

Produktene i dagens innlegg ligger nå ute for salg i nettbutikken

Ha en fin tirsdag, alle sammen! :-)

mandag 18. mars 2013

Knalltilbud på Beck Søndergaard-skjerf..

Vi har akkurat fått inn et parti med Beck Søndergaard-skjerf som vi nå selger ut til -50% rabatt. Hvilke modeller som inngår i tilbudet ser du på bildet ovenfor. Vær rask om du vil sikre deg ditt favorittskjerf, vi har kun fått inn et begrenset antall.

Ps. Dersom du ikke muligheten til å ta turen til oss på Vinderen kan du også bestille skjerfene FRAKTFRITT her.

Vi ønsker deg en fin mandagskveld!

lørdag 16. mars 2013

Til varmere strøk i påsken?

Vi trosser snøværet og klinker til med skjørt og kortermet i dagens blogginnlegg. Mange planlegger en tur til varmere strøk i påskeferien og vi kjører derfor på med litt sommerinspirasjon mellom vårnyhetene. 

Dagens antrekk kommer fra Bruuns Bazaar og er veldig beskrivende for motebildet denne sesongen. Oransje og grafiske prints i kontrastfarger er noe vi vil se mye av fremover.
Skjørtet er også superfint sammen med en enkel genser, som denne Busnel-inspirerte varianten fra Petit Bateau (finnes også i marineblå). 

 Nå krysser vi fingrene for at våren er rett rundt hjørnet.. :-)

torsdag 14. mars 2013

Vi gir bort 4 teer fra Harney and Soons!

Fra venstre: "Herbal peppermint", "Winter white earl grey", "Classic citron green",  "Jasmine dragon pearl",  "Hot cinnamon sunset", "Green w/thai", "Pomegranate Oolong", "Black Currant". 
Det  nærmer seg påske og i den anledning byr vi på en aldri så liten GIVEAWAY her inne på bloggen. Vi trekker ut fire heldige som får hver sin teboks, samt en mini "snusboks" med te fra fantastiske Harney and Soons.
Alt du trenger å gjøre er å kommentere under innlegget og si hvilke tebokser du ønsker av de som er avbildet (tebeskrivelse står under bildene). Husk å skrive navnet ditt i kommentaren, slik at vi kan nå deg dersom du blir den heldige!;-)
Fra vestre: "Winter white earl grey", "African autumn", "Chinese flower", "Peach ginger". 
Vinnerne annonseres tirsdag før påske.

Comfy news in store..

I dag er vi definitivt inne i komfortsonen når det kommer til klær. Her ser dere verdens mykeste t-skjorte fra 2nd Day med metallisk print, sammen med et av våre favorittskjerf fra Holzweiler denne våren, nemlig "Sevilla", du finner det her
Vi matcher gjerne antrekkene våre med lekkert tilbehør. Her ser du et par naturinspirerte øredobber fra Farmhouse Design og superlekre armbånd fra Biba. 
Denne collegeinspirerte genseren fra Hunkydory passer perfekt på en dag som denne. Paljettdetaljene er med på å pynte opp, til tross for en ellers avslappet stil. 

Vi ønsker deg en super dag!

tirsdag 12. mars 2013

Smågodt til ørene fra Farmhouse Design..

Endelig har de vakre øredobbene fra Farmhouse Design kommet til Daisy. Nydelige, forgyldte øredobber med slepet glass i alle regnbuens farger. Vi har også fått inn noen modeller med ekte quartz-stener som er helt til å spise opp..  
 Ta opp fargen på favorittblusen din for å gi antrekket helhet, mer trenger du ikke!;-) Disse øredobbene er så lette at de fint også kan brukes til hverdags.. 
Farmhouse Design lar seg inspirere av naturen i sitt uttrykk. Her ser dere noen av våre favoritter med blad - og blomstermotiv, som passer perfekt nå som vi går blomstringstiden i møte.

søndag 10. mars 2013

Alpaca Society i våre hjerter..

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at vi er bittelitt forelsket i de nydelige produktene fra norske Alpaca Society om dagen. De delikate fargene og den magiske kvaliteten har gått rett til hjertene på oss, og det er vanskelig å ikke falle for fristelsen når det rykker i shoppingfoten..;-)

Her ser dere Daisys favorittjakke gjennom mange år, som nå har kommet tilbake i den samme, gode kvaliteten. Superflatterende fasong med belte i livet som fremhever midjen. Jakken kommer i offwhite, beige, lyserosa og marineblå. 
Denne litt kortere jakken med knapp er også blitt en favoritt blant våre kunder. Denne er superanvendelig og kan også brukes under ytterjakken mens vi venter på at vårensolen skal begynne å varme. Kommer i fargene sand, grå og rosa. 

fredag 8. mars 2013

Salgsvarer til vanvittige priser!!

I dag har Daisy satt ned alle høst- og vintervarer til EKSTREMT gode priser! Her ser du en smakebit på hva du finner på salget vårt akkurat nå. Hiv deg i bilen med kursen mot Vinderen, det er her det skjer;-) Vi ønsker dere alle en super start på fredagen!
Sort kjole med gullnagler fra Hoss: Nå kr. 1000. Str:38. 
Sort skjorte med gullpynt fra Hoss. Nå kr. 500. Str:38. 
Sort, mønstret kjole fra Hoss. Nå kr. 700. Str:40, 42 . 
Burgunderfarget topp med frynser fra Hoss. Nå kr. 500. Str:38. 
Mønstret bluse fra Smooph. Nå kr. 500 Str: XL. 
Sort, transparent kjole fra Hoss. Nå kr. 1000. Str:40. 
Mørkegrå ulljakke fra Hoss. Nå kr. 500. Str: M, L . 
Grå ullkåpe fra 2nd Day, nå kr. 1000. Str. 34. 
Marineblå duffelcoat fra Hunkydory. Før kr. 5999, nå kr. 2000. Str: S. 
Grå parkas fra Custommade. Nå kr. 500. Str: 36,38, 40, 42. Finnes også i beige i str. 38, 40. 
Sporty, armygrønn 3 i 1-jakke fra Hoss. Før kr. 4398, nå kr. 1200. Str:38, 40,42. 
Tofarget ullkåpe fra 2nd Day. Før kr. Nå kr. 1000. Str: 40, 42.
Chanelinspirert jakke fra Smooph. Nå kr. 500. Str: L, XL. 
Blå silkebluse fra Custommade. Nå kr. 500. Str: 36,40
Paljettskjørt fra 2nd Day. Nå kr.500. 
Skinnjakke med pels fra 2nd Day. Nå kr. 1500. Str: 36,38.  
Paljettkjole fra Inwear. Nå kr. 700. Str: 34, 44. 
Skinnskjørt fra Custommade. Nå kr. 700. Str:38,40.
Blå blazer med sorte skinnarmer fra Custommade. Nå kr. 700. Str:38,42,44.
Lys beige skinnbukse fra Hunkydory. Nå kr. 2000. Str: S, M, L. 
Beige genser med lomme på brystet fra Custommade. Nå kr. 400. Str:XL.
Sort bukse med stripe fra Custommade. Nå kr. 300. Str:36, 40, 42. Matchende jakke nå kr. 500. Str:36,38,40,42,44. 
Oransje bukse fra BZR nå kr. 500. Str:34,38, 40,42. 
Sort skjortebluse fra BZR. Nå kr. 300. Str:36, 40. Sort skinnbukse fra Hunkydory. Før: 5999, nå kr.2000. Str: M.