torsdag 28. februar 2013

Hils på Zadig and Voltaire..

Hils på vår herlige nykommer til barn, franske "Zadig and Voltaire". Hos dette merket finner du klær med de morsomste paljettmotiver av alt fra sommerfugler, til gitarer og dødningshoder. Masse kult til begge kjønn! 
Vi har nå også fått inn de populære Toms-skoene til både barn og dame. 
Vi elsker mentaliteten til Toms som er "One for one". I uttrykker ligger det at Toms gir bort et par sko for hvert par som selges, til de som trenger det aller mest.. 

onsdag 27. februar 2013

Vårlig strikk fra Alpaca Society..

Møt våren i en myk strikkegenser i børstet alpacaull fra norske Alpaca Society. Denne modellen finnes i hvit, sand, rosa og grønn - en klar favoritt nå mens vi venter på at det skal bli varmere i været. Vi liker så godt snittet på denne genseren, som gir litt "fasong" uten at den blir for kroppsnær. Match den til jeans og et par kule boots, så føler du deg fin på 1-2-3! :-)

Du finner genseren (i hvit) og andre produkter fra Alpaca Society i nettbutikken. Kontakt oss på daisy@daisyshop.no dersom du ønsker å bestille andre farger eller har andre spørsmål knyttet til våre produkter.

Vi ønsker deg en solfylt onsdag! 

søndag 24. februar 2013

I vårmodus med Beck Søndergaard..

Vårens nyheter fra Beck Søndergaard er her, og denne gangen leverer de en fargerik kolleksjon med spennende fotoprints og mønstre som virkelig får oss i vårmodus. Vi har selvfølgelig tatt med noen stjerneelementer denne gangen også, her ser dere blant annet en søt t-skjorte med glitterstjerne på brystet. Du finner den her
Hvem lengter vel ikke etter sol og sommer når de ser disse tropiske skjerfene? Det gjør ihvertfall vi!
Denne gangen har vi også tatt inn masse lekre skinnvesker, lommeboker og mobiltilbehør som vi gleder oss til å vise dere. Flere bilder kommer til uken. Om du ikke klarer å vente, finner du også et utvalg av nyheter i nettbutikken

 Riktig fin søndagskveld!:-)

fredag 22. februar 2013

Freaky friday..

Man får det ikke mer moro enn man lager selv er det noe som heter, og denne leveregelen representerer virkelig hvordan vi har det på Daisy. Det er aldri en kjedelig dag på jobb og vi er så takknemlige for alle de flotte menneskene vi får hilse på hver dag. Takk, kjære dere for all glede dere bringer inn i vår hverdag! :-)
Ciesse Piumini-jakker kr. 2499.  
I dag ser dere Daisyjentene, Taran og Christine, i vårens letteste dunjakker fra Ciesse Piumini. Jakkene er fylt med den fineste dun og kommer i mange spreke farger. Et stort pluss er at jakken har avtagbare armer og kan gjøres om til boblevest om man ønsker det. 
I dag matcher vi jakkene med favorittskjerfene fra Holzweiler i silke og modal. Her ser dere modellene "Life is beautiful" og "Kasopi". Du finner de her.

onsdag 20. februar 2013

Dressed for success..

Danske Custommade kan virkelig paljettene sine, og er det noe vi vil "skinne" i denne våren så er det i de glamorøse toppene deres! Denne er like fin åpen som lukket og har mange bruksområder, tro det eller ei;-) Bruk den på jobb sammen med jeans og boots, eller doll den opp med skinnbukser og pumps til fest. I denne er du garantert dressed for success..

Vårens råeste t-skjorter fra 2nd Day..

Endelig er de her! Vårens kuleste t-skjorter fra 2nd Day. Den myke kvaliteten er like behagelig som før, designet er nytt og spennende. T-skjorten kommer i blått og grønt med sort og metallisk trykk. Match den til jeans og skinnjakke, så er du klar for det meste!

Vi har også fått inn masse annet fint fra 2nd Day som vil bli lagt ut her på bloggen en av de nærmeste dagene. Det er bare å glede seg!

mandag 18. februar 2013

Ny ladning med Holzweilerskjerf..

Foto: Isabel Watson. 
En ny ladning med Holzweilerskjerf har akkurat ankommet Daisy. Dere som følger oss på facebook har kanskje smugtittet litt allerede, men til våre kjære blogglesere - her kommer vårens VAKRESTE skjerf. Ingen over, ingen ved siden av! 

Nydelige farger, fengende motiver! Ingen ord kan beskrive hvor mye vi gleder oss til å plukke frem skinn- og olajakker fra vinterdvalen og matche dem med disse lekre skjerfene. Nedenfor ser dere noen av modellene som vi har i butikk akkurat nå. Se og nyt!
"Life is beautiful" med blå detaljer. Du finner det her.  
"Kasopi" - den gamle kvinnens ansikt. Du finner det her
"Camo green MC". Du finner det her
Alexandra - summer edition. Du finner det her
Vi har akkurat oppdatert lageret på Holzweilerskjerf hos Daisyshop.no, klikk deg innom for en nærmere titt på fristelsene. Ps. Enda flere modeller vil bli lagt ut i løpet av morgendagen! ;-)

lørdag 16. februar 2013

Innkjøp hos Holzweiler på Lysaker Brygge..

I går var vi hos Holzweiler på Lysaker og gjorde unna et av de siste innkjøpene for høsten. Her sikret vi oss mange godbiter fra Hunkydory, Gestuz, Genetic Denim og selvsagt de flotte Holzweilerskjerfene med fotoprint på. Vi har allerede begynt å glede oss til varene kommer i butikk på sensommeren!
Gled dere til en høst med deilig stikk fra Hunkydory. I denne kolleksjonen er det mange "must haves"!
Holzweiler leverer, som alltid, på skjerffronten. Her bestillte vi masse spennende prints i lekre farger. Noen skjerf har levering omgående, mens andre modeller kommer til høsten. 
Her ser dere et lite utvalg av hva dere kan vente dere!

Riktig fin helg, folkens! :-)

onsdag 13. februar 2013

Ready for valentine?

Gjør litt stas på din kjære på valentinsdagen i morgen! Skriv et romantisk kort, kjøp en bukett med blomster, frist med champagnetrøfler, eller si det med en kjærlighet på pinne. 
Fine Taran i kjole fra Inwears vårkolleksjon.
For deg som vil legge litt ekstra energi i denne begivenheten kan vi tipse om våre gode kakemixser fra "Mummy`s yummies". Her får du (nesten) alt du trenger i en og samme boks, og på 1-2-3 har du bakt de beste valentinescookies. Hva er vel mer romantisk enn å få en kake bakt med kjærlighet?
Kakemix kr. 99 pr. stk. 
Til den bakeglade husmor er også boken "Kakerdager" fra Hummingbird Bakery en sikker vinner. Kom innom oss for flere valentinestips! 

tirsdag 12. februar 2013

-60% rabatt på alle høst-og vintervarer..

Vi har nå satt ned salget ytterligere og gir deg -60% på mengder av høst- og vintervarer. Her ser du et utvalg av godbitene som venter på å bli kapret. Det er kun noen få størrelser igjen, så vær rask om du vil sikre deg din favoritt ;-)
Skinnjakke fra Anne Kindem (str. 36), kåpe fra Anne Kindem (str. 36) og skinnjakke m. vest fra Muubaa (str. 40, 42). 
Partygenser nr. 1 med skinnarmer (str. S, M, L) og bukse fra BZR (str. 34, 38, 40, 42). Smykke An act of style (ordinær vare). 
Beige parkas fra Canadiens (str. 44 tilsv. 38, og 50 tilsv. 46) og jakke fra Custommade (str. 38, 40). 
Grå parkas fra Custommade (str. 36, 38, 40, 42).  
Dobbelspent, marine duffelcoat fra Hunkydory (kun S igjen). 
Kom innom, ring eller mail oss på daisy@daisyshop.no for mer informasjon om pris. Vi hjelper deg gjerne! 

søndag 10. februar 2013

Glad morsdag!

Riktig god morsdag til alle mammaer der ute. Håper dere blir stelt godt med i dag - det har dere fortjent! 

Morsdagsklem fra Daisyjentene

fredag 8. februar 2013

Fredagsklar i duse farger..

 Endelig er helgen her og det feirer vi i lekker pastellstrikk fra Custommade og verdens beste stretchskjørt fra Ti-Mo. Vi Daisyjenter elsker å pynte oss og ser frem til en vår med duse pasteller og jordfarger. Nå er det ikke lenge til vi kan rusle rundt barbeint i småsko igjen, nedtellingen har allerede begynt..  
Det virker som kundene våre også er tørste på vår. Vi er allerede nesten utsolgt for TiMo-skjørtene, så vær rask om du vil sikre deg et eksemplar. Du finner de her, (pris kr. 499).

Riktig god fredagskveld i sofakroken!   

onsdag 6. februar 2013

Maritim look fra Bruuns Bazaar..

Vårnyheter er gøy når man jobber i butikk, særlig når man har så mange fine merker. I dag ser dere flotte Taran i noen nye fristelser fra Bruuns Bazaar. Litt tidlig med shorts kanskje, men for dere som skal til varmere strøk i vinterferien er det vel midt i blinken med med noen litt sommerlige plagg?! (Shortsen finner du her). 
Maritime striper ser vi mye av denne sesongen, og de kommer i mange ulike farger. Her ser dere en ribbestrikket genser i marine med brede "gullstriper", også denne fra Bruuns Bazaar, perfekt til jeans eller chinos nå i februarkulda..

mandag 4. februar 2013

I hulen til smykkedesigner Rikke Harsheim..

I forrige uke fikk vi gleden av å være med til smykkedesigner Rikke Harsheims fanastiske univers i Holmekollen, noen steinkast unna Vinderen der vi hører til. Daisy har lenge vært en stor tilhenger av Rikke-smykkene og skulle innom for å bytte en ring som hun hadde fått av mannen sin til jul. 

Det var så utrolig inspirerende å møte Rikke i egen person og hennes herlige datter (og arvtager) Marikken at vi måtte lage et lite innlegg om dem her på bloggen. Du så dem kanskje også på "God morgen Norge" på TV2 i morges? 
Gjennom flere tiår har Rikke designet flotte smykker i sølv og gull med stor suksess i både inn- og utland. Nedenfor ser du noen av hennes flotte verk.
Er du like fascinert av Rikke-smykkene som det vi er anbefaler vi en titt innom hjemmesiden hennes her.

Riktig fin mandag folkens! :-)

søndag 3. februar 2013

Tilbakeblikk på CPH fashion week..

God søndag alle sammen. Håper dere har hatt en strålende weekend! Vi har hatt en herlig inspirasjonshelg på fashion week i København. Her ser dere noen stemningsbilder som ble tatt underveis på messene "Vision", "Gallery" og på vår ferd rundt i den danske hovedstaden.  
Gestuz imponerte som vanlig med en elegant høstkolleksjon fullspekket av godbiter.   
Sandra og Celine i full gang med å gjennomsøke standen for inspirasjon. 
TiMo leverte med en vakker stand, smilende selgere og en formidabel kolleksjon.
Vi har stor tro på dette angorasettet som kommer i butikk til høsten (kommer i samme rosafarge som på skjerfet).
Celine og Christine på TiMo-standen. 
Denne flotte ullkjolen og TiMos fantastiske skjørt vil pryde butikken i høst. Det er bare å begynne å glede seg!
På fredagskvelden spiste vi en bedre middag på "Madklubben". Her ser dere en storfornøyd jentegjeng rundt bordet.
Lørdag formiddag dro vi inn til byen for å sjekke ut Strøgets mange fristelser.
Etterfuglt av verdens beste champagnelunch på "Cafe Norden". Her ser dere hva vi fikk for drye 200 kr. per person.
Vi anbefaler virkelig en tur innom neste gang du er i Køben. Fantastisk mat, service og atmosfære!
Tusen takk, Daisy, for en fantastisk tur. Disse minnene kan vi leve lenge på!