onsdag 30. januar 2013

Life is beautiful..

Vi feirer at det er "lille-lørdag" i fargesprakende vårnyheter hos Daisy. Her ser dere flotte Taran og Celine i kjoler fra Bruuns Bazaar. Vi har foreløpig kun den grå i butikk, men kan bestille inn rosa ved interesse.
Add some color i your wardrobe, soon it`s springtime..
Vi matcher kjolene med sesongens råeste skjerf fra Holzweiler. Her ser dere modellene "Life is beautiful" og "Alexandra". 
Glem for all del ikke de freshe statement-accessoarene i neon fra An act of style. Disse smykkene gir oss energi!!! 

Smykket, øredobbene og flere andre lekre accessoarer finner du her.

mandag 28. januar 2013

Silkeprintet fra TiMo er ute i nettbutikken..

Nå finner du vårens lekreste silkeprint og andre herlige vårnyheter fra TiMo hos Daisyshop.no. Det er ikke til å legge skjul på at vi har forelsket oss helt i denne nydelige, franskinspirerte 60-talls-looken som virkelig har sin opptur denne sesongen. Nå venter vi bare på at snøen skal forsvinne slik at vi kan sprade rundt som modellene på bildet over.. 

Hvis du er like begistret som oss kan du klikke deg inn her for å titte nærmere på godbitene i nettbutikken.

Vi ønsker deg en chic start på uken!

lørdag 26. januar 2013

Gestuz hos Daisyshop.no

Så utrolig gøy med all interessen som dere har vist for Gestuz etter blogginnlegget som vi la ut forrige uke. Vi har falt veldig for dette danske nykommermerket og er glad for at det også har falt i smak hos dere. Kult design, god kvalitet og en pris som absolutt er overkommerlig. 
Det er enda ikke så mange som forhandler Gestuz i Norge og vi er stolte av å kunne tilby det både i vår butikk på Vinderen og nå også hos DAISYSHOP. Klikk deg innom for en smakebit på vårens kolleksjon..

fredag 25. januar 2013

Inspirerende innkjøp hos TiMo..

Vi har hatt en superkoselig dag med innkjøp og middag sammen med herlige Camilla fra TiMo. Her kommer noen raske snapshoots før vi trekker dyna over hodet etter en lang, men energigivende arbeidsdag. Takk for all kos, glede og inspirasjon! 
TiMo in our hearts! <3
Her ser dere flotte Camilla i flere av plaggene som Daisy har kjøpt inn til høsten. Vi har allerede begynt å glede oss..
Nydelige detaljer i TiMos vakre showroom på Frogner!
Her skjønner vi godt at inspirasjonen kan komme lett til både designer Tine Molatt og hennes fabelaktige selgere. 
Glade Daisyjenter i plagg fra høstens TiMo-kolleksjon. Angora og paljetter here we come!  
Daisys champagnetrøfler og vår tefavoritt "Cinnamon spice" falt i smak hos Camilla. Her sammen med et glass deilig rosè som vi fikk servert under innkjøpet. 

Neste uke venter flere spennende innkjøp for høsten 2013. Vi planlegger blant annet en aldri så liten utflukt til motemessen i København og vi lover selvfølgelig å oppdatere bloggen med bildereportasjer underveis.. ;-)   

tirsdag 22. januar 2013

Flower print by TiMo..

Endelig! Vårkolleksjonen fra TiMo har ankommet Daisy. I år har designer Tine Mollatt satset stort på blomsterprint. Vi forelsket oss helt da vi var på innkjøp i høst og slo ut våre villeste lokker da vi bestilte både skjørt, kjole, jakke og topp i samme silkeprint. 
Selv om vi har tatt av litt med blomstermønster i vår, betyr det ikke at vi vil bruke alle plaggene i ett og samme antrekk. Vi synes de er så unike og vakre hver for seg at de kommer best frem i kombinasjon med noe enkelt. Se hvor lekker denne nydelige silketoppen er til et par sorte bukser.. 
og hvor flott denne jakken er over en enkel singlett til skinnbukser.
Kjolen og skjørtet taler for seg selv. Begge er sikre vinnere på hagefest en varm sommerdag;-)
Er du klar for å la deg forføre av nostalgiske silkeprints denne våren? Det er definitivt vi!

søndag 20. januar 2013

Comfy in college..

Genseren kommer i lysegrå, fersken og armygrønn. 
Det er ikke alltid man føler for å pynte seg så veldig og på slike dager er en myk og komfortabel collegegenser det perfekte valg. I følge de store motehusene har collegegenseren også fått sin renesanse denne sesongen og kan like gjerne brukes til hverdags som til fest. Her ser dere noen rykende, ferske gensere fra Saint Tropez med funklende paljetter på.
Pris. kr. 500. 
Søstrene Holte var innom butikken denne uken og lot seg avbilde i hver sin collegefavoritt. Vi lot oss virkelig inspirere og ønsker collegegenseren velkommen inn i våre vårgarderober!

fredag 18. januar 2013

Harney and sons - teene du bør sjekke ut!

Foto: Harney and sons. 
Januar er utvilsomt den store temåneden her i landet. Vi trenger noe å varme oss på og en erstatning for julens kaker og konfekter når søtsuget melder seg. Hos Daisy har vi nå tatt inn mengder av de smaksrike teene fra Harney and Sons og vi har lagt oss i selene for å ta inn noe for enhver smak, enten du er tilhenger av sort, grønn eller hvit te.   
Foto: Harney and sons. 
I dag har vi også fått disse nydelige, små "snusboksene" med teposer. Perfekte å ha i vesken når du er på farten. 
Foto: Harney and sons. 
Overrask en god venninne med å gi henne denne som en liten hverdagsgave, da blir du garantert populær!
Foto: Harney and sons. 
En klar januarfavoritt blant Daisyjentene er krydrede "Hot cinnamon sunset" som er en sort te med tre ulike typer søt kanel og appelsin. Denne er nydelig også som "chailatte" (tilsettes varm melk) og gjør virkelig susen når du blir fysen på noe godt. Denne er overraskende søt og smaksrik helt uten sukker!
Foto: Christine Havdal.
Om du skal bort i helgen og trenger en liten oppmerksomhet, da er en teboks fra Harney and Sons det perfekte valg. Trenger ikke å snittes (som blomster), nydelig som dekor på kjøkkenbenken og smaker fantastisk godt! Vi pakker gjerne inn i cellofan med matchende bånd om du ønsker det. 

Riktig god helg!  

torsdag 17. januar 2013

Nå gir vi deg -50% på alle høst- og vintervarer..

I dag har vi en GLADNYHET til alle shoppeglade damer der ute. Nå er det 50% salg over hele byen, og Daisy kan ikke være dårligere, derfor har vi nå satt ned alle høstens og vinterens varer med -50%. Nå kan du gjøre årets beste kupp til knallgode priser. Tiden er kanskje inne for å unne seg cashmeregenseren eller dunjakken som lenge har stått på ønskelisten?

Kom innom for en nærmere titt på vårt spennende januarsalg!
Psst.. vi har også 50% rabatt på mengder av varer i vår nettbutikk, Daisyshop.no

onsdag 16. januar 2013

Vår danske nykommer Gestuz er her..

Endelig kan vi ønske nykommeren GESTUZ velkommen til Vinderen. Du kjenner kanskje igjen navnet fra de store motebloggene, men for deg som ikke har hørt om merket før kan vi avsløre at Gestuz er et dansk fashionmerke som er på full vei opp i hele verden. Vi har akkurat pakket ut av flere pappesker fulle av fristelser og her kommer et bildedryss med noen smakebiter.. 
Den klassiske "bikerjakken" med en ny vri i tofarget skinn. Vi liker at black`n white trenden er tilbake for fullt. 
Bli vårlekker i denne elegante dressen. Kul med en enkel, hvit t-skjorte under og noen enkle gullsmykker.
Supertøff jakke i semsket skinn med tøffe glidelåsdetaljer. Kombineres gjerne med en hvit bluse eller favoritt-skjorten med print på..
In love with the details.. :-)
Denne gullfargede paljettjakken med 3/4 arm kommer høyt på listen over vårens "must haves". Perfekt til jeans eller kjole.
Jakken er like fin åpen som lukket. 
"Gestuz is inspired by backstage rock n' roll life but with a hint of elegance and sweetness. This complemented by strong and cutting edge print stories and through a small selection of handcrafted, eye-catching pieces you get a chance to stand out from the crowd."
-GESTUZ- 

tirsdag 15. januar 2013

Myke vårnyheter fra Alpaca Society..

Vårens nyheter fra norske Alpaca Society har akkurat kommet inn døren her hos Daisy. Vi pakker opp et stort utvalg av lekre jakker og gensere i delikate naturfarger som glir rett inn i vårgarderoben.  
Her ser dere Pernille (til venstre) i en nydelig kåpe med hette og knytebelte i livet. Taran (til høyre) har på seg en beige genser, med klassisk flettemønster og et elegant skjerf med pomponger i babyalpaca, kan kjøpes her.  
Christine og Miriam har på seg to ulike jakker med blazerfasong. Kjempefine å bruke som ytterjakke på varmere dager eller som et inneplagg mens vi venter på våren. Fordelen med disse er at man fint kan ha de under en ytterjakke da de tar mye mindre plass enn en vanlig dressjakke. 

Vareprøver til sterkt rabatterte priser..

Nå har vi fått inn et stort parti med vareprøver (våren 2013) til jente og gutt i størrelsene: newborn, 6 md, 2 år og 8 år. Her kan du gjøre gode kupp til svært rabatterte priser, tilsvarer ca. 40% avslag av normalpris. Disse prøvene er superpopulære, så vær tidlig ute om du vil sikre deg vårens lekreste nyheter til dine barn (kun en av hver)!

søndag 13. januar 2013

Vi fyller på med nyheter i nettbutikken..

Det er søndag, men vi kaster ikke inn håndkledet av den grunn. I vår nettbutikk Daisyshop.no holder vi alltid åpent for deg, slik at du kan shoppe syv dager i uken til alle døgnets tider. Vi jobber for tiden med å fylle på med spennende vårvarer og lover dere en nettbutikk med masse lekre godbiter i tiden fremover!
Vi fortsetter som før med GRATIS FRAKT i hele Norge, slik at du som bor i Alta, Tronheim eller Førde også kan få glede av det vi har å tilby. I dag viser Taran og Pernille frem siste nytt fra Hunkydory og Beck Søndergaard. Skulle du falle for fristelsen finner du produktene her og her ;-). 

Riktig fin søndagskveld til alle som titter innom!

fredag 11. januar 2013

Vårvibber fra Bruuns Bazaar..

Søteste Anniken falt pladask for denne tøffe kjolen da den ankom butikken sammen med resten av vårnyhetene fra Bruuns Bazaar. Nå drømmer vi bare om at gradestokken skal skifte side og at de første vårtegnene skal komme.. 
Dagens styling: Kjolen matches med et lekkert flettesmykke fra An act of style, finnes både i fargekombinasjonen sort, sølv, gull (som på bildet) og i ensfarget sølv. Akkurat nå elsker vi å kombinere statmentsmykker med antrekk som har en causual look.. 

Happy weekend alle sammen! :-)

onsdag 9. januar 2013

A taste of raspberry and grey..

Så utrolig inspirerende det er å jobbe i klesbutikk når eskene med vårnyheter kommer strømmende inn. Ingenting er som en ny vår! I dag er det en cashmerefavoritt fra Custommade som vil frem i rampelyset og "flotte seg" blant de andre nykommerne her på bloggen.. 
Denne cardiganjakken er like nydelig på som den ser ut til. Vi har lagt vår elsk på den nydelige bringebærfargen som er varmt velkommen inn i våre garderober denne sesongen.   
Her matcher Pernille den med en grå silkesinglett med blondekant fra Rosemunde og et lekkert, grått skjerf med pomponger i babyalpaca fra Alpaca Society. Skjerfet finner du forøvrig her i flere ulike farger. 

Snart er våren her, men i mellomtiden er det lov å drømme litt..

tirsdag 8. januar 2013

Nå får du -40% på høstens og vinterens varer..

Pernilles favoritter: Bluse fra Custommade, paljettskjørt fra 2nd Day, lilla cashmerelue og cashmereponcho fra Kashmina.
Vi rydder plass til vårnyhetene og setter ned alle høstens og vinterens varer med -40% rabatt. Her ser dere noen av Daisyjentenes salgsfavoritter som finnes i vårt sortement akkurat nå. Det finnes kun noen få igjen av hver størrelse.

Sandras favoritter: Sort genser med skinnarmer fra BZR,  beige skinnbukse fra Hunkydory, stripete cashmeregenser fra Kashmina. 
Annikens favoritter: Prikkete silkebluse fra Custommade, sort skinnskjørt fra Custommade, silkecardigan og singlett fra Rosemunde.

Christines favoritter: Gammelrosa cardigan i cashmere fra Dear Dharma, sort skinnbukse fra Custommade og beige cashmereskjerf med frynser fra Kashmina.
Velkommen innom oss på Vinderentorget for spennende januarkupp og vårlige fristelser. Vi gleder oss til å ta i mot deg! :-)