tirsdag 3. desember 2013

Tid for smågaver..

Desember er her og vi er inne i en måned fullspekket av anledninger for smågaver. Hos Daisy har vi, som alltid, et variert utvalg av gaveartikler å by på, enten du er på jakt etter en liten oppmerksomhet til vertinnen i et middagsselskap eller du er sjef på jakt etter en liten oppmerksomhet til dine ansatte.

Til deg som ønsker å spare tid i en hektisk førjulstid tar vi gjerne imot forhåndsbestillinger som du kan hente i butikken, ferdig pakket i lekkert gavepapir og bånd. Ring oss på 21013355 for nærmere avtale!
Armbånd fra Edblad kr. 229. 
Gi bort et lekkert sett bestående av armbånd og matchende ørepynt til kvinnen som liker å pynte seg.  Svenske Edblad er eksperter på lekre smykker og deres accessoarer faller i smak hos svært mange. Perfekt som gave til barnehagetanter, lærere og ansatte!
Til den lakriselskende mann og kvinne har vi eksklusiv, håndlaget lakris i alle varianter og størrelser. Her ser du den klassiske "A-lakrisen" med lakriskjerne og sjokoladetrekk, samt årets "julelakris" med hvit sjokolade og bringebærsmak, dekket av et lekkert gulldryss. Vi kan også anbefale deilig lakrissirup til desserter, eller "raw liquorice powder" perfekt som topping på iskremen. 
Til den vordrende mor har vi forfriskende, alkoholfri champagne. Perfekt som gave sammen med en ullbody fra Petit Bateau.  
Alkoholfri champagne er også midt i blinken for deg som kjører i julebordsesongen. Ingen unnskyldning for ikke å kose seg nå som det nærmer seg jul.. ;-)
Gudruns eksklusive sjokoladetrøfler er vanskelig å motstå. Gi en eske til vertskapet, disse får garantert bein å gå på.. ;-)
Te fra Harney and Sons kr. 129 pr. boks. 
Kjenner du en teelsker, eller en du kanskje en selv? Vi kan nå informere om at vi har fått inn årets julete fra Harney and Sons. Kommer både i en sort og en hvit variant.  
Er du mer av den fruktige typen kan vi anbefale "White peach" eller "Black Currant". 
Vil du gi bort en te, men er usikker på hvilken variant du skal gå for? Vi anbefaler klassiskeren "Paris", en sort te med hint av karamell. Koffeinfrie "Vanilla Cromo" er også blitt en favoritt. Hva med en liten "snusboks" som et tilskudd til adventskalenderen?

Ingen kommentarer: