fredag 6. desember 2013

Kalenderluke nr. 6..

Gode "basics" er alltid kjekt å ha. Særlig nå på vinterstid hvor vi bruker mye strikk er det godt å ha noe behagelig og mykt innerst mot kroppen. I Daisykalenderens sjette luke gir vi deg -20% på alle singletter, gensere og cardigans i silke/ull fra danske Rosemunde. Disse passer perfekt under jakker/bluser, men er også lekre som sett med matchende singlett og cardigan. 

Noe av det vi liker aller best med disse toppene er at de er fantastiske på. Supermyk, stretchy kvalitet som former seg etter kroppen. Til deg som er på julegavejakt - her har du virkelig et tips som slår an hos enhver kvinne, uansett alder! ;-)
I luke nr. 6 til barn har vi -20% på alle bomullsbodyer fra Petit Bateau. Mange har etterspurt kalendertilbud på bodyer, så i dag har dere muligheten til å sikre dere et lager til de små.  
Ukene går fort frem mot jul. I morgen og søndag kjører vi helgekampanje med -20% på dunjakker fra Canadiens til dame og barn. Vi fortsetter også tilbudet med -20% på alt av ull/silke fra Rosemunde frem til søndag. 

Husk våre utvidede åpningstider i desember - hverdager 09.00-19.00, lørdager 09.00-17.00 og søndager 13.00-17.00. :-)

Ingen kommentarer: