fredag 22. november 2013

Vi har festsmykkene til årets julebord..

For mange har julebordsesongen allerede startet og vi merker stadig økende etterspørsel etter festsmykker nå som vi nærmer oss julemåneden. Vår smykkeleverandør Juni, fra "An act of style", er ekspert på elegante festsmykker og legger stadig ut fristende bilder på sin flotte blogg. Her ser du et utvalg av noen accessoarer som du finner hos Daisy akkurat nå. 
Øredobber med sirkon kr. 389. 
Disse lekre sirkonøredobbene pynter opp både til hverdag og til fest, uten å bli for prangende. Finnes i mange flotte farger denne sesongen, her ser du noen av våre favoritter. 
Dråpeformede strassøredobber fra An act of style kr. 399. 
Strassøredobber er mer i vinden enn noen gang. Nå skal de gjerne være lange med funklende stener tett i tett. Disse dråpeformede variantene setter et eksklusivt preg på festantrekket og gir assosiasjoner tilbake til det glamorøse 60-tallet.
Statementsmykker med blå og sorte steiner fra An act of style kr. 669. 
Statementsmykker er definitivt et "must" denne sesongen. Vi tror veldig på disse smykkene nå i førjulstiden, enten til julebordantrekket eller som julegave til en god venninne..
  
Tusen takk til An act of style for lån av flotte bilder. Vi kan knapt vente med å hoppe inn i finstasen og ta i bruk disse lekre accessoarene!

1 kommentar:

Juni sa...

Så fint! :) <3

Klem Juni