onsdag 27. november 2013

Velkommen til alpaca- og cashmereweekend!

Julehandelen 2013 er nå i gang for fullt og dette markerer vi med ALPACA- OG CASHMEREDAGER hos Daisy førstkommende helg (29.11 - 01.12). Fredag, lørdag og søndag får du -20% rabatt på alle produkter fra Alpaca Society, Dehn Design, Dear Dharma og Kashmina. Tiden er nå inne for å gjøre årets beste julegavekupp til hele familien! ;-)   
¨
Vi har heller ikke glemt de minste og gir deg -30% på utvalgte varer fra Petit Bateau disse dagene. En super mulighet til å gjøre unna julegaver til barn/barnebarn mens det enda er godt utvalg. 
Scroll deg nedover og skaff deg oversikt hvilke alpaca- og cashmerekupp du kan kan gjøre denne weekenden. Det er lov å la seg friste..
Hva med en lekker "anouska jacket" til den kvalitetsbevisste kvinnen? (Kommer i pudderrosa, mørkebrun, lysegrå, koksgrå og sand).
Eller varme "Trinny", i børstet babyalpaca, til frysepinnen? Finnes i denne herlige blåfargen og i beige. 
Til den trendbevisste har vi noen eksemplarer igjen av den populære "Mette Marit-ponchoen" fra Dehn Design. Kommer også med matchende luer til. 
Til luksusdyret har vi deilig kvalitetscashmere! Dear Dharma leverer både cardigans og v-gensere i sesongens lekreste farger.   
Hva med en lekker cashmereponcho med matchende skjerf og lue til en som virkelig fortjener det?
Eller en sprek, knallfarget cashmerelue til skientusiasten i familien?
Denne fantastiske strikkejakken i bløt cashmereull fra Kashmina er også en sikker vinner under juletreet i år. Hva med å gi den i gave til deg selv fra deg selv?! ;-) 

Ta med deg ønskelistene og kom til oss for en kickstart på julehandelen.
Daisy, Sandra, Anette, Line, Gullmira og Christine kan knapt vente med å ta imot deg!

Ingen kommentarer: