søndag 24. november 2013

Tid for vinterjakker og "christmas check in"!

Desember nærmer seg med stormskritt og mange har allerede årets juleønsker klare. Sjekker du inn hos "Daisy shop" på facebook når du handler. I november og desember gir vi deg -10% på hele kjøpet (gjelder alt av klær, vesker og sekker). Nå har du en super anledning til å handle julegaver og spare litt samtidig!;-)
En ting mange ønsker seg til jul er en ny vinterjakke. For at det skal bli enklere å finne frem i jungelen av ulike merker og modeller har vi i dag laget et jakkeinnlegg her på bloggen. Scroll deg nedover og bedøm hvilken som er din favoritt. 

Psst.. vi begynner allerede å gå tomme for enkelte størrelser, så ikke vent for lenge om du er på jakt etter en spesiell modell. 
Hos oss finner du blant annet de populære jakkene fra Ciesse Piumini. Perfekt for milde vinterdager og til bruk under en kåpe som trenger litt ekstra isolasjon. 
Denne sesongen har vi også fått inn en tykkere utgave av Ciesse-jakkene. Den korte modellen finnes i kakigrønn og blå, mens den lange kåpemodellen kommer i sort. Superlette jakker, som knapt merkes på kroppen!
Vi har også de etterspurte Mooseknucklesjakkene med god lengde og lekre pelsdetaljer. Finnes i gråbrun og i marine.
Til barna har vi supre dunparkaser fra Canadiens med praktiske lommer og deilig pelskrage. Kommer i marine og beige. 
Vi har også superfine Canadiensjakker til voksne. Finnes i grønn, marine og sort. 
Her ser du smellvakre Tone Damli i den sorte varianten (bildet er lånt fra @toneda på instragram). 
De rålekre toscanaskinnkåpene fra Dear Dharma passer for deg som er opptatt av å være varm og elegant på samme tid. Disse er like fine til hverdagsantrekket som utenpå festkjolen og med sin skreddersydde passform går vi aldri lei!
Sist, men ikke minst har vi den trendy bomberdunjakken fra Hunkydory. Denne jakken er blant Maria Skappels favoritter denne sesongen.
Her ser du henne hos Min Mote, hvor hun tipser om å bruke jakken under skinnjakker på vinterstid. En super idè som vi gjerne tar med oss videre!;-)

Velkommen til oss for en hyggelig julehandel! 

Ingen kommentarer: