tirsdag 29. oktober 2013

Velkommen til alpacadager hos Daisy i helgen!

Torsdag, fredag og lørdag denne uken har vi, i samarbeid med Alpaca Society, gleden av å invitere deg til alpacaweekend hos Daisy. Myke og lune alpacaplagg er definitivt sesongens store slager og passer perfekt nå som vinterkulda står for tur! Denne helgen har du muligheten til å sikre deg alle våre bestselgende alpacamodeller til -20% rabatt - et knalltilbud du ikke kan gå glipp av! 
Daisys favorittjakke "Anouska jacket" er endelig tilbake! Flere av dere har allerede sikret dere et eksemplar og blitt like glad i den som vi er. Vi vet også at noen av dere er blitt så begeistret at den står på ønskelisten i flere farger (finnes nå i pudderrosa, sand, koksgrå og lysegrå). Nå har du muligheten til å sikre deg et eksemplar til -20% avslag. Tenk også julegaver! 

Torsdag fra kl. 15.00-17.00 vil designer Vibeke Stølen Andrup selv være tilstede i butikken for å fortelle om produktene.
 Det vil også være representanter fra Excellent Taste disse dagene med smaksprøver på årets gløgger. Vi utvider åpningstiden fra 09.00.19.00 torsdag og fredag denne uken. Håper å se mange av dere innom! :-)

Bor du utenbys kan du allikevel handle ALPACAPRODUKTER på -20% RABATT. Send oss en mail til DAISY@DAISYSHOP.NO med hva du ønsker, så sender vi til deg i postoppkrav. :-)

Ingen kommentarer: