onsdag 9. oktober 2013

Nye, varme strikkenyheter fra Alpaca Society..

 Ingenting er bedre å boltre seg i når høsten og vinteren kommer enn de lune strikkeplaggene fra Alpaca Society. Her ser dere Daisyjentene i nyhetene som ankom butikken denne uken og vi kan ikke annet enn å la oss friste. Vi har nå gående en konkurranse hvor du kan vinne et eksemplar av blå strikkejakken i midten av bildet. Mer om dette nederst i innlegget. 
Nora og Anette har her på seg flotte gensere i strikket alpacaull. Vi liker veldig godt det fine mønsteret, som gir en fornemmelse av norsk tradisjon. Jentene har også på seg hvert sitt skjerf i matchende fargetoner, også disse i deilig alpacaull.   
I dette antrekket er du klar for både kalde dager i frisk høstluft ute og kos foran peisen innendørs. Ingen tvil om at høsten er en fin årstid, for å ikke snakke om alle de fine høstmotene.. ;-) 
Som vi nevnte tidligere i innlegget har vi nå en konkurranse på gang, hvor du kan vinne et eksemplar av denne flotte,blå strikkejakken i børset alpacaull. 

For å  delta må du gjøre følgende:
 - Følg "Daisy shop" og like konkurranseinnlegget på facebook.

- Post et bilde av et produkt som du har kjøpt hos Daisy på din instagramprofil og hashtag det med #daisykonkurranse.

For dobbelt så stor vinnersjanse gjør gjerne begge deler!;-)
Vinneren blir kunngjort i våre kommunikasjonskanaler fredag 25. oktober.

1 kommentar:

Susanne sa...

Har både likt på FB og postet på Instagram (og kommentert her uten at det ser ut til å bli publisert).
Denne MÅ jeg vinne!! fantastisk fin jakke og jeg ELSKER store deilige cardigans!! perfekt nå gjennom høsten og vinteren!!