lørdag 26. oktober 2013

Tid for fest og selskapligheter..

I dag viser vi frem noen flotte festbluser fra danske Custommade som akkurat har kommet i butikk.Vintermånedene er for mange en tid for fest og selskapligheter, derfor har vi laget et innlegg til inspirasjon for deg som lurer på hva du skal ha på deg når du blir invitert bort. Disse Missoniinspirerte blusene i "gull" og "sølv" er et supert alternativ, gjerne i kombinasjon med et par sorte skinnbukser. 

Her ser dere Anette i den gyldne blusen med sorte bukser i eksklusivt kalveskinn fra vår lokale designer Yana Design. Les mer om disse litt lenger ned i innlegget. 
Vår nye, søte Daisyjente Line har på seg en sølvgrå utgave av Custommadeblusen, her kombinerer hun den med sorte "coated jeans" fra 2nd Day. 
Gullmira har også på seg en nyankommet bluse fra Custommade i en frisk, mønstret variant i marine og korall. Denne lyser opp litt i mørketiden, hvor mange av oss bruker mye grått og sort.. 
Også Gullmira anvender de lekre skinnbuksene fra Yana design. Disse er skreddersydd for kvinnekroppen og sitter "som støpt" hele veien. Ekstra godt liker vi strikken i livet som gjør at buksen tilpasses akkurat din figur. Vi har kun tatt inn to eksemplarer av denne skinnbuksen, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg et eksemplar.  
Intet festantrekk uten lekkert tilbehør! Både Anette og Gullmira matcher dagens antrekk med lekre øredobber fra norske Farmhouse Design, som vi forøvrig har fått ny levering av denne uken. Legg lørdagsturen innom oss på Vinterentoget for litt inspirasjon i ruskeværet - vi holder åpent til kl. 16.00!;-)

Ingen kommentarer: