tirsdag 27. august 2013

Tid for ytterjakker!

Pris kr. 1499. 
August er snart på hell og behovet for varmende ytterplagg vil snart melde seg. Denne uken har vi pakket opp masse flotte jakker og kåper fra danske Gestuz, et merke som har virkelig hatt sin opptur de siste årene med gode omtaler fra kjendiser og motebloggere. 
Finnes kun en igjen i str. 40.  
Denne rutete kåpen i tynn ull er den perfekte overgangplagget mellom sommer og høst - en klar sesongfavoritt blant jentene på Vinderen. Kåpen har også blitt observert på hele Norges Tone Damli ved en rekke anledninger. Vi elsker hennes kule stil med Gestuzjakke, skjerf, caps og solbriller! 

Vi har allerede vært utsolgt for denne modellen i to omganger, men har endelig fått inn en ny forsyning. Denne gangen fikk vi også skjerf i det samme tøffe rutemønsteret, superlekkert til kåpen eller alene! :-) 
Pris kr. 2999. Finnes kun en av hver i str. 36 og 38. 
Her ser dere Christine i en grønn ullkåpe med tøffe skinnarmer, også denne kommer fra Gestuz. Kåpen har et enkelt, klassisk snitt og passer perfekt i kombinasjon med skjerfet "A silent moment" fra Holzweiler, som dere ser på bildet. 
Frynser er definitivt en av høstens trender - en tendes som er å se hos flere av de store merkene. Denne denne sorte frynsejakken i semsket skinn har blitt Pernilles høstfavoritt og vi skjønner godt hvorfor!
Pris kr.1699. Finnes kun en av hver i str. 36 og 38. 
Pris kr. 1699, finnes kun en i str. M. 
Christine har lagt sin elsk på denne enkle, sorte ullkåpen med glidelåser i gull. Her har hun på seg stripete ullgenser fra Hunkydory under og neckscarf med giraffmotiv fra Holzweiler.

Nå gleder vi oss til å puste inn frisk høstluft og varme oss i fine høstjakker! Plaggene i dagens innlegg finner du i vår online nettbutikk hos Miinto. :-)

4 kommentarer:

Kristin sa...

Hei, åssen er str på den første jakken? Vil 36 si omtrent S? Synes den kan se litt vid ut..?!

Daisy sa...

Ja, 36 er som en normal S. Selve modellen er litt "oversized", men den sitter som den skal over rygg/armer. :-)

Kristin sa...

Ok, høres bra ut:-) Men jeg finner ikke skjerfet som hører til? Hvor mye koster det? Er det en hals?

Daisy sa...

Legger skjerfet ut for salg på Miinto i morgen:-) Er et vanlig rektangulert med skinnkant - kjempefint! :-)