søndag 18. august 2013

Nytt fra Bruuns Bazaar og Alpaca Society..

Riktig god søndag alle sammen! I dag er det skikkelig høstvær i hovedstaden, en perfekt anledning til å vise frem noen godbiter til høstens garderobe. 

I dag ser dere Sandra og Pernille antrukket i Bruuns Bazaar fra topp til tå. Vi elsker den stripete looken som kommer for fullt denne sesongen, og som Bruuns Bazaar har gjort sin egen tolkning av i form at denne lekre kjolen og skjørtet. Til disse plaggene kan du mikse og matche alle høstens farger på kryss og tvers. Jentene kombinerer de her med deilig angorastrikk fra samme merke. 
Vi har også fått inn lekre høstnyheter i den skjønneste alpacaull fra norske Alpaca Society. Disse herlige strikkejakkene blir vanskelig å motstå når høstkulda kommer..
Sandra kombinerer her en grå jakkemodell med en av våre bestselgende bukser og t-skjorte fra 2nd Day. Pernille viser en annen måte å bruke stripekjolen fra Bruuns Bazaar på, her med en matchende, grønn stikkejakke fra Alpaca Society utenpå.  
Ble du litt shoppinglysten i gråværet? Klikk deg innom vår online nettbutikk hos Miinto.no for en nærmere titt på alle høstfristelsene. 

Vi jobber kontinuerlig med å legge ut nyheter i nettbutikken, men på grunn av stor pågang har vi dessverre ikke rukket å legge ut alle varene enda. Ser du noe her på bloggen, som du ikke finner på Miinto kan du sende oss en mail til daisy@daisyshop.no, så hjelper vi deg med saken! :-) 

Ingen kommentarer: