torsdag 22. august 2013

Den ultimate sensommerlooken!

Vi tyner ut siste rest ut av sommeren og kjører på med 2nd Day t-skjorter helt frem til den første høstkulda kommer. På kjølige morgener og kvelder varmer det godt med et Holzweilerskjerf i halsen og for de mest trendy, kanskje også et rundt håndleddet. Neckscarfene er virkelig noe å legge seg på minnet, for disse vil du garantert se mye av i motebildet fremover! 

På bildet ovenfor ser dere Anniken i en knallblå t-skjorte og sorte bukser fra 2nd Day. Hun har på seg skjerfmodellen "A silent moment", hvor motivet er hentet fra Holzweileragenturets omgivelser på Lysaker Brygge. 
Her ser dere hvordan "neckscarfene" fint også kan pynte opp rundt håndleddet, gjerne i kombinasjon med et armbånd eller to;-) Armbåndene på bildet kommer fra Cruciani og Farmhouse Design. 
Vi elsker at hvert skjerf er et lite kunstverk, her ser dere modellene som jentene har på seg utbrettet. Prisen ligger på kr. 299 pr. stk. 
Fine Pernille har lagt sin elsk på mørkegrønt, en farge som også er en gjenganger hos alle merkene denne sesongen. Her har hun på seg en grønn t-skjorte og bukser fra 2nd Day, samt skjerf i modellen "Nobody cares" fra Holzweiler. 

Alle plaggene i dagens innlegg ligger nå ute i vår online nettbutikk hos Miinto.no. Klikk deg innom for litt høstinspirasjon! :-)

Ingen kommentarer: