torsdag 18. juli 2013

Te - en sunn tørsteslukker i varmen..


Mange forbinder te med kalde dager og drikker det når de vil ha "noe å varme seg på". Hos Daisy drikker vi minst like mye te om sommeren som ellers i året. Det fine med teene til Harney and Sons er at de smaker like godt varme som kalde. Blir det stående igjen en skvett kan du ha i noen isbiter og eventuelt litt frukt, så har du en forfriskende iste på 1-2-3. Vi har nå også fått inn egne isteer beregnet for avkjøling i fem ulike sommersmaker. Verdt å teste ut eller å gi bort i sommergave til noen!


Nedenfor ser du et kart over hvilke ulike tetyper som finnes. Trodde du at det kun fantes sort og grønn te, må du tro om igjen.. ;-)


Noen drikker te en gang i blant for kosens skyld, mens for andre er te en viktig del av hverdagen. I flere østlige land drikkes det te flere ganger i løpet av en dag, da ofte grønn te som er fullspekket av helsebringende antioksidanter. Nedenfor ser du en liten tabell som forklarer helsegevinstene til de ulike tevariantene. Kanskje litt inspirasjon til å nyte en kopp eller to i sommervarmen?!

Ingen kommentarer: