mandag 22. juli 2013

Favorittskjørtene fra By TiMo er tilbake..

Skjørt fra TiMo kr. 499.
 Endelig er de her, skjørtene vi har ventet så lenge på! Finnes nå i fargene mulvarp, gråmelert, lys grå, sort og marine. Disse er definitivt å regne som et "must" i garderoben og funker like fint barbeint om sommeren som med strømpebukser på vinteren. Vi har akkurat fått inn et lite lager, så vær rask å sikre deg dine favorittfarger mens det enda er utvalg. 
T-skjorter fra 2nd Day 349-499.
Her ser dere Daisyjentene, Christine og Nora, kombinere skjørtene med de nye t-skjortene fra 2nd Day. Perfekte antrekk for varme sommerdager i byen, som vi er så heldige av å ha mange av for tiden! :-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Verdens beste skjørt :-) Må ha ett til..... Kommer snart i nettbutikk?

Mona.

Daisy sa...

Hei Mona! Nå har vi lagt ut TiMo-skjørtene for salg på Miinto.no. De ligger for godkjenning nå, men regner med at du vil få de opp på www.miinto.no/daisy i morgen tidlig.

Ha en fortsatt fin sommer!
Hilsen fra oss

Henriette sa...

Hei!
Hvilken farge er det på det øverste skjørtet? :) Har dere igjen flere i xs? (finner det iallefall ikke på miinto.)

Daisy sa...

Hei, det øverste skjørtet er mørk gråmelert. Tror vi er tomme for xs, men de er ikke store i størrelsen, så kan hende at str. s vil passe? :-) På grunn av stor pågang i dag har vi ikke full oversikt iver hva som er igjen av størrelser. Følg med de nærmeste dagene, så kanskje det dukker opp en XS. :-)

Daisy sa...

Hei, vi har nå sjekket lagerstatus og det finnes dessverre ikke xs i skjørtene. Beklager dette! Ønsker deg en fin sommer videre! :-)

Christel sa...

Heisann:) Har dere fortsatt flere skjørt igjen i butikken?

Hilde sa...

Får dere inn flere av disse skjørtene?

Anonym sa...

Jeg lurer også på om/når dere får inn fler?

Daisy sa...

Heisann, vi har lagt inn en ny bestilling på skjørtene som vil være i butikk i beg. av september. Vi oppdaterer dere her inne så fort de har ankommet butikken! :-)