søndag 30. desember 2012

Vi har det du trenger til nyttårsfesten!

Om kort tid trer vi inn i 2013. Et nytt år spekket av nye muligheter, ny energi og nye drømmer. I dag vil vi benytte anledningen til å takke alle våre kunder for det flotte som har vært i 2012. Takk for alle smil, all feedback, all inspirasjon og for gleden. Dere er unike!

På årets siste dag holder vi åpent for deg fra kl. 09.00-13.00. Hos oss finner du alt du trenger til den store festen. Vi har masse lekkert pentøy, den perfekte vertinnegaven og tilbehøret du trenger til festantrekket.
Vi minner om at vi nå har begynt salget hos Daisy med -30% på alle sesongens klær. Kom innom for en nærmere titt. Taran og Christine gleder seg til å få deg i nyttårsstemning!  

onsdag 26. desember 2012

I morgen starter vi romjulssalget..

Julaften 2012 tilhører nå et avsluttet kapittel i historien. Alle pakker er åpnet, julematen er spist opp og så smått begynner vi å forbedede oss på hverdagen igjen. Vi håper at du har hatt en fin julefeiring med familien og at alle juleønsker har gått i oppfyllelse. 

Om du ikke fikk alt som sto på ønskelisten i år, kan vi glede deg med at vi i morgen starter romjulssalget med -30% på sesongens varer. Vi holder åpent fra kl. 09.00-17.00. Velkommen!

mandag 24. desember 2012

Merry little christmas..

Kjære vakre Daisys der ute! Nå håper vi at juleroen har senket seg, at treet er ferdig pyntet, at grevinnen og hovmesteren har blitt sett for "nte" gang, at gavene er innpakket og at duften av jul har lagt seg som en deilig eim over de tusen hjem. Jammen ble det ikke white christmas i år også..
Skulle du mot formodning trenge litt Daisyassistanse før julekvelden, enten det gjelder en aldri så liten gavekrise eller det er juleantrekket som må byttes ut, så holder vi åpent for deg i morgen fra 09.00-13.00.

Riktig god jul alle sammen! 

søndag 23. desember 2012

Åpningstider lille julaften og julaften..

Har du fortsatt noen julegaver igjen? Kom innom oss på Vinderen og gjør deg ferdig i en fei. Hos oss unngår du lange stressede køer og får den hjelpen du trenger raskt. 

Vi holder åpent: 
Lille julaften kl. 13.00-18.00.
Julaften kl. 09.00-13.00. 

Pernille og Gullmira gleder seg til å se deg og er klare for å fylle din søndag med julestemning. Vi minner om at senterets koselige kafè "United Bakeries" også holder oppe i dag, så da er det fullt mulig å kombinere juleshoppingen med en velsmakende kaffe og ferske bakevarer.. 

Husk at det i dag er siste dag med -20% rabatt på alle klær i butikken. Tilbudet gjelder også i vår nettbutikk Daisyshop.no, hvor du frem til midnatt får -20% på alle varer.

lørdag 22. desember 2012

Weekendtilbud: -20% på alle klær i butikken og på Daisyshop.no..

Legg den siste juleshoppingen til DAISY på Vinderen! I dag holder vi åpent fra 09.00-17.00 og gir deg -20% på alle KLÆR - et tilbud du ikke kan gå glipp av! Butikken bugner fortsatt av gode julegaveideer og fristelser til deg som trenger noe pent eller varmt til juledagene. Gullmira, Pernille og Christine kan knapt vente til du kommer. Vi byr på deilige julekaker og gløgg til alle som kommer innom.

Vi minner om at vi også gir deg -20% på alle varer hos Daisyshop.no frem til i morgen (midnatt). Happy christmas shopping,alle sammen! Nå er snart julen her! :-)

torsdag 20. desember 2012

Gjør gaveinnspurten nå: -20% på ALLE klær i weekenden..

Julaften nærmer seg med stormskritt og tiden er snart inne for å senke skuldrene og finne julefreden. Er du i mål med alle gavene enda? Hvis ikke, ta deg en tur til Vinderen i weekenden. 

Fredag, lørdag og søndag gir vi deg -20% rabatt på alle klærne, både i butikken og på Daisyshop.no.

Daisy, Sandra, Gullmira, Christine, Pernille og Anniken gleder seg til å hjelpe deg med gaveinnspurten. Ta med deg ønskelistene og kom, så hjeper vi deg med gode forslag og lekker innpakning! 

onsdag 19. desember 2012

Torsdagstilbud: -20% på alt av CASHMERE og barneklær..

I morgen, torsdag, gir vi deg -20% rabatt på alt av cashmere og barneklær hos Daisy. Om du fortsatt står igjen med "hovedgavene" er en bløt cashmereponco eller cashmeremorgenkåpe virkelig tingen. Dette er luksus som alle ønsker seg, men som de ikke unner seg selv..
Til barna har vi masse lekkert fra merker som Mayoral, Petit Bateau, Joha, Retour og Pepe Jeans.
  Ta turen innom for en behagelig julehandel uten stress og mas. Daisy, Sandra og Christine gleder seg til å hjelpe deg med innspurten;-)

Åpningstider siste uken før jul: 
Man-fredag: 09.00-19.00.
Lørdag: 09.00-16.00. 
Søndag: 13.00-18.00. 

tirsdag 18. desember 2012

Onsdagstilbud: -20% på silketoppene fra Rosemunde..


I morgen, onsdag, gir vi alle våre blogg- og facebookvenner -20% rabatt på alt fra Rosemunde. Om du fortsatt har noen julegaver igjen er en nydelig silketopp eller genser en sikker vinner til både tenåringen og bestemor. 

Rosemundetoppene består av 70% silke og gir derfor en deilig, eksklusiv følelse mot huden. Silke er et temperaturregulerende materiale som tilpasser seg kroppens termostat, noe som gjør at du både holder varmen i kulda og unngår klamhet på varmere dager. 

Ta turen innom for en nærmere titt på vårt flotte utvalg av cardigans, gensere og singletter. Vi holder åpent fra 09.00-19.00 alle hverdager frem mot jul!

Unn deg ullkåpen du har lyst på.. I dag får du den på -30%!

Den siste uken frem mot jul klinker Daisy til med spennende dagstilbud som virkelig er verdt å følge med på! I dag er det ullkåpene som er i vinden. Trenger du kanskje noe fint å ha over julekjolen, eller savner du en klassisk kåpe til hverdagsbruk? Nå har du sjansen til å shoppe og spare litt samtidig!

Vi minner om at vi denne uken holder åpent en time lengre på hverdagene (09.00-19.00). Velkommen til oss på Vinderen for kåpeprøving, gløgg og pepperkakesmaking! 

mandag 17. desember 2012

Time to shine.. I dag gir vi deg -30% på alt pentøy!

Kjære Daisyblogglesere! I dag gir vi dere -30% på alt av pentøy i butikken. Tilbudet gjelder alt av kjoler, bluser og skjørt. En super mulighet til å skaffe seg et lekkert juleantrekk uten at lommeboka tar fyr.
I dag viser Taran et lite utvalg av hva som finnes av pentøy i butikken akkurat nå. Selv har hun på seg en romatisk silkebluse fra TiMo og et sort stretchskjørt fra Saint Tropez, det perfekte antrekk for julaften eller om du er invitert i selskap i romjulen.. 
Bildet er lånt fra den vakre bloggen til TiMo.
Blusen er forøvrig den samme som Sarah Jessica Parker fikk med seg hjem etter sitt besøk som nobelvertinne i Norge forrige uke. 
Bildet er lånt fra Dagbladet. 
Så om du vil se ut som "Carrie" eller "Sarah" til jul, så vet du hvor du skal komme.. ;-)
Her viser Taran frem noen andre alternativer med høy "glamfaktor". Hva med å dresse opp et par sorte bukser med denne prikkete toppen fra Custommade? Eller ta julestemningen helt til topps i denne sorte paljettkjolen med lang arm fra Inwear

søndag 16. desember 2012

Få unna julegavene i dag, så kan du nyte den siste uken..

Taran i en elegant, grå ullkåpe med belte i livet fra 2nd Day og blått skjerf med hjerter på fra Beck Søndergaard.  

Har du fortsatt noen julegaver igjen? Få dem unna i dag, så kan du nyte den siste juleuken i fred og ro! Vi holder søndagsåpent fra kl. 13.00-18.00 og gir deg -20% rabatt på alle klær i butikken (siste dag). 

Daisy,Sandra,Taran og Christine gleder seg til å se deg og er klare for å fylle din søndag med julestemning. Det vil bli gløggsmaking og pepperkaker til alle som kommer innom. Vi minner om at senterets koselige kafè "United Bakeries" også holder oppe i dag, så da er det fullt mulig å kombinere juleshoppingen med en velsmakende kaffe og ferske bakevarer.. 

Ps. husk at du også får -20% rabatt på alle varer hos Daisyshop.no frem til midnatt. Vi sender fraktfritt over hele landet og pakker gjerne inn for deg (mail oss på daisy@daisyshop.no om du ønsker dette).

Riktig fin tredje søndag i advent folkens! :-)

fredag 14. desember 2012

Har du kommet i den rette julestemningen enda?

 Hvis ikke, ta deg en tur til Vinderen i helgen. Daisy, Sandra, Christine og Taran vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en fantastisk førjulstid. Om du ikke er ferdig med julegavene oppfordrer vi deg til å ta med ønskelisten, så hjeper vi deg med gode forslag og lekker innpakning. 
Vi minner også om at vi fredag, lørdag og søndag gir vi deg -20% rabatt på alle klærne, både i butikken og på Daisyshop.no. Kom innom for shopping, gløggsmaking og julestemning. Vi står klare for å hjelpe deg med innspurten på julegavehandelen.. 

FRIDAY I`m in love!!

I dag viser søte Taran dere noen varme og komfortable nyheter som vi akkurat har fått inn i butikken. Dagens farge er blå og ikke hvilken som helst blåfarge, men denne deilige, duse som gir en ro helt inn i sjelen.. 

Genseren Taran har på seg kommer fra Alpaca Society og består av myk, børstet alpacaull, finnes også i flere farger. Hun matcher genseren med et blått Beck Søndergaard-skjerf i samme nyanse med søte hjerter på og våre favorittøredobber, i en ny herlig blåfarge, fra An act of style.

Glad fredag alle sammen, snart er det tid for fredagskos.. ;-)

Juicy på ønskelisten til jul?

Nå har vi fått inn et nytt parti med marineblå og grå dresser til dame. Ikke vent for lenge om du vil sikre deg et eksemplar. Disse fyker ut av butikken før vi har rukket å pakke de ut av plasten.. ;-)

torsdag 13. desember 2012

Kom i julestemning på Vinderen!

Unngå lange køer, stress og mas. Legg heller julegaveinnspurten til våre koselige omgivelser på Vinderen. Ta gjerne med deg ønskelisten, så hjelper vi deg med å finne gavene du trenger til hele familien. Vi har også gaveideene til de som har alt: hva med en deilig te fra Harney and Sons, en flaske eplegløgg fra Bella Noche, eller en eske med smakfulle sjokoladetrøfler?

Fredag, lørdag og søndag gir vi deg -20% på alle klærne, både i butikken og på Daisyshop.no. Kom innom for shopping, gløggsmaking og julestemning. 

Vi gleder oss til å ta i mot deg! :-)

tirsdag 11. desember 2012

På Daisyjentenes ønskeliste..

Høyt på Daisyjentenes ønskeliste til jul står dunjakkene med pelskrage og dusker fra canadiske Moose Knuckles. Det er ikke mange igjen, men vi har fortsatt noen størrelser i marine, off white og gråbrun. 
Vi elsker fasongen på disse jakkene som er både feminin, innsvinget og flatterende. Moose-jakkene har også den riktige lengden, noe som passer oss bra da vi jenter helst vil slippe å fryse på rumpa når gradestokken kryper nedover..   
I dag ser dere Fanny og Christine i Vinderens vakre omgivelser ved nyåpnede Baker Hansen. Hva er vel bedre enn å være godt nok kledd til å nyte kaffen utendørs i disse dager? Vi håper at dere nyter det fine vinterværet og at julestemningen etterhvert kommer snikende.. 

søndag 9. desember 2012

Legg søndagsturen innom Daisy for litt juleshopping..

Her ser sere Christine og Heddy i lekre gensere i børstet alpaca fra Alpaca Society. De har også på seg nydelige cashmereskjerf og cashmereluer fra Kashmina.  
I dag holder vi åpent fra kl. 13.00-18.00 og gir deg -20% rabatt på alle klær i butikken (siste dag). 

Daisy, Taran og Christine gleder seg til å se deg og er klare for å fylle din søndag med julestemning. Det vil bli gløggsmaking og pepperkaker til alle som kommer innom.

Ps. husk at du også får -20% rabatt på alle varer hos Daisyshop.no frem til midnatt. Vi sender fraktfritt over hele landet og pakker gjerne inn for deg (mail oss på daisy@daisyshop.no om du ønsker dette).

Riktig fin andre søndag i advent folkens, nå nærmer julen seg med stormskritt.. 

fredag 7. desember 2012

Christmas shopping weekend hos Daisy -20% på alle klær!

Fredag, lørdag og søndag denne uken drar vi i gang med en skikkelig shoppinghelg hos Daisy. Få unna julegavene og spar penger samtidig! Nå gir vi deg -20% på ALLE KLÆR i butikken, samt -20% på alle produkter hos Daisyshop.no.

Hva med en myk cashmeremorgenkåpe til mor, et elegant Beck Søndergaard-skjerf til svigerinnen, en sort iPad-veske i skinn til far, eller en velsmakende gløgg og sjokoladetrøfler til bestemor? Vi har også masse fantastiske barneklær til lillesøster og lillebror. Ta med deg ønskelistene og kom til Vinderen på juleshopping i helgen.

Denne helgen holder vi åpent
Fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 09.00-16.00
Søndag: 13.00-18.00

Vi gleder oss til å se deg! ;-)

torsdag 6. desember 2012

Cashmerekos i vinterværet!

Glad torsdag kjære Daisyblogglesere! Håper dere koser dere med deilig solskinn og kulde om dagen. Vi er i skikkelig julestemning og leker oss arbeidsdagen gjennom med gaveinnpakning, pepperkaker og julesang. 

Om du ikke har kommet ordentlig i gang med julegavene enda har vi i dag et par tips som garantert vil falle i smak hos jenter som ønsker å holde varmen i vinterkulda. Her ser de de to flotte jentene, Christine og Heddy, i sesongens bestselgerponcho, med matchende cashmereskjerf og hver sin supertrendy cashmerelue (alt i 100% cashmere fra merket "Kashmina").

Disse produktene finnes også i vår nettbutikk Daisyshop.no og husk: vi sender gavene fraktfritt til den adressen du ønsker. (Mail oss på daisy@daisyshop.no om du vil at vi skal pakke inn for deg). 

tirsdag 4. desember 2012

Daisyjentene på åpningen av Baker Hansen..

Miriam i cardigan fra Alpaca Society, lue fra Alpaca Society og skjerf fra Kashmina.  Christine har på seg strikket genser med flettemønster fra Alpaca Society, skjerf fra Beck Søndergaard og lue fra Alpaca Society. 
I dag har Daisyjentene vært på åpningen av det nye senteret på Vinderen og dagens kaffepause ble lagt til nyåpnede Baker Hansen
Vi er så utrolig glad for alle de koselige kafeene som spretter opp i nærområdet og er glad for at stadig flere kommer til Vinderen for handel og hygge. 
Miriam og Sandra i nydelige cashmeregensere og skjerf fra Kashmina. 
De spreke hvetegressdamene kom innom oss med smaksprøver og inspirerte oss til litt sunnhet mellom alle pepperkakene og julegløggen. 
Mulig vi må innom for en daglig dose fremover;-)
Baker Hansens supersjef, Anja, var superfornøyd med åpningen og gleder seg til å servere sunn og god mat til alle sine kunder. 
Vi pakket oss like gjerne inn i eksklusiv varme fra topp til tå da vi skulle besøke våre gode naboer. Ute er det iskaldt og da er det bare en ting som gjelder: superbløt og varm CASHMERE! Plaggene finner du her, den perfekte julegave til en du er glad i!

mandag 3. desember 2012

Sjekker du inn får du -10% rabatt på hele kjøpet!

Takk for en strålende helg med julemarket og tipp topp førjulsstemning. Vi er så glade for at så mange tok turen. Dere lyser virkerlig opp tilværelsen i vintermørket! Vi har hatt en supermorsom helg med mye action og har bedrevet gaveinnpakning til den store gullmedaljen. I dag er det mandag og hverdag igjen, men vi slutter ikke med moroa av den grunn.

Frem til jul gir vi alle som "sjekker inn" hos Daisyshop på facebook 10% rabatt på hele kjøpet. Nå har du muligheten til å forsette julehandelen og spare litt samtidig;-)

søndag 2. desember 2012

Klar for søndagsshopping? I dag får du -20% på alle klær!

Her ser dere Miriam i en nydelig, løsstrikket genser fra Hunkydory og matchende skjerf fra Holzweiler (kan kjøpes her).  
Ta med deg familien ut i det fine været og kom innom oss på Vinderentorget for litt juleshopping. Vi holder butikken åpen fra kl. 13.00-18.00 og gir deg -20% rabatt på alle klær (siste dag). 

Daisy og Christine gleder seg til å se deg og er klare for å hjelpe deg med julehandelen. Det vil bli gløggsmaking og pepperkaker til alle som kommer innom.

Ps. husk at du også får -20% rabatt på alle varer hos Daisyshop.no frem til midnatt. Vi sender fraktfritt over hele landet og pakker gjerne inn for deg (mail oss på daisy@daisyshop.no om du ønsker dette).

Riktig fin første søndag i advent til deg!