tirsdag 30. oktober 2012

Pretty and warm in pink!

Jakke fra M Chic kr. 1189.
Brr.. Nå er vinteren her og tiden er inne for å pakke seg inn i varme jakker, luer og skjerf. I dag viser vi et herlig vinterantrekk som er midt i blinken for små, forfengelige prinsesser. 
Vi har forelsket oss helt i denne nydelige boblekåpen med fuskepels og belte i livet fra M Chic. Finnes kun igjen i str. 4 og 6 år, så vær rask om du vil sikre deg et eksemplar. 
Vi matcher jakken med en nydelig lue med pelsdusk fra Catya i samme rosafarge (kr. 959). Luen er et tips til myke pakker under juletreet i år. Slår an like bra hos både små og store frøkner!

søndag 28. oktober 2012

Kle deg som Astrid Uhrenholdt Jacobsen i vinter..

 Cashmeregenser fra Dear Dharma kr. 1799 og skjerf fra Holzweiler kr. 1199.  
For noen uker siden hadde vi hele Norges skidronning Astrid U. Jacobsen på besøk hos Daisy. I tillegg til å være med på en liten photoshoot ble hun også fornyet fra topp til tå i sesongens lekre nyheter.  
Bukse i 97% silke fra Genetic Denim kr. 1999.
Som mange av våre Daisykunder falt Astrid for de fantastiske silkebuksene i grønt fra Genetic Denim (kr. 1999), hun forelsket seg også i Holzweilerskjerfet "Isabel"(kr. 1199) som har sin helt spesielle historie. Legg merke til hvordan den ene halvdelen er i farger, mens den andre er i svart/hvitt. Todelingen symboliserer verden sett gjennom designerens øyne i dag og gjennom besteforeldrenes øyne i fortiden. Facsinerende, ikke sant?

fredag 26. oktober 2012

Lørdagstilbud: -20% på ALLE cashmereskjerf fra Kashmina..

Snart er kong vinter her med snø, kulde og mørketid. Daisyjentene depper ikke av den grunn, vi markerer heller dette med å gi deg -20% på alle cashmereskjerf fra Kashmina. Tilbudet gjelder kun i morgen (lørdag). Denne gangen gir vi også rabatten til våre nettbutikkunder, noe som betyr at du på Daisyshop.no kan handle cashmereskjerf til -20% frem til i morgen midnatt.  
Her ser dere Christine og vårt nye "familiemedlem" Taran i lekre Canadiens dunjakker med hver sine cashmereskjerf til. Vi sier gjerne "Ja, takk begge deler" til disse varme herlighetene når den norske vinterkulda setter inn for fullt.. ;-) 

Riktig god helg alle sammen!

torsdag 25. oktober 2012

Skjerf deg - nå kommer vinterkulda..

På kjølige dager som denne er skjerf et "must have" i garderoben. I dag har vi fylt opp nettbutikken med Beck Søndergaards fantastiske vinterkolleksjon. Nå bugner det av varmende nyheter i lekre prints og farger!

Klikk deg inn her og bli bitt av skjerfbasillen du også;-)

Superfavoritten fra Hunkydory er endelig tilbake..

Finnes i beige, brun og gråblå. Pris kr. 1299. 
Rakk du ikke å unne deg denne deilige stjernegenseren fra Hunkydory sist gang den var i butikk? Nå har du sjansen igjen. Vi har akkurat fått inn et nytt parti av denne bestselgeren hos Daisy. Stjernegenseren ligger nå også ute for salg hos Daisyshop, slik at dere som bor utenfor Oslo også har muligheten til å skinne om kapp med stjernene i høstkulda..  

Ikke glem at vi sender ALLE varer fraktfritt over hele landet.. ;-) 

Ha en super torsdag folkens!

tirsdag 23. oktober 2012

Middagstips til travle superkvinner på farten..

Genser fra St. Tropez (utsolgt) og silkesiglett fra Rosemunde. 
For et par uker siden var alltid like smilende Gilla innom oss i butikken og introduserte oss for noe nytt til kjøkkenet. Vi falt veldig for produktene som hun hadde med seg og har derfor lyst til å dele de med dere. 

Liker du tanken på sunn, økologisk mat laget fra bunnen av, men føler at tiden ikke strekker til? Gillas sønn, Stefan Krogh, har nylig lansert en ny, økologisk kryddermiks med 100% naturlige ingredienser. Produktet heter "Raske Retter" og består av syv ulike retter som alle kan lages på 15 minutter. Helt genialt for stressa superkvinner (og menn) synes vi!
Hos Daisy har vi fått et utvalg av vareprøver som vi har prøvd ut selv og gitt til flere av våre kunder. Vi ble svært positivt overrasket og kommer virkelig til å ta med noen av disse pakkene neste gang vi er i butikken på dagligvareinnkjøp. Produktene selges hos Ica Supermarked, Coop Mega, Coop Obs, Coop Extra og Meny. Vel verdt å sjekke ut da rettene smaker nydelig og tar kort tid å tilberede!

søndag 21. oktober 2012

Julegaven vi alle drømmer om..♥

Pris kr. 3390. 
Snart er julen her igjen og mange har allerde begynt å tenke på årets julegaver. Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at vi kvinner liker myke pakker under treet og hva blir vel bedre tatt imot enn en bløt morgenkåpe i 100% cashmere?!
Denne skjønnheten fra Kashmina står ihvertfall på Daisyjentenes ønskeliste. En aldri så liten oppfordring til mennene der ute som lurer på hva de skal gi til sine kjære i år..

Kom innom og kjenn på den flotte kvaliteten du også!

lørdag 20. oktober 2012

Synes i høstmørket med Looky Lous synlighetsvester!

Vestene ligger på  kr. 249 og kr. 399 avhengig av modell.  
Høstmørket er her og da gjelder det å være synlig i trafikken. Hos Daisy har vi fått inn de knalltøffe synlighetsvestene fra Looky Lou til barna. De er ikke som de neongule og oransje refleksvestene som vi kjenner fra før. Looky Lous synlighetsvester har morsomme motiver og kommer i nøytrale farger som lyseblå, lyserosa, marine og lilla (finnes både med og uten fleecefor). Alle vestene kommer i morsomme stoffposer med samme motiv som på innholdet. 
Det er barn i alderen 1-7 år som er målgruppen for Looky Lous synlighetsvester. Barn i denne aldersgruppen er også de mest sårbare i trafikken og trenger derfor å synes litt ekstra. 

I tillegg til at vestene bidrar til økt sikkerhet i trafikken er de både vind- og vannavstøtende. En annen stor fordel med Looky Lou er at barna selv liker dem, og det er kanskje den viktigste faktoren av dem alle.

Vi ønsker dere en herlig oktoberlørdag i ruskeværet!

onsdag 17. oktober 2012

Lekre HØSTNEWS in store!

I dag har det vært full fart med kundedag hos Daisy. Mellom slagene har vi pakket opp herlige høstnews fra Beck Søndergaard, Custommade og BZR. Her ser dere Christine i en råtøff genser fra BZR (kr. 2499) med skinnarmer og et fargesprakende strikket skjerf fra Beck Søndergaard (kr.699).   
Denne genseren har Daisy ventet på helt siden innkjøpet for et halvt år siden. We LOVE it!
Denne nydelige paljettkjolen fra Custommade (kr. 2499) er også blant favorittene akkurat nå. Perfekt til årets julebord, eller kanskje på nyttårsaften? 
Denne nydelige blusen er i samme paljettfamilie, men har et litt mer "laid back" uttrykk. Rålekker med svarte skinnbukser eller med et par jeans (kr. 1899). 

Ps. denne har allerede begynt å forsvinne ut av butikken, så vær rask om du vil sikre deg sesongens kuleste partytopp!

mandag 15. oktober 2012

Hold av onsdagen og kom på KUNDEDAG hos Daisy!

Det bugner av herlige høstvarer hos Daisy om dagen, noe vi har lyst å markere med en kundedag førstkommende onsdag. Mellom kl. 09.00 og 19.00 gir vi alle våre Daisykunder -20% på alle klær. Hjelp oss med å tømme butikken for deilig strikk og cashmere. Vinterkulda er rett rundt hjørnet, så det er lurt å benytte sjansen mens det enda er utvalg. 

Ta med deg selv og gode venninner på en morsom event med høy shoppingfaktor. Vi sørger for god stemning og for noe lett å bite i..

Håper vi sees på onsdag!

lørdag 13. oktober 2012

Påfyll av accessoarer fra An act of style..

I går var vår søte smykkeleverandør, Juni, fra An act of style innom for å spe på med nye accessoarer. Hun har alltid med seg like mye fint og vi ble som vanlig fristet av alle godbitene.
Her ser dere et par av våre favorittaccessoarer akkurat nå. Vi har forelsket oss helt i ringen med nagler (kr. 180) på og dette flotte flettesmykket i sølv (kr. 598). Disse setter virkelig prikken over ièn på antrekket, som i dag består en mørkegrå silketopp fra Rosemunde (kr.559) og en rålekker skinnjakke med lammeskinn fra Dear Dharma (kr. 8900). 
Bildet er lånt fra www.actofstyle.com
Vi fikk også noen lekre vesker med nagler på i nydelig mykt skinn (finnes i flere ulike farger og modeller).
Bildet er lånt fra www.actofstyle.com
Bildet er lånt fra www.actofstyle.com
Tusen takk for hyggelig besøk, fine accessoarer og god hjelp med stylingen. Nå gleder vi oss til å fylle opp nettbutikken med alle de lekre nyhetene..  
Klikk deg inn her for et besøk i Junis vakre og inspirerende smykkeunivers, en bloggpost og du er hekta! 

torsdag 11. oktober 2012

Er du Baker Hansens nye ansikt?

Skjerf fra Beck Søndergaard, finnes nå for salg hos Daisy (kr. 699). 
Søte Anja søker blide Vinderendamer som kan jobbe et par dager i uken når Baker Hansen åpner i nybygget på Vinderen i midten av november. Er du glad i å jobbe med mennesker, har sans for mat og å skape trivsel, da vil gjerne Anja høre fra deg. Er du interessert kan du ta kontakt på anja.nitteberg@gmail.com eller på tlf: 90913895

Anja vil gjerne også ha tilbakemelding fra deg om hva du savner på Vinderen. Har du noen ønsker om hva som skal stå på menyen eller en god oppskrift å meddele blir hun veldig glad for å høre fra deg. Alle forslag mottas med stor takk og vil bli tatt til etteretning. Anja sier at det også er også rom for klubbsamlinger og lover å diske opp med skikkelig "storstuestemnning" for sine kunder.

Vi gleder oss til hun åpner i november!

Starstruck!

I går var flotte Janniche innom oss i butikken og ble høstny. Hun forelsket seg helt i den sorte stjernegenseren som vi akkurat har fått inn fra St. Tropez (kr. 599) og lot seg forevige i sitt nye antrekk. 
Genseren er kjempetøff til svarte bukser og med et matchende stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699). Vi digger måten skjerfet matcher genseren på, bare i motsatt fargekombinasjon. Herlig!
Hva mer trenger man på en solfylt høstdag i oktober?   
Skulle Janniche fått velge ville hun ha tatt med seg denne nydelige pelskåpen fra Anne-Kindem (kr. 11.900). I denne holder du både på varmen og ser fantastisk ut på samme tid!

søndag 7. oktober 2012

"Sy-om-boken" til Jenny Skavlan er nå i butikk..

Pris: kr. 299.
Har du sett deg lei på eget klesskap og trenger litt forandring uten at det koster for mye? Med "Sy-om-boken" til Jenny Skavlan kan du med enkle grep få en ny og spennende garderobe.
"Visste du at klesskapet ditt, loftet til bestemor og loppemarkedset er skattekamre? Der andre ser et alminnelig og anonymt skjort eller en helt grei, men kjedelig skjorte, ser Jenny Skavlan et hav av muligheter" (Aschehoug.no).
Bildene er lånt fra fra www.aschehoug.no.
Boken er rikt illustrert med konkrete steg-for-steg-råd med forklarende tekst. 
Prosessen er så enkel at selv den mest elendige sydame kan klare den!
Skal du unne deg en bok i høst, så la det bli denne. Den er rett og slett et must i bokhyllen;-)

fredag 5. oktober 2012

Søsken stylet for høst!

I dag er det de nydelige jentene, Isabella og Nathalia, som viser frem høstens Daisynyheter. Søte, lille Nathalia har på seg en dusrosa kjole fra Alpaca Society, mens storesøster er stylet i en oversized skjorte fra Little Remix (kr.899) og en tøff, brun strikkejakke fra M9K (kr. 599). 
Vi har fortsatt noen igjen av strikkejakken, men vær rask om du vil sikre deg din størrelse. Denne har allerede blitt en hit!
Hårspenne fra "Den lille prikken over ièn" og strømebukser fra MP.
Nathalia falt helt for den kule tre-iskremen som hun fant i butikkens lekehjørne. Noen ganger passer det bra med litt underholdning når mor skal på shopping..
Nathalias andre antrekk består av en beige genser med gøyalt hundemotiv (kr. 439) fra Mayoral og cordfløylesbukse (kr. 439) fra M9K. 
Cecilia har på seg en Chanel-inspirert jakke fra Mayoral (kr.549), samt skjorte og bukse fra Little Remix (kr. 899 og kr. 599).

Vi håper at disse flotte jentene bidro til litt ny inspirasjon med tanke på barnas høstgarderobe. Butikken bugner nå av fantastiske nyheter som vi gleder oss veldig over å vise frem!:-)

torsdag 4. oktober 2012

Høstens lekreste nyheter til barn..

I går hadde vi besøk av tre blide barn som gledet seg veldig til å være med på photoshoot hos Daisy. Her ser dere Thea Marie, Henrik og Sofie i høstens siste nyheter fra Retour, Mayoral, TiMo og Kashmina. Er de ikke fine? 
Thea-Marie har på seg en høyhalset, marineblå ullgenser fra TiMo (kr. 799, finnes kun i str. 8 år) og et elegant cashmereskjerf fra Kashmina (kr. 799). 

Henrik står fint i stil med en tøff, blårutete skjorte fra Pepe Jeans (kr.549) og olabukse fra Retour (kr. 698). Over skulderne har han en lekker grønn genser med skinnlapper fra Pepe Jeans (kr. 629). 
Marineblått og hvitt er alltid like fint sammen, også i vinterhalvåret. 
Sofie har på seg en fantastisk ulljakke i en delikat grå-grønn farge fra TiMo (kr. 749, finnes i str. 8 og 10 år). Hun matcher til med et par grå tigthsbukser fra Little Remix (kr. 599) og en søt rysjebluse fra Mayoral (kr. 339).

onsdag 3. oktober 2012

Endelig er Holzweilerskjerfene her!!

Astrid med skjerfet "Pilestredet Leaves". 
I dag kunne vi endelig pakke opp de populære Holzweilerskjerfene hos Daisy. Som mange av dere, har vi ventet på at disse skulle komme til butikken og nå er de endelig her!! 
Pris pr. skjerf kr. 1199,-
I dag viser søteste Astrid Urenholdt Jacobsen dere hvilke modeller vi har fått inn. Her avbildet med "Nature never jumps". 
Her holder Astrid "Isabelle". Legg merke til hvordan skjerfet er inndelt i sort/hvitt og farger (symoliserer fortid og nåtid).  
Vi har skrevet et par innlegg om Holzweilerskjerfene tidligere, så om du er interessert i å lese litt mer om historien bak produksjonen kan du klikke deg inn her
Dette er et av de mest kjente printene, designet av supermodell og naturreservatetablerer Alexandra Ørebeck-Nilssen. Klikk her for mer info. 
Andreas og Susanne, henter også inspirasjon fra våre norske miljøer når de designer skjerfene sine. Her ser dere populære "Pilestredet Doors". 
Her holder Astrid opp "Angry Man". 
Oppdatering med navn og info om hvert skjerf vil legges ut her på bloggen i morgen. Vi vil også legge de ut for salg på Daisyshop.no, slik at du som bor utenbys også kan sikre deg høstens mest trendy skjerf. Skjerfene ligger nå ute for salg på Daisyshop.no. Klikk her for en nærmere titt. 

Psst.. Husk at vi sender fraktfritt over hele landet! ;-)