torsdag 30. august 2012

Koselig besøk fra "An act of style" i butikken..

Poncho i 100% cashmere fra Kashmina kr. 2990 og smykker fra "An act of style". 
I går var søte Juni innom butikken med en ny leveranse av accessoarer fra "An act of style". Vi er veldig begeistret for Junis smykker og gleder oss til å fylle opp nettbutikken med nye godsaker i løpet av dagene som kommer. Det ligger allerde et lite utvalg ute her om du skulle være nysgjerrig på hva som finnes.   
På det øverste bildet ser dere Christine og Juni i hver sin deilige cashmereponcho fra Kashmina. Disse og et stort utvalg av cashmereskjerf har akkurat kommet til butikken og har allerede blitt en hit blant våre kunder (kan kjøpes her). 
Tusen takk, Juni, for hyggelig besøk og for de koselige ordene du skrev om oss på bloggen. Vi gleder oss til en høst forgyldt av vakre accessoarer!

tirsdag 28. august 2012

Noen glimt av butikken..

I dag viser vi dere noen bilder av butikken her på bloggen. Daisys mann, Børre, har vært så flink og snekret noen nye utstillingsbord til oss, som dere ser bilder av her. Vi synes resulatet ble veldig bra! :-)
Til dere som har ventet på Napapijripenalene kan vi nå opplyse om at de har kommet (finnes kun i den modellen som er avbildet).  
Søte Pernille er en ekte Napapijri-jente og pakker seg gjerne inn i en varm fleece på kalde høstdager. Her har hun på seg en ofwhite modell i str. 16 år. 
Og siste, men ikke minst: Juicydressene har selvsagt fått sin egen hedersplass i butikken. Her ser dere hvilke farger som finnes denne sesongen.. 

søndag 26. august 2012

Møt høsten i strikk fra Custommade..

Det er høst i luften, men det gjør ingenting når vi kan ikle oss strikkede cardigans fra Custommade. Vi forelsket oss helt i disse nydelige, grå godsakene da de ankom butikken og sliter fortsatt med å velge hvilken vi synes er finest. Ja, takk begge deler! 
Grå cardiganjakke med flettemønster fra Custommade kr. 1499,-
Stripete cardiganjakke fra Custommade kr. 1499,- 
Det bugner nå av herlige strikkeplagg hos Daisy, så om dette står på ønskelisten din om dagen vil vi anbefale å ta turen innom før de fineste modellene blir solgt ut.

Riktig fin søndag i høstværet alle sammen!

fredag 24. august 2012

Sesongens JUICYDRESSER har ankommet Daisy..

Aldri en ny sesong uten de fantastiske kosedressene fra JUICY. I dagens innlegg viser disse skjønne jentene deg høstens farger, en klassisk fargepalett som garantert vil bli en slager når høstkulda kommer snikende.
Marineblå jakke kr. 998, marineblå bukse kr. 859, lyseblå jakke kr. 998, bukse kr. 859, t-skjorte kr. 598. 
Daisybarna matcher gjerne kosedressene med en lekker t-shirt og en den populære luen med pelsdusk fra italienske Catya (kr. 959). 
I år har vi også tatt inn noen nydelige hansker med pels på, også disse fra Catya, finnes i cremehvit og lyserosa (kr. 989). 
Rosa jakke kr. 949, rosa bukse kr. 749, cremefarget t-skjorte kr. 598, grå jakke kr. 749.  
Ikke vent for lenge om du vil sikre deg et eksemplar, disse forsvinner nemlig som varmt hvetebrød.. 

torsdag 23. august 2012

Påfyll av 2ND DAY hos Daisyshop.no

Kr. 499 pr. stk.
ENDELIG har høstens tøffeste t-skjorter fra 2ND DAY ankommet Daisyshop. Klikk deg inn her for å sikre deg din favoritt. Disse er definitivt et "must have" i høstens basicgarderobe og passer perfekt under myke strikkejakker..  

tirsdag 21. august 2012

Time to dress up..

Høsten står snart for tur og sommerkjolen skal etterhvert byttes ut med skinnbukser, Chanel-inspirerte jakker og romantiske bluser med feminine snitt. I dag viser vi eksempler på antrekk som gir hverdagen en ekstra touch, uten at man virker "overpyntet".  
Chaneljakke fra Jooph kr. 2059, bluse fra Custommade kr.1449 og jeans i skinnimmitasjon fra 2nd Day kr. 1199. 
Ofwhite bluse med perledetaljer fra Saint Tropez kr. 550 og skinnbukser fra Custommade kr. 2889.  
På Vinderen henger sommeren fortsatt litt igjen, men vi gleder oss til en ny sesong og til å lufte alle de fine nyhetene som har kommet inn. Heldigvis er det noe å glede seg til når høstmørket kommer snikende også.. 

søndag 19. august 2012

Flere HØSTFRISTELSER som vi ELSKER..

I dag viser vi noen flere høstfavoritter fra 2nd Day, Muubaa, Beck Søndergaard og Custommade. Skinnjakkesesongen nærmer seg med store skritt og vi gleder oss til å matche dem med høstens lekre skjerf med stjerner, prikker og hjerter. 
Skinnjakke med avtagbar vest fra Muubaa kr. 8199, t-skjorte fra 2nd Day kr. 499, stjerneskjerf Beck Søndergaard 699 (kan kjøpes her), svarte bukser i skinnimmitasjon kr. 1199 fra 2nd Day. 
Skinnjakke fra Muubaa (pris kommer), gråblå t-skjorte fra 2nd Day kr. 499, skjerf med prikker kr. 699 fra Beck Søndergaard (kan kjøpes her).
Beige skinnjakke med strikkede detaljer kr. 5999 fra Muubaa, t-skjorte fra 2nd Day kr. 499, svart skinnbukse fra Custommade kr.2889, skjerf med prikker fra Beck Søndergaard kr. 699. 

Riktig fin søndags ettermiddag i godværet!:)

lørdag 18. august 2012

An act of style..

Tidligere denne uken gjorde vi innkjøp av masse tøffe accessoarer hos flotte Juni, som er grossist for smykkemerket "An act of style"
Juni er alltid oppdatert på siste nytt fra moteverdenen og plukker opp trender fra utenlanske fashionistaer og bloggere før de når det kommersielle markedet. 
Vi falt veldig for smykkene hennes og er glade for å kunne tilby flere av disse hos daisyshop.no i nærmeste fremtid (finnes nå for salg i vår butikk på Vinderen). Er du nysgjerrig på hva Juni og "An act of style" har å tilby kan du klikke deg inn her for en liten briefing. 

Riktig fin helg til dere alle!:)

torsdag 16. august 2012

Strikk+skinn = sant!

Denne høsten gleder vi oss til å matche søte bluser og deilige strikkegensere til tøffe skinnbukser. Vi liker å eksprimentere med ulike stiler og synes at kombinasjonen som Celine og Pernille viser i dag er en skikkelig fulltreffer denne sesongen. 
Klassisk, hvit skjorte kr.899 og grønn genser i lammeull kr. 1199, begge fra BZR. Grå clutch fra Beck Søndergaard kr.659. 
Marineblå strikketgenser i ull fra BZR kr.1599, blomstrete skjorte fra TiMo kr.1199 og lommebok fra Beck Søndergaard kr. 549. 
Skinnbukser med vaffelmønster fra Custommade kr.2889. Bukser i immitert skinn fra 2nd Day kr. 1199. 
Vi har akkurat fått inn masse tøffe bukser i butikken. Her finnes det noe som for alle kroppsfasonger, i masse ulike farger og kvaliteter. Modellen til høyre (fra 2nd Day) er i immitert skinn og har en fantastisk stretchkvalitet, som gjør at den tilpasser seg figuren på en behagelig måte. Et "must have" for deg som er på jakt etter en skinnbukse som ikke koster skjorta..

onsdag 15. august 2012

Sjekk inn hos "Daisy shop" på facebook og få -10% på en valgfri vare..

Visste du at: du ved å sjekke inn hos "Daisy shop" på facebook får 10% rabatt på en VALGFRI vare? Et lite tips som er verdt å benytte seg av neste gang du handler hos oss, og en fin måte å sikre seg høstens favoritter på til en litt rimeligere penge.. 

We LOVE autumn shopping!

Høstens råeste dunjakker fra Ciesse Piumini er her..

Er du på jakt etter en sporty, lett jakke som varmer når du fryser og som puster når du er varm? Vi har nylig fått inn disse fantastiske, italienske dunjakkene fra Ciesse Piumini med avtagbare armer. Finnes i fargene marine, oransje og en herlig, dus grønnfarge.  
Vi har allerede solgt mengder av denne jakken, men var så heldige å få en ekstra forsyning fra leverandøren vår i dag. I tillegg til den fasongsydde passformen og den formidable dunkvaliteten kan vi skilte med en særdeles god pris. Jakkene ligger på kr. 2499, et skikkelig røverkjøp synes vi! (Obs. kun begrenset antall).

mandag 13. august 2012

Preppy autumn i BZR..

Nytt hos Daisy denne høsten er BZR, som er undermerket til anerkjente Bruuns Bazaar. Daisyjentene er i fyr og flamme over alt de fine som har kommet inn, og i dag gir vi deg en liten forsmak på hvilken stil du kan forvente å se mer til i den kommende sesongen..
Burgunderfargede bukser fra BZR kr. 999, hvit skjorte fra BZR kr. 899,
skinnjakke m. avtagbar vest fra Muubaa.
Grønn ullgenser fra BZR kr. 1199. 
Skinnskjørt fra BZR kr. 2499. 
Vi håper at du liker kolleksjonen like mye som det vi gjør. Get prepared for a preppy autum!:)

søndag 12. august 2012

TiMos barnekolleksjon (høst 2012) er nå i butikk..

Høstens første leveranse med TiMo til barn har nå ankommet Daisy, noe Helene og Madeleine viser dere en forsmak på i dagens innlegg. 
Blekrosa skjorte kr. 599,  blomstrete bluse kr. 499 (begge fra TiMo). 
Blomsterprint og sarte pasteller står sterkt i høstens kolleksjon, gjerne i kombinasjon med et par grå, vaskede jeans. Vi har en forkjærlighet for å blande det romantiske med røffe elementer, noe TiMo er selve "eksperten"på.
Grå tightsbukse fra TiMo kr. 779. 
Ps. Begge blusene i dagens innlegg finnes også til dame, noe som er verdt å sjekke ut om du er tilhenger av den romantiske stilen. 

Vi ønsker alle våre blogglesere en riktig fin søndag!

fredag 10. august 2012

Herlige Daisykunder på vift..

I går hadde vi besøk av disse herlige jentene i butikken. Cecilia, Isabella og Christina var klare for litt nye impulser til høstgarderoben og endte opp med både nye overdeler og skjerf til skolestart. Det er alltid like hyggelig med blide kunder på besøk. Dere gjør jobben vår meningsfull og morsom!
Grå genser med blå stjerner fra Retour kr.629, hvit skjorte fra Little Remix kr.899 
og grønt skjerf fra Beck Søndergaard før kr. 299,  nå kr. 209. 
Begge jentene har her på seg høstens siste nyheter fra Retour Jeans og Little Remix. Fine, ikke sant?! 

Vi minner om at det nå er -30% på utvalgte skjerf fra Beck Søndergaard, både i butikken og hos Daisyshop.no. Ta turen innom for en nærmere titt på godbitene!:)

onsdag 8. august 2012

Outfit of the DAY..

Skjerf fra Holzweiler kr. 1199,-
Dagens outfit er tøft, avslappet og glamorøst. Perfekt for en godværsonsdag som denne! Søte Celine har på seg stretchy jeans fra Genetic Denim, klassisk blazerjakke og t-shirt fra 2nd Day, samt sesongens RÅESTE skjerf fra Holzweiler.
T-skjorte fra 2nd Day kr. 499,-
Jeans fra Genetic Denim kr. 1799,-
Blazer fra 2nd Day kr. 2399,-
Ser du noe du liker her på bloggen om dagen? Fortell og gjerne om det, vi vil høre din mening:) Riktig fin onsdagskveld alle sammen!

tirsdag 7. august 2012

Har du fått med deg siste nytt på skjerffronten?

 Om du vil henge med på notene i høst vil vi anbefale deg å ta en nærmere titt på Holzweilersøskene, Susanne og Andreas, sine siste mesterverk. Med seg på laget har de fått supermodell Aleksandra Ørbeck-Nilssen som er administrerende direktør for "Nanofasa Conversation Trust", et reservat som bidrar til å skape et bærekraftig økosystem i Namibia. 
Flere av skjerfene er designet av Ørbeck-Nilssen og har ulike fotoprint fra det afrikanske miljøet. Det som skiller disse skjerfene fra andre på markedet er av overskuddet fra salget går til reservatet. Mer om historien bak skjerfene kan du lese her.  
Forrige uke var vi på innkjøp hos Holzweiler på Lysaker Brygge. Her ser dere noen flere av skjerfene fra kolleksjonen.  
Daisyjentene har selvsagt falt pladask for de tøffe fotoprint-skjerfene, som nå endelig har kommet i butikk. I tillegg til å bruke fotoprint fra afrikanske miljøer har Susanne og Andreas også latt seg inspirere av ulike bymiljøer, deriblant vår egen by og et urbant motiv fra Pilestredet.  
Skjerfene finnes i to ulike kvaliteter: 100% ull, samt en silke- og ullmix. Pris pr. skjerf kr. 1199,-
Vi gleder oss veldig til å matche høstens androgyne kåper med disse lekre skjerfene. Ta turen innom oss på Vinderen og bli oppdatert på siste nytt på skjerffronten du også!