søndag 29. juli 2012

TiMo høsten 2012♥

Alle bildene i dagens innlegg er lånt fra ti-mo.no
Hva passer vel bedre å avrunde uken med enn noen herlige inspirasjonsbilder fra høstkolleksjonen til TiMo? Det kommer mengder av godbiter fra dette merket fremover. Vi kan knapt vente med å få varene i butikk. Også denne sesongen har vi kjøpt inn masse lekkert til både dame og barn, det er bare å glede seg! 

Tips: Om du er nysgjerrig på hva som skjer "behind the scenes" i TiMo vil vi anbefale å titte innom den flotte bloggen deres her. Masse flotte bilder og stylinginspirasjon..

fredag 27. juli 2012

Nyhetene fortsetter å stømme inn..

Herreinspirert skinnjakke 4499,-
T-skjorte kr. 499,-
Mørkegrå ullkåpe i androgyn stil kr. 3699,-

T-skjorte kr. 499,-
Sort bukse i skinnimitasjon kr. 1199,-
Høstnyhetene fortsetter å strømme inn og vi kommer knapt nok i mål med den ene pappesken før en ny ankommer. Vi går en spennende høst i møte med nye trender og tendenser på motefronten. I dag ser dere noen av plaggene vi nylig har fått inn fra populære 2nd Day. Vi kan knapt vente til å prøve nyhetene på og til å vise dere alt det fine her på bloggen. Stay tuned!:)

tirsdag 24. juli 2012

Herlig HØSTNYTT fra 2nd Day..

Pris pr. t-skjorte kr. 499,-
ENDELIG har vi fått inn de populære t-skjortene fra 2nd Day igjen, finnes nå i fargene "white", "shade blue", "ash", og "rouge noir". Vi har også fått inn mengder av tøffe bukser fra dette merket, finnes både i lekre jenaskvaliteter og skinnimitasjoner. 

Ta ta turen innom for mer inspirsjon til høstgarderoben, her bugner det av nyheter om dagen..

fredag 20. juli 2012

Klar for burgunder og aubergine?

Ulike bruntoner med et snev av rødt er noe vi kommer til å se mye av når høsten kommer.
Vi har forelsket oss helt i de nye singlettene fra Saint Tropez som består av hele 70% silke, prisen er heller ikke til å forakte, de ligger på kr. 249 pr. stk.    
Beck Søndergaard henger som vanlig med på notene og har i sin høstkolleksjon designet noen vakre stjerneskjerf i varme bruntoner (kr. 699). Match gjerne antrekket med en klassisk "Granny purse"(kr.399), så er du klar for det meste! 

tirsdag 17. juli 2012

Blue tuesday♥..

Skal du satse på en farge i årets høstgarderobe er marineblå en sikker vinner. Blått er en gjenganger hos flere av de store motehusene og vil også dominere i Daisys sortement den kommende sesongen.
 I dag ser dere søte Sandra i et sporty hverdagsantrekk. Hun har på seg bukse fra Custommade (kr.1099), t-skjorte fra 2nd Day (kr. 499) og skjerf fra Beck Søndergaard (kr.299), kan kjøpes her

Riktig fin tirsdag alle sammen, nyt det deilige sommerværet!:)

lørdag 14. juli 2012

Vareprøver fra Mayoral..

Denne uken har vi vært så heldige å ha besøk av skjønne Jorunn her på Vinderen. Hun synes det er superstas å være sommermodell for Daisy og viser dere i dag noen av vareprøvene vi har fått inn fra Mayoral i størrelse 8 år. 
Denne høsten gleder vi oss til å pynte opp småpikene i lekre kjoler og skjørt. Har du noen barn hjemme som trenger litt fornyelse i garderoben, da anbefaler vi deg å ta turen innom for å sjekke ut vareprøvene som vi har fått inn. Finnes i størrelsene nyfødt, 6 måneder, 2 år og 8 år.

tirsdag 10. juli 2012

Høstens nyheter fra Custommade og Saint Tropez..

Høstnyhetene fortsetter å strømme inn hos Daisy og i dag viser Rikke dere siste nytt fra Saint Tropez og Custommade. Dette antrekket passer perfekt om du vil pynte deg litt i hverdagen eller om du skal ut på middag med venninner.
Rikke har her på seg en lekker, mønstrete bluse fra Custommade (kr. 1199) og en silketopp fra danske Rosemunde (kr. 429). 
Denne tøffe blazeren fra Saint Tropez (kr. 599) gir antrekket et ekstra løft og er kjekk å ha for hånden på kjølige kvelder. En klar favoritt i høstgarderoben..

mandag 9. juli 2012

Lei av å tilbringe ferien inne i regnet?

Ta turen til oss på Vinderen da vel..
Vi lover å få deg i godt humør. Butikken bugner av fristende salgsvarer på -40% rabatt til dame og barn. Vi har også et stort utvalg av vareprøver i str. 8 år, 2 år, 6 måneder og "newborn". 
Håper vi sees i løpet av dagen!:)

lørdag 7. juli 2012

Klar for å se litt høstnyheter?

I dag viser Sandra dere noen av de første høstnyhetene som har ankommet butikken. Det følels litt rart å blogge om høsten allerede i juli, men slik været er nå føler man at det er mer høst enn sommer. 
Dagens antrekk består av en søt tunikakjole med blått, dekorativt mønster fra Custommade, en myk, behagelig blazerjakke fra Saint Tropez (finnes også i svart) og et lekkert, kittfarget modalskjerf fra Beck Søndergaard.   
Dette antrekket passer perfekt om du vil pynte deg litt på en regnfull sommerdag som denne. Med en marineblå dressjakke utenpå beholder du den casuale looken samtidig som du holder på varmen. 

Riktig fin lørdagskveld alle sammen!:)

torsdag 5. juli 2012

Dagens salgsfavoritter♥

I dag ser dere vår nye, søte Daisyjente, Rikke, i noen selvutvalgte salgsfavoritter som nå er på -40% i butikken. Rikke har forelsket seg i korall denne sesongen og har i dag på seg en korallfarget skinnjakke og jeans, begge fra 2ndDay. 
Til dette anteekket har Rikke den populære blondetoppen fra Custommade (kun 1 stk. igjen i str. L) og et grått stjerneskjerf i bomull fra Beck Søndergaard, kan kjøpes her. Løp og kjøp!

 Riktig fin torsdag alle sammen!:)

mandag 2. juli 2012

Mor og datter i stjerneskjerf fra Beck Søndergaard..

I kveld viser vi et herlig sommerbilde av mor og datter (Celine og Rikke) i sommerens populære stjerneskjerf fra BECK SØNDERGAARD. Vi synes de kledde skjerfene så godt at vi tryglet om å få dele bildet med dere. Om du også fikk lyst på et mykt sommerskjerf kan du klikke deg inn her. Vi sender FRAKTFRITT over hele landet. 

Riktig fin julikveld alle sammen!

Tid for å gjøre sommerens salgskupp..

Kjole fra Mayoral før kr. 559, nå kr. 335. 
I dag ser dere søte Jorunn i noen sommerlige fristelser som er å finne hos Daisy akkurat nå. Vi har masse lekkert sommertøy på -40% rabatt og et stort utvalg av vareprøver (høstens nyheter) i størrelsene 8 år, 2 år, 6 måneder og nyfødt som er verdt å titte nærmere på.
Hvitt blondeskjørt nå kr. 229 og genser kr. 179 (vareprøver fra Mayoral).  
Tiden er nå inne for å gjøre de store salgskuppene til deg selv og barna. Vi minner om våre åpningstider i juli som er 10.00-17.00 på hverdager og 10.00-15.00 på lørdager. Håper vi ser deg i butikken en av dagene!:)