fredag 29. juni 2012

Sommerfest og motevisning hos TiMo..

Onsdag denne uken inviterte TiMo til sommerfest, samt motevisning av vår-/sommerkolleksjonen for 2013. I dagens innlegg ser dere noen stemningsbilder fra denne fantastiske kvelden som begynte i TiMos showroom i skovveien på Frogner og toppet seg med en formidabel motevisning på Kunstnernes Hus litt senere på kvelden.
Herlig tapas og bobler i glasset gjorde gjestene i lystig humør.   
Her ser dere noen av TiMo-jentene like etter de har ankommet Kunstnernes Hus. 
Tine Molatt har atter en gang klart å fornye seg og skape en fantasisk kolleksjon. Her ser dere en liten smakebit av hvordan neste sommer vil se ut. 
Lovechild-kolleksjonen skal selvfølgelig fortsette. Nydelige klær på nydelige jenter!
Her står designeren selv sammen med sine vakre modeller på slutten av visningen.
De herlige Carmajentene fra Trondheim var selvfølgelig på plass i nydelige antrekk med sitt alltid like gode humør. 
Her ser dere en av gjestene for kvelden i en lekker TiMo-kjole som kommer i butikk neste sesong. Vi har allerede begynt å glede oss.. 
Carma+Daisy= sant! Vi digger dere, jenter!
Per Sundnes dukket også opp på visningen iført et sommerlig antrekk med sin helt personlige vri. We like it!
Tusen takk til TiMo-jentene for en morsom og inspirerende kveld med høy underholdningsfaktor. Vi storkoset oss! 

onsdag 27. juni 2012

Vareprøver til sterkt rabatterte priser..

Nå har vi fått inn et stort parti med vareprøver (høsten 2012) til jente og gutt i størrelsene: newborn, 6 md, 2 år og 8 år. Her kan du gjøre gode kupp til svært rabatterte priser, tilsvarer ca. 40% avslag av normalpris.  Velkommen til oss på Vinderen!

søndag 24. juni 2012

Think P.I.N.K!

Rosa chinos fra Modfitters før kr. 1199 nå kr. 720.  
I dag ser dere Christine i noen rosa favoritter som vi har i butikken akkurat nå, også hun har forelsket seg i de deilige chinosene fra Modfitters som nå er på -40% salg i butikken. I tillegg til å være rosafantast er Christine også stor tilhenger av silketoppene fra Rosemunde. Her har hun på seg lang singlett med blondekant kr. 559 og cardigan kr. 689 (sistnevnte er nå på -20%).  
Rosa er også en farge som går igjen i høstkolleksjonen til Beck Søndergaard. Her ser dere et lekkert bomullskjerf (kr. 299) i en lys burgundertone, som visstnok skal være veldig trendy den kommende sesongen. Kan kjøpes fraktfritt her.  
Sist, men ikke minst så setter tilbehøret en ekstra piff på antrekket. Her ser du noen av sommerens bestselgere på tilbehørsfronten fra Joy Design. Kan kjøpes her

fredag 22. juni 2012

Den perfekte trenchcoaten finner du på salg hos Daisy..


Pris: før kr. 1499, nå kr. 899. 
Har du ikke investert i den klassiske trenchcoaten enda? Fortvil ikke, vi har en rålekker, figursydd variant fra Inwear på -40% rabatt. Trenchcoaten er et "must have" i en hver basisgarderobe og passer fint både vår, sommer og høst. Jakken på bildet finnes både i beige og marineblå. 

Dagens tips: Søte Miriam er alltid like kreativ, legg merke til hvordan hun har dandert beltet som en søt sløyfe. Pynter opp og gir jakken et mer feminint preg..  

onsdag 20. juni 2012

Nå får du 40% på sesongens varer til barn og dame..

I dag har vi startet sommersalget for fullt hos Daisy. Nå får du sesongens varer til barn og dame til 40% rabatt. Her er det masse godbiter til en rimelig penge som virkelig er verdt å få med seg om du vil spe på med noen freshe nyheter i feriekofferten.
Her ser du flotte Miriam i noen selvutvalgte salgsfavoritter fra Moodfitters og Custommade. Det er fortsatt noen størrelser igjen, så løp og kjøp!

mandag 18. juni 2012

Sommernytt fra Juicy..

I dag viser de søte jentene, Caroline og Julie, dere sommerens nyheter fra Juicy Couture. Knallrosa, marine og hvitt er populære farger denne sesongen, noe dagens innlegg også bærer preg av. 
Buksen, skjørtet og t-skjorten kommer fra Juicy Couture, mens den hvite genseren er fra Retour og tilbehøret kommer fra Beck Søndergaard samt Joy Design. Flere av disse plaggene finner du nå på 30-50% rabatt, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg din størrelse. Sommersalget er i gang for fullt hos Daisy og butikken er full av gode tilbud på sesongens varer til barn og dame. Velkommen innom!

torsdag 14. juni 2012

Herlig HØSTNYTT fra Beck Søndergaard i nettbutikken nå..

På tirsdag fikk vi en stor leveranse med høstens nyheter fra herlige BECK SØNDERGAARD. Tonje har gjort en kjempejobb med å fylle opp nettbutikken med nye varer, så nå kan dere frotse i de nyeste skjerfene som dere ser avbildet nedenfor. 

Vi har fått inn mengder av fine bomullskjerf (kr. 299)
og selvfølgelig storfavorittene i herlig ull- og silkekvalitet (kr. 699). 

Klikk deg inn her for å sikre deg høstens favorittskjerf. Psst.. ikke glem at vi sender det fraktfritt hjem til deg uansett hvor i landet du bor.

tirsdag 12. juni 2012

Dagens salgsfavoritter!!♥

I dag viser vi et bildedryss av våre salgsfavoritter for øyeblikket. I forrige uke startet sommersalget hos Daisy og vi har satt ned sesongens varer med 30-50%. Denne kjolen fra Saint Tropez et blant kuppene du nå kan gjøre. Fin å slenge på seg på varme sommerdager. Finnes i fargene mulvarp og bringebærrød. (Før kr. 399 nå kr. 279).  
Denne kjolen er så enkel i seg selv at den fint kan kombineres med spennende tilbehør. Vi har valgt å pynte den opp med et lekkert stjernesjal fra Beck Søndergaard (kr. 299) og et røft skinnarmbånd fra Loopie Love (kr. 449).  
Her ser dere Christine i noen andre salgsfavoritter som passer perfekt på varme sommerdager. Shortsen (før kr.1069 nå kr.748) og strikkejakken er fra Hunkydory (før kr.1339 nå kr.937), mens den yndlige toppen med blondedetaljer kommer fra Custommade (før kr. 1399 nå kr. 979).
Vi har fremdeles noen igjen av hver størrelse, så vær rask om du vil sikre deg noen av disse salgskuppene..

lørdag 9. juni 2012

Høstes første nyheter har ankommet..


Nå har de første høstnyhetene fra 2nd Day ankommet butikken. I dagens innlegg ser dere et par av nyhetene vi har fått inn, blant annet denne tøffe blazeren i sort. Jakken har to forskjellige skinnkvaliteter og et “smokingsnitt” som er veldig riktig denne høsten. 
Dagens bilder er av flotte Jeanett som driver flagshipbutikken til DAY i Hegdehaugsveien. Vi ble kjempeinspirerte av den kule stylingen!

Den klassiske 2nd day t-skjorten har også fått et tøffere uttrykk denne sesongen. Vi har fått den inn i hvit og en vakker gråblå farge. Samme gode snitt og kvalitet som tidligere (kr. 499).

torsdag 7. juni 2012

Oransje tendenser..

Oransje er utvilsomt en av de mest populære fargene i motebildet for tiden, en trend vi også har plukket opp hos Daisy. I dag ser dere vakre Miriam i en lekker, oransje linkjole fra Inwear. En kjole som garantert gjør deg til festens midtpunkt, selv med flate ballerinas og et par Raybans på nesetippen.   
Pris kr. 1199 nå -30%. 
Det morsomme med denne kjolen er at du kan pynte den opp og ned som du ønsker. Med høye hæler og glitrende juveler er du pyntet til fest, mens du i en styling som denne passer perfekt inn på en avslappet hagefest. Med andre ord et spennende plagg som kan brukes til mange ulike anledninger.

Ps. kjolen finnes også i marineblå for de som er mer klassiske i stilen.. 

onsdag 6. juni 2012

I morgen starter sommersalget..

I morgen kl. 09.00 starter sommersalget hos Daisy og vi gir deg 30-50% avslag utvalgte varer. Tiden er nå inne for å sikre deg sesongens godbiter til en rimelig penge. Velkommen skal du være! 

søndag 3. juni 2012

Minner fra markedsdagen..

I går var det markedsdag på Vinderen - en stemningsfull begivenhet for både store og små. Her ser dere to søte jenter som tok turen til Daisy for å hilse på og inspisere tilbudene. 
Boden på torget var fylt til randen av fristelser. Vi hadde flere stativer med klær, samt gode tilbud på Rosemundetopper og Søndergaard-skjerf. 
Søte Jannicke fant seg en lekker lyseblå reinsdyrgenser fra Wildfox til halv pris. Hun kledde den så godt at vi måtte bare trygle om å få et lite bilde.. 
Daisy spanderte smoothies på alle sine Daisyjenter. Et forfriskende avbrekk i en travel arbeidsdag.  
For de minste var det ansiktsmalingen som var det store høydepunktet for dagen. Her kunne barna selv velge hvilket dyr de skulle likne på og satt tålmodig mens ansiktsmaleren utførte sitt kunstverk. 

Takk til alle dere som kom innom butikken og spedte glede med deres gode humør denne dagen. Dere gjør jobben vår ekstra meningsfull og fin!:-)

fredag 1. juni 2012

Husk markedsdagen på Vinderen i morgen!

Vi minner om at det i morgen er markedsdag på Vinderen mellom kl. 09.00 og 16.00. Hos Daisy gir vi deg -20% på alle klærne i butikken, samt spennende tilbud i vår markedsbod på torget. Yr.no melder om sol til i morgen, så det blir garantert god stemning i leiren..