fredag 30. mars 2012

Casual meets glam på Vinderen..

Denne uken hadde vi besøk av flotteste Ellen i butikken, en trofast Daisykunde med et stort smil om munnen. Hun falt pladask for den nye paljettjakken fra Inwear, og vi synes at hun kledde den så godt at vi tryglet om å få et aldri så lite modellbilde. Tusen takk for hyggelig besøk, vi håper du vil ha mye glede av jakken din utover våren.. 
Er du også på jakt etter en glamorøs dressjakke som du kan møte våren i? Vi har fortsatt noen størrelser igjen. Prisen ligger på 1499,-

onsdag 28. mars 2012

Muubaajakkene er her..

Var du en av de som bet seg merke i den nydelige skinnjakken som prydet forsiden av Elles februarutgave? Nå har Muubaajakkene endelig kommet til Daisy.
I tillegg til den populære Elle-jakken har vi fått inn flere lekre modeller med formidabelt snitt og myk skinnkvalitet..
Bare en liten smakebit til dere som er shoppinglystne i kveld. Flere skinnjakker med priser legges ut på bloggen i løpet av de nærmeste dagene, så det er bare å følge med!

Sommerlig nytt fra 120% Lino..

 Pris. for kjolen: kr. 2379,-
I dag ser dere Christine i rykende ferske sommernyheter fra 120% Lino. Hvem lengter vel ikke etter late sommerdager hvor man kan sprade rundt i en florlett sommerkjole som denne? Vi elsker de duse pastellfargene, som kan få enhver grå onsdag til å bli fargerik.
Dressjakke fra 120% Lino kr. 3699,-
Mens vi venter på sommervarmen kan den anvendes med en lett dressjakke utenpå. Denne mintblå varianten med strassdetaljer, også fra 120% Lino, er perfekt over skulderene på kjørlige dager. 

tirsdag 27. mars 2012

Nå får du -40% på Retour Jeans til gutta..

Akkurat nå gir vi deg -40% rabatt på sommerens kuleste olabukser fra Retour Jeans til gutta, fra str. 6-14 år. Disse buksene er superpopulære og er kjent for sin gode kvalitet. 
Håper vi sees på Vinderen!

søndag 25. mars 2012

Tid for sommer..

Etterhvert som våren skrider frem dukker også fargene opp i klesskapet. Vi kan knapt vente til solen gjør oss sommerbrune og til vi kan anvende denne fargesprakende tunikaen fra Hoss (kr.1439) til jeans og et par lekre sandaler. 
Nå som klokken er stilt frem er også sommertiden blitt et faktum og vi kan glede oss over alt det lyse og fine vi har i vente..

Vi ønsker deg en riktig fin søndag fylt med sol og glede!

fredag 23. mars 2012

Vårens duse nyanser..

I hverdagen er duse pasteller både lett å anvende og trives i. I dag ser dere Miriam i en nydelig gråblå cardigan fra Hunkydory (kr. 1199). Denne blir garantert en favoritt utover våren og sommeren, perfekt til å slenge utenpå når man er litt småfrossen. 
Ikke et hverdagsantrekk uten Beck Søndergaards lekre accessoarer. Dette nydelige skjerfet med store stjerner (kr. 699) passer perfekt til sommerbrun hud. Vi har også forelsket oss helt i de tøffe skinnlommebøkene (kr.699), som rommer alt en trenger på bytur med gode venninner..

onsdag 21. mars 2012

Love child by TiMo i butikk nå..

Har du fått med deg at TiMo har lansert egen barnekolleksjon denne våren? I kollasjen ovenfor kan du se et utvalg av plaggene du kan finne hos Daisy i dette øyeblikk. Designer Tine Molatt har ikke bare klart å lage en vakker barnekolleksjon, hun gir også overskuddet til veldedige formål i saker som angår barn. Et flott tiltak synes vi!

Den supersøte sommerfuglkjolen (kr. 599) er endelig kommet i butikk. Denne kjolen er desidert blant vårens favorittkjoler til barn og vil garantert bli fort utsolgt, så det lønner seg å være rask om du vil sikre deg et eksemplar til din lille prinsesse..

søndag 18. mars 2012

Spanske tendenser..

Svart kjole fra Hoss kr. 2439,-
Denne uken er Daisys bloggerinne, Christine, en uke i varmere strøk for å få en forsmak på sommeren. Med et ønske om å formidle den herlige sommerfølelsen hjem til Norge byr vi på litt spansk inspirasjon fra Hoss. I dag ser dere vakre Miriam i to forskjellige kjoler som vi gleder oss til å møte sommeren i. Denne sesongen er blonder mer populært enn noen gang. Denne sorte kjolen fra er veldig representativ for denne trenden. 
Cremefarget kjole fra Hoss kr. 3549,-
Hvitt og creme hører også sommeren til. Denne nydelige kjolen med rosett er et godt valg dersom du er invitert i bryllup i løpet av våren eller sommeren. Den lekre rosetten (avtagbar) kan gjerne matches med et par nudefargede sandaler og en clutch. Vi kan knapt vente til kjoletemperaturene kommer til Norge også..

fredag 16. mars 2012

Beck Søndergaard til både store og små damer..

Hvem har vel sagt at Beck Søndergaards herlige produkter kun er forbeholdt voksne? Hos Daisy er dette merket populært blant både små og store damer. I dag ser dere de søte jentene, Helene og Madeleine, i vårens bomullskjerf (kr. 299) og med hver sin miniutgave av åleskinnsklassikeren "Granny purse"(kr. 259). Lekkert ikke sant? Om du skulle bli fristet kan du få tilsendt disse herlige nyhetene fraktfritt hjem til deg. Gå til www.daisyshop.no for en nærmere titt på utvalget.. 

onsdag 14. mars 2012

Beck Søndergaard i lange baner..

I dag kom det rullende inn tre ekser fulle av skjerf fra herlige Beck Søndergaard. I slike øyeblikk er det lite som er morsommere enn å være Daisyjente på jobb. Stemningen ble så god at våre naboer hos "På håret" kom over for å inpisere utvalget, noe som utvilsomt førte til stor begeistring..
Vi fikk blant annet inn disse søte hjerteskjerfene..  
I seks forskjellige farger. Pris: kr. 699,-
Ikke en Beck Søndergaard-leveranse uten stjerneskjerf. Her i vårens farger.
Pris: kr. 699
Flere av "På-håret-jentene" klarte ikke å motstå fristelsen og dro derfor hjem ett Beck Søndergaard-skjerf rikere.
Til alle dere som venter spent på å se nyhetene kan vi fortelle at nettbutikken på dette tidspunkt er i ferd med å fylles opp med dagens leveranse. Ta turen innom i løpen av kvelden og morgendagen, vi legger inn varer fortløpende..

mandag 12. mars 2012

Chill mandag..

"Synne cardigan" kr. 799 og bukse kr. 699. 
I dag ser dere Sara og hennes storesøster, Sofie, i vårens nyheter fra Chill Norway. Det er ingen tvil om hvilken farge som gjelder hos Chill denne sesongen, her går det i ROSA for alle pengene!
"Slider dress" kr. 699 og hatt fra Retour jeans kr. 189. 
Det er ikke bare Daisyjentene som gleder seg til sommeren. Sara kan knapt vente med å dra på stranden i dette antrekket.. 
"Hennie dress" kr. 799 og hårsløyfe fra "Den lille prikken over ién" kr. 79. 
Sofie falt helt for denne frottèkjolen, som er både avslappet og pyntet på samme tid. Når Sofie skal pynte seg er det ingen tilfeldigheter, her matcher hun antrekket med en rosa hårsløyfe fra "Den lille prikken over ièn".

Samtlige av plaggene i dagens innlegg kan du nå handle fraktfritt hos Daisyshop. Klikk her for å se vårt utvalg av Chill Norway i nettbutikken

lørdag 10. mars 2012

Vårstemning ♥

Vi titter bare innom for å ønske våre lesere en herlig lørdagskveld. Solen har kastet sine stråler over hovedstaden i dag og Daisyjentene er i skikkelig vårstemning. Nå er det ikke lenge før vi kan finne frem sommerkjolene igjen, nedtellingen har allerede startet. 

I dag ser dere Miriam i en nydelig, mintfarget kjole fra Hoss (kr. 1939) som står høyt på ønskelisten om dagen. Denne fargen er blant de mest populære denne sesongen og vi skjønner godt hvorfor. Tenk å kombinere denne med et par metalliske sandaler og solbrun sommerhud. Drømme, drømme..

Riktig god helg alle sammen!   

torsdag 8. mars 2012

Vårt nye Petit Bateau-hjørne..

I går hadde vi besøk av søte Siri som er agent for Petit Bateau. Hun og hennes franske mann, David, var innom butikken for å hjelpe oss med finishen på vårt nye Petit Bateau-hjørne, noe som var til stor glede både for oss og for småbarnsmammaene som tittet innom. 
Vår-/sommerkolleksjonen til Petit Bateau er helt fantastisk med sine klassiske pasteller, romantiske, små blomster og maritime striper. Med andre ord, disse plaggene er lett å bli forelsket i. Utvalget av Petit Batetau er mye større nå enn det var tidligere, vi har også tatt inn flere størrelser (0-5 år på klær og 0-12 år på pysjer). Ta turen innom og sjekk ut vårt nye Petit Bateau-hjørne, som vi er svært stolte av!

onsdag 7. mars 2012

70% på alle vinterens varer..

I dag har vi ryddet butikken og gjort den vårklar med nytt heng og friske nyheter. Daisy bestemte seg også for å sette ned alle salgsvarene til 70%, noe som var til stor glede for flere av våre kunder. Margethe fra Ullevål var en av de som virkelig gjorde et kupp i dag. Her ser dere henne i den lekre skinnjakken som hun fant på salget. 
Tiden er virkelig inne for å gjøre de store salgskuppene, vi har fortsatt masse lekkert igjen fra kjente merker som Ti-Mo, Canadiens og Autumn Cashmere. Ta turen innom, så kanskje også du finner deg noen godbiter på salget.

mandag 5. mars 2012

Vårklar i siste nytt fra 2nd Day og Beck Søndergaard..

I dag gjør vi oss vårklare i siste nytt fra 2nd Day og Beck Søndergaard. Det er vakre Miriam som viser frem dagens antrekk. Litt tidlig å bruke shortsen utendørs enda, men vi må jo ha noe å lengte til også, og kanskje er det noen av dere som legger årets påskeferie til varmere strøk? 

Dagens antrekk består av: shorts fra Modfitters (kr. 849), bluse fra 2nd Day (kr. 1499), skjerf i to ulike varianter fra Beck Søndergaard (kr. 699), skinnveske fra Beck Søndergaard (kr. 1999) og skinnlommebok fra Beck Søndergaard (kr. 699). Flere av disse godbitene er også å finne i nettbutikken om du ikke skulle bo i nærheten av Vinderen. 

Vi ønsker deg en fantastisk start på den nye uken!

lørdag 3. mars 2012

Påfyll av Beck Søndergaard i nettbutikken..

Miniatyrutgave av den originale "Granny purse" kr. 259. 
Stjerneskjerf kr. 699,  "Granny purse" kr. 399. 
Skjerf med prikkemønster kr. 699, clutch kr. 699. 
Liten lommebok, perfekt til å oppbevare småmyntene i kr. 259. 
Ovenfor ser du et utvalg av hvilke godbiter du kan finne i nettbutikken akkurat nå. Nydelige skjerf og lommebøker i vårens fineste farger. Er det mulig å ikke la seg friste? Ikke glem at vi sender varen fraktfritt hjem til deg. Enklere kan det ikke bli..

Daisyjentene ønsker alle en fantastisk og vårlig lørdag fylt med solskinn! 

fredag 2. mars 2012

Muubaa har ankommet Daisyshop..

Endelig har det fantastiske merket "Muubaa" kommet til Daisy, noe Daisyjentene er helt i ekstase over.  I dag ser dere Miriam og Christine i vest (kr. 4699) og jakke (kr. 4598) i nydelig, mykt skinn. Ikke overraskende matcher vi antrekkene med vårens skjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699). Foreløpig er det disse to produktene som ligger ute for salg i nettbutikken, men flere herlige skinnprodukter er på vei, så det er bare å glede seg!!
Bukse fra Modfitters (kr. 1199). Ballerinas fra Apepazza (før kr.1279, nå kr. 640). 

torsdag 1. mars 2012

And the winner is..

Nå er vinneren av 2nd Day- konkurransen trukket og den heldige denne gangen var "Mona K". Gratulerer så mye!! Tusen takk til alle som har meldt seg på og kommet med konstruktive tilbakemeldinger som bidrar til at vi kan gjøre nettbutikken vår enda bedre. Fint om du, Mona, kan sende oss en mail til daisy@daisyshop.no med fullt navn og adresse, så sender vi t-skjorten til deg. Vi ønsker dere alle en forrykende torsdag i solen!

Siste mulighet til å melde seg på..

Vi minner om at du fortsatt har mulighet til å melde deg på månedens konkurranse, hvor du kan vinne en hvit t-skjorte med trykk fra populære 2nd Day (verdt kr. 499). I morgen trekker vi den heldige vinneren og kan bli deg. Klikk her for å melde deg på om du ikke allerede har gjort det. Vinneren annonseres på bloggen i morgen ettermiddag. Tvi, tvi alle sammen!