tirsdag 28. februar 2012

Sommerlig fra Chill i nettbutikken

Nå har vi lagt ut sommerfriske "Cabezo topp" for salg hos Daisyshop (kr.1499). Denne tunikaen er et "must have" for alle Chillfans denne sesongen, og passer perfekt dersom du planlegger å reise til varmere strøk i påskeferien. Helt uunværlig til olashorts og saltvannslokker..

Møt våren i Pepe-jeans..

Endelig har vi fått inn vårens nyheter fra populære Pepe-jeans. Vi elsker de kule detaljene på disse klærne, som skiller seg ut i mengden av alt annet barnetøy. I dag ser dere søte Sofie som prøver et par av sine favoritter. Her har hun på seg en mønstret buksedress i blått og hvitt (kr. 699), med en råstilig oransje jakke i immitert skinn (kr.899) utenpå, alt fra Pepe-jeans. 
For de som sverger til litt mer nøytrale fargetoner har fått inn denne klassiske denimjakken (kr. 799). Jakken er kjempefin å slenge utenpå og passer til det aller meste, vi liker hvordan den tar opp blåtonene i denne buksedressen. Lekkert!

søndag 26. februar 2012

Søndagsinspirasjon fra Ti-Mo..

Endelig er vårkolleksjonen til Ti-Mo i butikk og i dag har vi lyst å dele noen av våre favoritter med deg. Akkurat nå elsker vi funklende paljetter kombinert med sarte pasteller, gjerne slik Ti-Mo kombinerer det i sin vårkolleksjon. Kombiner gjerne med en bikerjakke i skinn og et par tøffe boots for å for å røffe opp det romantiske uttrykket litt.

Disse vakre plaggene blir snart å finne i Daisys nettbutikk. Klarer du ikke å vente kan du sende oss en mail til daisy@daisyshop.no, så sender vi ditt favorittplagg fraktfritt hjem til deg. Ha en strålende søndag alle sammen. Nå er våren endelig her!!!

fredag 24. februar 2012

Møt helgen i et vårlig antrekk fra 2nd Day

Buske fra 2nd Day kr. 1199, t-skjorte fra 2nd Day kr. 499 og dressjakke fra 2nd Day kr. 2799. 
I dag viser flotte Ine dere noen av vårens herlige godbiter fra 2nd Day, som er et av Daisyjentenes favorittmerker for tiden. Vi elsker den avslappede hverdagsstilen, som samtidig er så elegant at du kan bruke den til fest. Her ser dere vårens "must have" når det kommer til bukser (kr. 1199), kjempestilig med er oversized t-skjorte inni og en klassisk, svart dressjakke utenpå .  
Skal du ut i helgen, men mangler noe å ha på deg? Butikken bugner av lekre nyheter som gir enhver shoppingglad jente vann i munnen. 
Nydelig kjole fra 2 nd Day kr. 2399. 
Det fikk ihvertfall vi da denne turkise kjolen i ren silke kom inn døren..
Skjørt fra Ti-Mo kr. 599 og kjoletopp fra 2nd Day kr. 1499.

Til litt mer sommerlige anledniger er dette antrekket en klar favoritt, pyntet og komfortabelt på samme tid. Vi håper at vårfølelsen har kommet dit du er og ønsker deg en herlig helg!

Nye varer fra Beck Søndergaard i butikk nå!

Pris for skjefene: kr. 699,-
I dag har vi fått inn et nytt parti med skjerf, vesker og lommebøker fra fantastiske Beck Søndergaard. De populære oversizedstjernene er endelig tilbake i mange friske farger. Disse går som varmt hvetebrød, så ikke vent for lenge med å sikre deg din favoritt. Vi vil også fylle på med nyheter i nettbutikken fortløpende, så følg med!

onsdag 22. februar 2012

Chillnews!!!

Vårens nyheter fra Chill Norway har ankommet, noe Daisyjentene Madeleine og Fantine, er helt i lykkerus over. Barna elsker disse deilige koseplaggene som er perfekte til innekos nå i vinterferien. Denne våren er det forskjellige pastellnyanser som gjelder hos ChillNorway. Her ser dere Madeleine i en lillarosa jumpsuit (kr. 799). 
Yndige Fantine er en skikkelig kjolejente som liker å pynte seg. Hun falt helt for denne velurkjolen med hette (kr. 849). De nydelige hårsløyfene fra "Den lille prikken over ién" passer perfekt til denne stilen. Her ser dere noen av de nye sløyfene som vi har fått inn denne sesongen (kr. 69-89). 
Til alle ChillNorway-tilhengere som bor utenbys kan vi meddele at vi snart vil legge ut masse herlige Chillnews i vår nettbutikk. Vi ønsker alle våre lesere en knallstart på onsdagen!

mandag 20. februar 2012

Vil du vinne vårens mest trendy t-skjorte?

Vi minner om at du fortsatt har mulighet til å melde deg på månedens konkurranse, hvor du kan vinne en  hvit t-skjorte med trykk fra det superpopulære merket 2nd Day (verdt kr. 499). 
Vi simpelten elsker t-skjortene fra 2nd Day og gleder oss som barn til å bruke de under skinnjakken når temperaturen tillater det. Klikk her for å komme til konkurranseinnlegget. Vinneren annonseres på bloggen 1. mars.

søndag 19. februar 2012

Vårnytt til pikene..

Endelig kan vi kjenne solen varme igjen etter mange måneder med kulde og snø. Heldigvis er det ikke mange ukene før vi kan finne frem vårjakken og erstatte den med parkasen som har vært i bruk gjennom hele vinteren. Til småjentene har vi fått inn noen nydelige trenchcoats fra Mayoral (kr. 659) til våren, finnes i fargene beige og marine. 
Madeleine og Fantine elsker å pynte seg og matcher gjerne trenchcoaten med et skjerf fra Beck Søndergaard (kr. 299). Butikken bugner av vårlige nyheter til både liten og stor, så om lengter etter noe nytt anbefaler vi å ta turen innom for en titt på alle fristelsene. 

God søndag til alle våre lesere!

fredag 17. februar 2012

Vi har sjokodilla♥

Er du like glad i sjokolade som oss? Jo saftigere, dess bedre synes vi. Denne uken har vi fått inn mange nye og spennende varianter. På bildet ovenfor der dere sjokoladeplater i  de fantastiske smakene havsalt, pasjonsfrukt og pistasje. Spennende kombinasjoner som er lett å like!
Saftige sjokoladetrøfler i smakene  eggelikør, solbær og lakris. 
Hva med å teste ut en sjokoladeplate til helgekosen, eller å gi bort en eske med deilige trøfler når du skal i selskap? Vi pakker den gjerne inn for deg med litt lekkert bånd og papir om du ønsker det. Koselig å gi bort, koselig å få. Vi oppfordrer alle chocolate lovers til å ta turen innom for å smake på godsakene. Riktig god start på helgen!

onsdag 15. februar 2012

Dagens gladmelding..

I dag har vi en gladmelding til alle Beck Søndergaard-frelste damer. Endelig har de nyeste skjerfene ankommet butikken, noe som virkelig har brakt fram jubelen hos oss Daisyjenter. Ovenfor ser dere noen av modellene som vi kan friste med, det finnes også flere varianter som ikke er avbildet. 

Til deg som ikke bor i nærheten av Vinderen kan vi fortelle at vi har begynt å fylle på med skjerf i nettbutikken, slik at du om kort tid kan få tilsendt ditt favorittskjerf hjem til deg. En fantastisk onsdagskveld til dere alle!

tirsdag 14. februar 2012

Happy valentines day♥

weheartit.com
Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. 
- Franklin P. Jones -

Ett stort og rungende "HURRA"!

Ett stort og rungende "HURRA" til de norske skijentene som tok gull under stafetten på søndag. Vi er så utrolig stolte av vår kjære Astrid som virkelig har fått vist hva hun kan denne sesongen. Hun gjorde en fantastisk tredjeetappe under søndagens stafett og gav maks når det virkelig gjaldt. 

Vi sniker inn et lite sportsinnslag mellom alt kjærlighetsklisset i dag, men ønsker dere selvfølgelig en fantastisk valentinesfeiring!

mandag 13. februar 2012

Vinterferiesalg hos ByMiriam

Tidligere i høst landserte vår kjære Miriam sin første kleskolleksjon bestående av nydelige topper i silke og merinoull. Vi er så utrolig stolte av å ha en dyktig klesdesigner i blant oss og vil i dag tipse våre lesere om at Miriam skal ha "vinterferiesalg" førstkommende onsdag fra kl. 10.00-18.00. 
Det vil være gode priser (mellom 600-1000 pr. plagg). Showroomet ligger i Charlotte Andersens vei 22, sentralt på Vinderen. Vi anbefaler alle som kan å ta turen for å inspisere Miriams flotte kolleksjon, hun skiller seg virkelig ut når det kommer sin unike sans for detaljer. For nærmere informasjon om ByMiriam, ta kontakt på mirmoms@hotmail.com eller på tlf: 93498852. 

Husk din kjære på Valentinesdagen!

14. februar er dagen for å vie litt ekstra omtanke til den du er aller mest glad i. Finn frem romantikeren i deg, skriv et vakkert kort, kjøp blomster og litt eksklusiv sjokolade. Om du ikke er i et forhold kan du jo alltids gjøre litt stas på en god venn, eller en du har et godt øye til.. 

Happy Valentines day i morgen, folkens!

lørdag 11. februar 2012

Mens vi venter på våren..

I dag trosser vi værgudene og viser frem noen vårlige nyheter fra 2nd Day og Custommade. Nå er Fridas  arbeidsuke over og vi kommer til å savne hennes blide ansikt i butikken. Tusen takk for innsatsen du har gjort hos Daisy, du har vært kjempeflink!
 I dag viser Frida noen superfreshe jeans i fersken fra Custommade (kr. 1499), en rocka t-shirt (kr. 499) fra 2nd Day og matchende armbånd, også fra 2nd Day (kr. 499). Mens vi venter på våren kan dette antrekket brukes med en dressjakke eller en oversized cardigan utenpå, en bra måte å snike inn våren på allerede nå. 

Vi ønsker alle en fantastisk helg, enjoy!

torsdag 9. februar 2012

Vi har et stort utvalg av gaveartikler som garantert vil falle i smak hos mor. Hva med en mykgjørende håndkrem, et velduftende lys eller en eske med eksklusiv sjokolade? Ta turen innom, så hjelper vi deg med å finne den perfekte morsdagsgaven. 

Fridas vårfavoritter..

Denne uken er vi så heldige å ha besøk at søte Frida, som er på utplassering fra Riis skole. Med litt ungt blod i butikken benyttet vi oss av muligheten til å vise frem noen vårnyheter med en ungdommelig touch. Her ser dere noen et av Fridas favorittantrekk denne sesongen.
Denne toppen fra Custommade (kr. 1399) blir rålekker mot solbrun hud til sommeren, kan brukes både med og uten singlett under. Fargerike jeans er også veldig riktig denne sesongen, noe Frida virkelig har fått øynene opp for. Her har hun på seg et par i grønt, også de fra Custommade (kr. 1499). 
For å røffe opp antrekket litt valgte Frida en veske i semsket skinn fra Fee (før. kr. 1500, nå kr. 750). Vi har fortsatt et par igjen, så løp og kjøp!
Masse armbånd rundt armen er også et moterikig valg for den som vil henge med på notene. Jo flere, jo bedre. Her ser dere siste nytt fra Joy og Loopie Love (fra kr. 199-499).

Vi håper at denne søte frøkenen gav deg litt vårstemning i kalde februar. Etter en produktiv onsdag har vi mange godbiter på lur som vi vil vise dere utover uken, med andre ord: det er mye å glede seg til, så heng med!  

onsdag 8. februar 2012

Nytt fra Joy design i nettbutikken..

I dag har vi lagt ut masse lekre nyheter fra Joy Design i nettbutikken. Denne sesongen er det knallfarger, dødningshoder og peacetegn som er i vinden. Vi ser også masse til kombisjonsaccesoarer, hvor man kan bruke produktene både som armbånd og kjede. Klikk her og sjekk ut siste nytt hos Daisyshop

En fantastisk onsdag til alle dere som titter innom!

tirsdag 7. februar 2012

InWear x Hanneli..


InWear og Hanneli er et samarbeid vi virkelig elsker. Sjekk ut denne fortryllende filmsnutten fra vårens kolleksjon.Vi har allerde fått inn masse fint fra dette merket i butikken, ta turen til oss på Vinderentorget for en nærmere titt..   

mandag 6. februar 2012

En sneak peak fra Copenhagen fashion fair..

I helgen har Daisys datter, Tonje, og hennes kusine, Teddy, vært på moteuken i København. Til vår store glede har de hatt med seg kamera og tatt noen bilder som vi har fått lov til å dele med våre blogglesere. 
Her ser dere søte Tonje, sammen med Anne Kindem, som har det norske agenturet for Beck Søndergaard. 
Den enorme messehallen "Gallery" fylt til randen av skandinaviske merker. Rene motemekkaet!
Her ser dere et utvalg av hva vi kan vente oss fra Beck Søndergaard til høsten. De har også satset stort på vesker i alle slags farger. Jo, mer farge, dess bedre.. 
Man skulle kanskje tro at stjernetrenden hadde gitt seg, men den ser ut til å forsette også langt inn i neste sesong, noe Daisyjentene er veldig glade for, ettersom vi elsker stjerneskjerf. 
I tillegg til å besøke standen til Beck Søndergaard, var Tonje og Teddy også innom kjente merker som Custommade, 2nd Day, Petit Batau og Muubaa, som forøvrig kommer med noen nydelige skinnjakker hvert øyeblikk. 

Etter et besøk på messen var det middag på anerkjente Pate Pate i Kødbyen som sto for tur, restauranten regnes for å være Københavns svar på New Yorks trendy meetpacking District. Jentene anbefaler virkelig et besøk her ved neste tur til Køben. Et stort pluss er også beliggenheten, som kun er fem minutters gange fra Hovedbanegården og tivoliet. 

Vi takker så mye for inspirasjonen og gleder oss til disse herlige varene kommer i butikk. Vi ønsker alle våre lesere en fantastisk start på den nye uken!

søndag 5. februar 2012

Daisygirls in a blue mood♥

Denne uken kom denne nydelige Chanel-inspirerte jakken fra Custommade (kr. 1099) til Daisy. Vakre detaljer på både knapper og lommer, noe som gjør at den er lett å forelske seg i. Denne sesongen er cardigans tilbake for fullt, en skikkelig gladnyhet for oss som er glad i å bruke søte singletter også på kaldere dager. Miriam har på seg en pudderfarget favoritt fra Ti-Mo (kr. 699) under. Hun matcher også antekket med en lekker åleskinnsclutch fra Beck Søndergaard (kr. 699), klassisk og gjennomført med en elegant vri. 

Vi ønsker alle som titter innom en fantastisk søndag. Håper dere nyter helgens siste krampetrekning til det fulle med innekos, deilig mat og gode venner.      

fredag 3. februar 2012

Frodige fristelser og fine gå-bort-gaver..

"Kakedager" fra Hummingbird bakery kr. 299,-
Trenger du en vertinnegave til helgens selskap, eller vil du ha litt ny inspirasjon til kjøkkenet, da er disse kokebøkene noe for deg. Snart er det tid for både morsdag og Valentinesdag, og hva passer vel da bedre enn en bok fylt med søte fristelser. Kanskje du kan overraske med å bake en av oppskriftene? 

Daisyjentene elsker søte kaker og ble positivt overrasket over den siste boken til Hummingbird Bakery "Kakedager", som er enda mer fargerik og fantastifull enn den forrige. Her er det masse herlig inspirasjon å hente for enhver kakemons. 

"Miss Dahls frodige fristelser" kr. 349,-
Vi har også fått inn bestselgeren "Miss Dahls frodige fristelser". Sophie Dahl er bedre kjent som tidligere modell og som barnebarnet til den kjente forfatteren, Roald Dahl. I denne boken finner du hundre spennende oppskrifter som passer til alle de fire forskjellige årstidene. Her kan man finne alt fra spennede, sitronduftende gryteretter til dekadente desserter. En bok å anbefale til alle som liker å lage mat!

onsdag 1. februar 2012

Vinn vårens mest trendy t-skjorte fra 2nd Day!

Vi har nylig fått inn det populære merket 2nd Day i butikken og vil dele gleden med våre blogglesere. Som en trøst til de som ikke vant i Beck Søndergaard-konkurransen, drar vi nå i gang med en ny giveaway. Denne gangen lodder vi ut en stk. hvit t-skjorte fra 2nd Day.


Ikke glem å skrive hvilken størrelse du ønsker på t-skjorten og mailadresse, slik at vi kan nå deg dersom du stikker av med seiren.Vinneren annonseres på bloggen 1. mars. Lykke til!

True colors♥

Chinos fra 2nd Day kr. 1399. Bluse fra Custommade kr. 999. 
I dag ser dere flotte Miriam i siste skrik fra Custommade. I vår er det knallfarger som gjelder, gjerne i form av korall eller blått. På en grå og kald februardag som denne føles det godt med noe fresht å feste blikket på.
Oransje genser i 100% cashmere fra Custommade kr. 1998. 
Det er ingen hemmelighet at varme toner som rødt og oransje har en energigivende effekt. Match gjerne en knallfarget topp med et par nøytrale bukser.
Blå genser i 100% cashmere fra Custommade kr. 1998.
Cashmere er like aktuelt året rundt. I en slik genser blir du garantert vårens trendsetter!
Cashmerecardigans i tre friske farger kr. 1798. 
Vi har også fått inn nydelige cashmerecardigans fra 100% Pure Cashmere i spreke farger, et musthave i vårgarderoben sammen med den lyse jeansen. Vi gleder oss stort over alle de herlige vårnyhetene og ønsker dere alle en sprudlende onsdags ettermiddag! 

Vinneren av skjerfkonkurransen er..

For en ganske nøyaktig en måned siden dro vi i gang en skjerf-konkurranse her på bloggen, og som dere ble lovet skulle trekningen skje i dag, 1. februar. Vi er så utrolig rørte og takknemlige over alle hyggelige hilsner og deres enrome engasjement, slike tilbakemeldinger lever vi lenge på. Aller helst skulle vi sendt et skjerf hjem i postkassen til hver og en av dere, men denne gangen var det damen bak den koselige bloggen "Top of the moon"som trakk vinnerloddet. Gratulerer så mye! Send oss en mail til daisy@daisyshop.no med adressen din og hvilket skjerf du ønsker, så sender vi det til deg i posten.

Til dere som ikke var like heldige denne gangen kan vi avsløre at det venter en ny konkurranse i løpet av uken, så heng med!