fredag 5. oktober 2012

Søsken stylet for høst!

I dag er det de nydelige jentene, Isabella og Nathalia, som viser frem høstens Daisynyheter. Søte, lille Nathalia har på seg en dusrosa kjole fra Alpaca Society, mens storesøster er stylet i en oversized skjorte fra Little Remix (kr.899) og en tøff, brun strikkejakke fra M9K (kr. 599). 
Vi har fortsatt noen igjen av strikkejakken, men vær rask om du vil sikre deg din størrelse. Denne har allerede blitt en hit!
Hårspenne fra "Den lille prikken over ièn" og strømebukser fra MP.
Nathalia falt helt for den kule tre-iskremen som hun fant i butikkens lekehjørne. Noen ganger passer det bra med litt underholdning når mor skal på shopping..
Nathalias andre antrekk består av en beige genser med gøyalt hundemotiv (kr. 439) fra Mayoral og cordfløylesbukse (kr. 439) fra M9K. 
Cecilia har på seg en Chanel-inspirert jakke fra Mayoral (kr.549), samt skjorte og bukse fra Little Remix (kr. 899 og kr. 599).

Vi håper at disse flotte jentene bidro til litt ny inspirasjon med tanke på barnas høstgarderobe. Butikken bugner nå av fantastiske nyheter som vi gleder oss veldig over å vise frem!:-)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så skjønne jenter ♥
Med lekre anntrekk;)

Daisy sa...

Det synes vi også! Tusen takk for fine ord, søte du! God helg til deg:-)