onsdag 3. oktober 2012

Endelig er Holzweilerskjerfene her!!

Astrid med skjerfet "Pilestredet Leaves". 
I dag kunne vi endelig pakke opp de populære Holzweilerskjerfene hos Daisy. Som mange av dere, har vi ventet på at disse skulle komme til butikken og nå er de endelig her!! 
Pris pr. skjerf kr. 1199,-
I dag viser søteste Astrid Urenholdt Jacobsen dere hvilke modeller vi har fått inn. Her avbildet med "Nature never jumps". 
Her holder Astrid "Isabelle". Legg merke til hvordan skjerfet er inndelt i sort/hvitt og farger (symoliserer fortid og nåtid).  
Vi har skrevet et par innlegg om Holzweilerskjerfene tidligere, så om du er interessert i å lese litt mer om historien bak produksjonen kan du klikke deg inn her
Dette er et av de mest kjente printene, designet av supermodell og naturreservatetablerer Alexandra Ørebeck-Nilssen. Klikk her for mer info. 
Andreas og Susanne, henter også inspirasjon fra våre norske miljøer når de designer skjerfene sine. Her ser dere populære "Pilestredet Doors". 
Her holder Astrid opp "Angry Man". 
Oppdatering med navn og info om hvert skjerf vil legges ut her på bloggen i morgen. Vi vil også legge de ut for salg på Daisyshop.no, slik at du som bor utenbys også kan sikre deg høstens mest trendy skjerf. Skjerfene ligger nå ute for salg på Daisyshop.no. Klikk her for en nærmere titt. 

Psst.. Husk at vi sender fraktfritt over hele landet! ;-)

1 kommentar:

Unknown sa...

Aiai, de er lekre!!