tirsdag 4. september 2012

Sesongens siste innkjøp hos Holzweiler på Lysaker Brygge

Forrige uke var vi innom Andreas Holzweiler og hans hyggelige selgere på Lysaker Brygge for å gjøre unna siste innkjøp for våren 2013. Her gjorde vi blant annet bestillinger på de populære Holzweilerskjerfene (som Andreas og hans søster Susanne har designet), jeans fra Genetic Denim og det danske merket Gestuz som er på full vei inn på det norske markedet.  
Her ser du Susanne som holder opp et av de best solgte skjerfene denne sesongen. I produksjonen av dette og flere av de andre skjerfene har søsknene fått med seg Aleksandra Ørbeck-Nilssen, administrerende direktør for "Nanofasa Conversation Trust", et reservat som bidrar til å skape et bærekraftig økosystem i Namibia på laget. Det unike med dette samarbeidet er at overskuddet av salget går til reservatet. Et riktig flott tiltak synes vi!
For oss var det var temmelig luksus å begynne innkjøpsdagen med herlige bær med yoghurt hos Holzweiler på morgenen, og avslutte den noen timer senere med bruchetta på en av Lysakers hyggeligste restauranter. 
Her ser dere en liten forsmak på hva dere kan vente dere fra Gestuz neste vår. Vi gleder oss allerede til varene kommer.
 Til dere som er nysgjerrige på merket kan vi avsløre at Daisy tar inn Gestuz allerede denne høsten. Bilder legges ut så snart varene er i butikk..

Ingen kommentarer: