tirsdag 24. april 2012

Produktene som gjør vårrengjøringen litt morsommere..

Daisy på Vinderen er alt annet enn en vanlig klesbutikk. Ikke bare har vi satset på superfood denne våren, nå har vi også fått inn økologiske vaskemidler som en del av sortementet. "LILLY`S ECO CLEAN" er utviklet av Irske Lilly som drev et profesjonelt rengjøringsbyrå, men som fikk allergiske reaksjoner fra kjemiske vaskemidler.

Disse rengjøringsproduktene vasker effektivt rent, samtidig som de er fri for kjemikalier. Prisen på produktene er heller ikke avskrekkende, den ligger på mellom 79-98 kr. pr. produkt. Et ekstra pluss er det 50-tallsinspirerte designet, blir man ikke i rengjøringsmodus av disse produktene så vet ikke vi..

Washing-up liquid with lemonoil   
Dette oppvaskmiddelet sørger for en ren oppvask med essensielle oljer fra sitron. Frisk duft og ren oppvask i en fei!


Toilet cleaner with tea tree oil 
Med ingredienser som tea tree oil og eddik hjelper denne såpen deg med å rengjøre toalettet på en effektiv og skånsom måte.


Floor cleaner with orange 
Tilsett 30 ml såpe i en bøtte med varmt vann og sving moppen i gang. Denne gulvvasken etterlater gulvet rent med en behagelig duft av sitron. Kan brukes på alle typer gulv.


All purpose spray cleaner with citrus 
Denne sprayen passer perfekt til vasking og polering av overflater. Kan anvendes på alt fra rustfritt stål til glassoverflater og granitt.


All great all-rounder
En allroundspray som kan brukes på alle overflater, til og med på kjøkkenet der maten lages. Sprayen passer utmerket til å vaske ovnen med da den ikke inneholder ingredienser som kan være farlige. Ps. unngå å bruke denne direkte på overflater av voks.

1 kommentar:

Unknown sa...

De er KULE og kjempebra!!
En kombo vi kan like:)