fredag 30. desember 2011

Nyttårstilbud: 40% rabatt på alt pentøy!

I morgen drar vi i gang med et skikkelig nyttårstilbud og gir deg 40% avslag på alt av pentøy til dame. Mangler du noe å ha på deg på den store kvelden, eller har du ventet på en anledning til å unne deg noe nytt, ta turen innom så hjelper vi deg med stylingen til nyttårsfesten. I kollasjen over ser du noen av godbitene som vi har å by på.
Er du blitt invitert bort i selskap og trenger en liten oppmerksomhet til vertskapet? Hos oss finner du et bredt utvalg av gaveartikler til både ham og henne. Hva med en eksklusiv håndsåpe fra Durance eller en plate med eksklusiv sjokolade fra Emils Gustavs.Valgmulighetene er mange. 

Vi håper at batteriene er ladet til maks, for i morgen er tiden inne for å slå ut håret og feire det nye året. Butikken holder åpent mellom klokken 10.00 og 14.00. 

onsdag 28. desember 2011

Vi holder romjulsåpent

(Kåpe: Alpaca Society kr. 2999. Lue: Catya kr. 959).  
Nå tilhører julaften 2011 et kapittel i historien. Alle pakker er åpnet, julematen er spist opp og så smått begynner vi å forbedede oss på hverdagen igjen. Vi håper at du har hatt en fin julefeiring med familien og at alle juleønsker har gått i oppfyllelse. 

Daisyjentene har allerde begynt å glede seg til en ny sesong med lette stoffer og friske vårfarger. Nå er vi "back in buisness" igjen og holder dørene åpne mellom klokken 09.00 og 17.00 i romjulen, mens vi nyttårsaften har åpent fra 09.00-14.00. Vi har også begynt romjulssalget i butikken, nå kan du få mengder av sesongens varer til en rimelig penge. 

Håper vi ser deg på Vinderen!

fredag 23. desember 2011

Har du julestrømpen klar?

Nå er det ikke lenge igjen før vi er ved julens høydepunkt, men før vi roer ned tempoet er det fremdeles noen småting som gjenstår. Julestrømpen er en viktig tradisjon for mange og hos Daisy tar vi gode tradisjoner på alvor. Butikken bugner nå av godsaker som man kan fylle opp strømpen med, vi har også et godt utvalg av "ikke-spiselige" overraskelser som leppepomader, smykker og hårsløyfer.

Sjekk ut sjokolade- og marsipangrisene i kollasjen over. Disse er morsomme å pynte julebordet med, et tips er å bruke de som bordkort. 

Vi ønsker alle en super lillejulaften!

tirsdag 20. desember 2011

Vintervakkert

I dag ser dere de søte jentene Bettina og Sofie i vakre vinterplagg fra Daisy. Vi har virkelig lagt vår elsk på klaffluene fra Barts (kr. 799) med kaninpels, som er perfekt nå som kulegradene kommer. Jentene har også på seg skikkelige dunjakker for å stenge kulda ute. Bettinas jakke er fra Tina Woodstrup (kr.949) og Sofies kommer fra OSC outdoor (kr. 6999). Begge jakkene finner du nå på -30% i butikken.
 Vi håper at du nyter denne magiske tiden og at juleroen snart senker seg i de tusen hjem. Daisy holder åpent til fra 09.00-19.00 hver dag frem mot jul. Julaften er dørene åpne fra 09.00-14.00. 

Daisyjentene ønsker deg en herlig tirsdag!

mandag 19. desember 2011

Noen julefortellinger glemmer vi aldri..

Husker du Alf Prøysens fortelling om snekker Andersen og julenissen? I håp om å spre litt julestemning i vårt langstrakte land har vi i dag funnet en videosnutt med de samme illustrasjonene som ble vist på barne-TV før i tiden. Ta deg ti minutters pause fra julekaoset, lag deg en kopp gløgg og snurr film!

søndag 18. desember 2011

For the cupcake lovers..

Bildene er lånt fra "hummingbird.com"

Nå har vi endelig fått inn en ny levering av den superpopulære bakeboken "The Hummingbird Bakery"(kr.249). Boken er spekket av gode oppskrifter på cupcakes, cookies og andre småkaker som tar kort tid og er enkle å lage.
Er du på gavejakt til en tenåringsjente, er en slik bok et av våre beste tips. Vil du vite mer om historien bak det engelske bakeriet kan du klikke her


Sjekk også ut denne herlige animasjonen, som heter "6 ways to love", en morsom gledespreder midt i julestria.. 

fredag 16. desember 2011

Julegavetips til småjentene

Nå har vi fått inn et stort utvalg av søte sølvkjeder til små piker. Det florerer av morsomme motiver som hunder, katter, fisker, hjerter, cupcakes og ballerinaer. Disse kjedene er perfekte smågaver som barna kan gi til klassevenninnene, eller et tips om du mangler en liten ekstra ting ved siden av julegaven. Vi har også fått inn de populære "best friends-kjedene" som barna kan dele med sine venner. Prisen er heller ikke til å grøsse av, smykkene koster fra 139-179 kroner.

Daisyjentene ønsker alle en herlig start på helgen!

onsdag 14. desember 2011

Gi en Catyalue til en du er glad i..

Disse nydelige merinoulluene med pelsdusk fra Catya (kr. 959/1159) står høyt på mange jenters ønskelister om dagen. Hos Daisy finner du et stort utvalg av farger, både med og uten pajletter. Dersom du vil sikre deg din favoritt eller planlegger å kjøpe en lue til en du er glad i, er det lurt å ikke vente for lenge. Vi selger luer i bøtter og spann for tiden og vil være utsolgt lenge før jul. Dette er en oppfordring til alle pappaer der ute om å ikke vente til lillejulaften med å begynne på gavene..


Du kan også bestille Catyaluene i Daisys nettbutikk ved å trykke her
Vi sender varen til deg fraktfritt frem til 1. januar 2012, men om du vil sikre deg at pakkene kommer frem til jul er postens offisielle dato for sending av julepost 16. desember. 

Psst.. Alle som handler hos Daisyshop i løpet av dagen eller morgendagen får en hyggelig overraskelse med på kjøpet!

tirsdag 13. desember 2011

Beck Søndergaard-fest i butikken!

Nå har vi fått inn et helt vanvittig parti med samtlige av sesongens skjerf fra Beck Søndergaard. Stjerner, hjerter, prikker og små monstre har nå tatt over butikken. Det er så utrolig mye lekkert å velge i, så om du står fast med julegavene kan vi garantere at disse slår an blant damene uansett alder. Prisen på skjefene ligger fra 699-749 pr. skjerf, avhengig av om det er silke- og ullblanding, eller ren ull. 

For deg som ikke bor i nærheten av Vinderen er det mulig å bestille via nettbutikken vår, som vi vil oppdatere med siste leveranse i løpet av den kommende uken. Disse produktene er så vakre og tidløse at man tar de frem sesong etter sesong, et skikkelig "must have" i garderoben..

(Fri frakt hos www.daisyshop.no frem til 1.januar). 

søndag 11. desember 2011

Psst.. ikke glem at vi har søndagsåpent

Daisyjentene kaster ikke inn håndkledet selv om det er søndag. Butikken holder åpent mellom kl. 13.00 og 17.00, så det er fullt mulig å få gjort unna noen julegaver i dag også. Vi vil også minne om at det er siste mulighet til å få -30% rabatt på alt av pentøy og cashmere. Håper vi ser deg på Vinderen..

Ønsker dere alle en riktig fin 3. søndag i advent!

lørdag 10. desember 2011

Klar for litt julegodis?

I adventstiden er det lov til å kose seg litt ekstra med deilig mat, julekaker og søtsaker. Til alle sukkerhungrige kan vi fortelle at vi nå har fått inn et skikkelig lager av kvalitetsgodis fra de anerkjente merkene Emil Gutavs og Excellent Taste. Alle produktene består av naturlige ingredienser, som rapsolje, kakaobønner, lakrisrot og nøtter.Det er også mange spennende lakriser denne sesongen med nye smaker som chili, bringebær og pasjonsfrukt.     
Disse produktene er perfekte om du er blitt invitert bort. Hvorfor ikke ta med en sjokoladeplate og en flaske med eplegløgg i juleselskapet? Av erfaring kan vi si at disse godsakene faller i smak hos både verten og vertinnen.

Ta turen innom for en smaksprøve!

onsdag 7. desember 2011

Et tilbud du ikke kan gå glipp av..

Denne helgen klinker vi til med et skikkelig weekendtilbud og gir deg -30% på alt av cashmere og selskapstøy til dame. Tilbudet varer fra fredag 09. desember tom. søndag 11. desember. 

Butikken bugner av lekre plagg om dagen, så nå har du muligheten til å finne godbiter, både i form av julegaver og kanskje noe til deg selv. Vi ønsker deg en herlig onsdagskveld!
I skrivende stund holder Daisyjentene, Tonje og Christine, på å legge inn siste nytt fra Beck Søndergaard i nettbutikken. Vi falt helt for det marineblå skjerfet med offwhite stjerner, en annen favoritt er det pudderfargede med små monstre. Man kan jo ikke la være å trekke på smilebåndene når man ser noen med et slikt skjerf. Vi venter også inn tre nye prints neste uke, så det er bare å glede seg. 

De er stor pågang på disse lekre skjerfene for tiden, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg din favoritt..

tirsdag 6. desember 2011

Julegavetips til den bevisste kvinne..

Det er ikke alltid så lett å komme på de unike og mest spennende julegavene, særlig ikke når det kommer til voksne damer som har en klar formening om hva klesskapet skal romme. Hos oss finner du myke pakker til kvalitetsbevisste kvinner som vet å sette pris på lekre detaljer. Daisyjentene har lagt sin elsk på disse nydelige skinnbuksene fra Lazuna (kr. 3299). Både fargen og fasongen er fantastisk!
En skinnbukse er et plagg man kan pynte både opp og ned. Noen liker det rocka, mens andre foretrekker den romantiske stilen. Vi synes at denne blusen fra Ane Mone (kr.799) ga den rette piffen nå i førjulstiden. Med riktig tilbehør til dette antrekket passer du fint inn i både festige og mer hverdagslige anledninger.

(Bildene i dagens innlegg er tatt hos nye Hødnebø på Vinderen. Ta turen innom for å se en av landets lekreste interiørbutikker i en vakker juleforkledning). 

søndag 4. desember 2011

Søndagsåpent!

Kjenner du at det rykker litt i shoppingnerven? I dag holder vi søndagsåpent fra 13.00-18.00. Velkommen til en litt annerledes søndag med julestemning, gode tilbud og små overaskelser. Vi minner om at det i dag er siste sjanse til å få 30% på sesongens boblejakker og kjoler. Håper vi ser deg hos Daisy i løpet av dagen. Herlig søndag til dere alle!

fredag 2. desember 2011

Har du juleantrekket klart?

Vi minner om at det i helgen er 30% på alle kjoler og boblejakker hos DeAna, Marianne og Daisy. Det blir en knallhelg på Vinderen, med masse mennesker og gode tilbud du ikke kan gå glipp av. Nå har du virkelig muligheten til å gjøre store kupp..

 Denne nydelige kjolen fra Lazuna (kr. 2399) er superlekker og passer perfekt om du blir invitert bort i middagsselskap i romjulen. Vi liker den litt avslappede looken på denne kjolen, for ikke å snakke om den sorte sløyfen i nakken. Rålekkert med svarte strømper og pumps til. 
Om du tar turen innom butikken i helgen kan vi friste med eplegløgg, julekaker og smaksprøver på eksklusiv sjokolade. Vi snurrer også julefilm for barna og lover skikkelig førjulsstemning for både små og store!