lørdag 30. juli 2011

Høstinspirasjon fra Chill Norway



Det er ikke så lett å finne tilbake til hverdagen igjen etter den uken som har vært. Alle må vi allikevel forsøke å komme til normalen igjen, enten man har vært mer eller mindre berørt av tragedien som rammet så brått forrige fredag. 



I dag ser dere noen bilder fra høstkolleksjonen til Chill Norway. Vi gleder oss til klærne ankommer butikken og ser frem mot en høst med velour, ull, samt andre behagelige stoffer. Vi er så heldige som har et så vakkert land, med vakker natur, varierte årsider og ikke minst et herlig folk med et hjerte fylt av kjærlighet for sine medmennesker.   



Vi håper så inderlig at det står bra til med dere alle. Ønsker dere en fin helg med solskinn og fine opplevelser med de dere er glade i. Sommerhilsen fra Daisyjentene!

mandag 25. juli 2011

Ett minutts stillhet for de rammede

22.07.11 er en dato som vil være klistret i alle nordmenns minner i lang, lang tid. For oss har blogging og butikksysler kommet helt i bakgrunnen de siste dagene. Som Osloborgere har vi fått føle virkeligheten på kroppen i en by som har minnet mer om en krigssone enn en fredelig hovedstad. 

Det er mange som har mistet noen som har stått dem nær, både i eksplosjonen ved regjeringskvartalet og på AUFs sommerleir på Utøya. Det er umulig å fatte omfanget av det som har skjedd, så mange unge håpefulle som så brått ble revet bort fra oss. Ord blir fattige når slikt skjer, allikevel vil vi dedikere dette innlegget til alle som er rammet av denne forferdelige tragedien. I dag går våre tanker til alle pårørende. Dette markeres med ett minutts stillhet kl 12.00. Måtte vi ta vare på hverandre og jobbe mot en trygg hverdag igjen. 

"Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen". 
-Stine Renate Haheim 

fredag 22. juli 2011

Pretty in pink

 
Vi har fortsatt masse godbiter igjen på salget. Denne stilige piqueskjorten fra Napapjiri finnes det fremdeles et par eksemplarer av i butikken, samt den hvite buksen fra Retour. Knallfarger og hvitt mot solbrun hud er supersommerlig og lekkert! En klar vinner som passer like bra på trening som til hverdags.

Håper at dere får en fin dag til tross for noe labert sommervær!

torsdag 14. juli 2011

Fine frøkner fra Drøbak


For en liten stund siden hadde vi disse herlige jentene på besøk i butikken. Jentene var på dagsbesøk fra Drøbak og koset seg i butikken mens de prøvde klær, spiste godis og pyntet seg for å være med på Daisybloggen. På bildet over ser dere de i matchende kjoler fra Mayoral og hårspenner med rosetter på fra "Den lille prikken over ièn". Det var utrolig hyggelig å ha to så fine frøkner på besøk. Håper dere tar turen Daisy innom neste gang dere er i Oslo også. 

onsdag 13. juli 2011

God ettermiddag i sommervarmen!

Nå er det en stund siden forrige innlegg her på bloggen, noe som skyldes ferieavvikling og tekniske problemer med det trådløse nettverket. Nå er Daisybloggeren hjemme fra seiltur og nettverket på skinner igjen. Med masse inspirasjon og overskudd er vi klare for nye innlegg, både her på bloggen og på Facebooksiden vår. Nå er det siste innspurt på sommersalget, og vi gjør butikken klar å vente på alle de herlige høstnyhetene som er rett rundt hjørnet. Nå kan du bare begyne å glede deg! 

I dag ser dere bilder av de vakre frisørene Kristin og Henriette som holder til i nabolokalet vegg i vegg med butikken. Jentene har på seg herlige sommerkjoler fra Lazuna og Magali Pascal, jakker fra  Anemone og Cedrico, samt tilbehør fra Beck Søndergaard. Vi elsker dager som denne, perfekt til å nyte et glass hvitt i solveggen.    


En liten påminner til alle som planlegger å ta turen til Daisy i nærmeste fremtid. I juli holder vi åpent mandag- fredag fra 10-17.00, samt 10.00-15.00 på lørdager. Vi håper at du nyter ferien til det fulle og at solen skinner der du er.