fredag 29. april 2011

Inspirerende frøkner på Vinderen parfymeri


På Vinderenssenteret ligger det et koselig, lite parfymeri fylt med små velduftende skatter. Vi var så heldige å få kle opp butikkinnehaver Emilie (bilde øverst til venstre) og hennes gode venninne Helle i sommernyheter fra Daisy. Kjolen Emilie har på seg er fra La Fee, og Helle poserer i bluse og tunika fra TiMo. 

Det er tydelig at den romantiske stilen også gjelder for sommeren 2011. Det bugner av søte bluser og kjoler i butikken om dagen. Ta turen innom for mer inspirasjon.
 Ønsker deg en super start på helgen!

onsdag 27. april 2011

En solskinnsdag i april..


I dag har vi hatt en liten fotoshoot på Vinderen med Janniche og Henriette. Dagens antrekk er søte linkjoler fra La Fee kr. 1589,skjerf med hvite polkadotter fra Beck Søndergaard kr. 699 og veske fra Lazuna kr. 1199. Vi elsker at solen skinner, bare skuldre og føtter i søte ballerinasko. Håper at du også koser deg i finværet. Ha en strålende ettermiddag!

mandag 25. april 2011

Møt sommeren som en ekte luksusbohem


Blant sesongens stiler er hippistilen den aller mest trendy. Stjerner som Nicole Richie og Mischa Barton har lenge inspirert oss til å fotside kjoler, bånd rundt hodet og smykker med peacemerker. Denne luksuriøse bohemstilen er perfekt for late sommerdager og blir garantert en slager i år også. Hos Daisy har vi fått inn et utvalg med tøffe smykker som matcher denne stilen perfekt. 
Armbånd og smykke fra Sense of joy kr. 399,-

Påskeslutt og tøffe tøysko fra Retour


Om litt er påsken over for i år, og en uke fylt med avslapping, solskinn og påskegodt er snart tilbakelagt. I morgen er det hverdag igjen for de fleste, og da gjelder det å glede seg over den lyse tiden vi har i vente. Påsken her til lands har trolig vært den varmeste siden 1943, og det kan vi vel ikke klage på? Vi håper at dere har hatt noen fantastiske dager sammen med familie og venner, enten dere har tilbrakt uken på fjellet, i sydligere strøk, eller hjemme. 

Det er ihvertfall ikke lenger noen tvil om at våren er her, noe som betyr en lettere garderobe for både store og små. De er ikke bare klærne som skal byttes ut, fottøyet er også en viktig del av vårgarderoben. Nå har vi fått inn noen superlekre tøysko fra Retour. Disse er allerede blitt klare favoritter blant noen av jentene på Vinderen, fordi de er superkomfortable og anvendelige. Skoene finnes fra størrelse 28-40 og koster kun 249 kroner. 

lørdag 16. april 2011

Smakfulle godsaker til påskeegget..


Nå er snart påsken her og mange små venter spent på hva påskeharen bringer i år. Hos Daisy har vi smakfulle påskeegg, søte sjokoladeharer og annet småtteri som barna ønsker seg. Hvorfor ikke fylle egget med noe annet enn bare godteri, vi anbefaler gode leppepomader fra Eos med solfaktor 15, perfekt for fuktighet og beskyttelse i påskesolen. 

Det er ikke bare barna som skal kose seg i påskeferien. Til de voksne anbefaler vi saftige sjokolader med eggelikør, eller lakriskuler med sjokoladetrekk. Smaker supergodt til kaffen!

onsdag 13. april 2011

Glade sukkertøyfarger..


I dag har vi hatt besøk av solstrålene Fredrikke og Madeleine i butikken. Våren er kommet til Vinderen, og vi har funnet frem tøysko og sommerbukser. Vi elsker glade sukkertøyfarger og sløyfer i småpikers hår. Endelig har snøen forsvunnet og en lys tid med masse forventninger er foran oss. 
   
Madeleine har på seg: kjole fra Mayoral kr: 489. Fredrikke har på seg: bluse fra Mayoral kr:349 og bukse fra Mayoral kr: 499.
Madeleine har på seg: Bukser fra Mayoral kr:369, t-skjorte fra Mayoral kr:169 og sko fra Retour kr:249.

fredag 1. april 2011

Konkurranse - vinn silketopp fra Rosemunde


Etter all responsen på forrige konkurranse ble vi inspirert til å lodde ut to silkesingletter fra det danske merket Rosemunde. Rosemunde er desidert en av bestselgere i butikken vår og kan kombineres med det meste. Kvaliteten består av 70% silke og 30% bomull, en fantastisk kombinasjon som gjør at plagget knapt føles på kroppen. Fargene vi lodder ut er marineblå, hvit, beige og lyserosa. 


For å delta i konkurransen må du gjøre følgende: 
1 lodd - legg igjen en kommentar under dette innlegget. 
2 lodd - legg igjen en kommentar og "like"konkurransen på facebook. 
3 lodd - legg igjen en kommentar, legg deg til som følger av bloggen, og "like"konkurransen på facebook. 

Husk å skriv navnet ditt, hvor mange lodd du har "trukket", hvilken farge, samt størrelse du vil ha hvis du vinner. Vinnerne av konkurransen blir annonsert 1. mai.    

Rosemunde er nå også tilgjengelig i Daisys webshop, dersom du ikke klarer å vente til konkurransen er avsluttet. 

Vinnerne av skjerf-konkurransen er..


Velkommen 1. april, den offisielle luredagen og dagen for å kåre vinnerne av Daisys aller første konkurranse. Du trenger ikke være redd for at vi skal ha lurt deg, for konkurransen er overhodet ingen aprilsnar. Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å legge igjen en hilsen. Vi er utolig glade og takknemmlige for så mange hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger, både her på bloggen og på facebooksiden vår. 

Og til dere som er bittelitt nysgjerrige på hvem som har stukket av med seireren, kan vi avsløre at det er Fru Anja og Anne Gudmindseth som er de heldige vinnerne. Gratulerer så mye to begge to! Fint hvis dere kan sende en e-post til daisy@daisybarna.com med fullt navn og adresse. Nevn for sikkerhetskyld også hvilken av de tre fargene dere ønsker. Skjerfene sendes med posten så fort vi har hørt fra dere. 

Til dere som ikke hadde vinnerlykke denne gangen, kan vi avsløre at det straks er en ny konkurranse på gang her på Daisybloggen. Et innlegg om den nye konkurransen legges ut i løpet av dagen. 

Ønsker dere alle en strålende start på helgen!