lørdag 26. mars 2011

Sommerlig fra 120% Lino

Er det ikke deilig at solen skinner og at gradestokken sakte, men sikkert kryper oppover? For Daisyjentene har det vært vår siden den nye kolleksjonen ankom butikken i begynnelsen av februar. Vi har ventet og ventet på å kunne ta i bruk de fine tingene, og denne uken var værgudene endelig med oss. 


I dag ser dere Miriam og Christine i lekre lintunikaer fra 120% Lino. Disse blir perfekte når sommeren kommer, med solbriller (takk til Vinderen Optikk for lånet av Raybans), saltvannslokker og et par lekre sandaler til. Mens vi venter er de også superlekre over jeansen med støvelletter, eller ballerinasko til. 

Ønsker dere alle en herlig helg! 
- Nyt våren og solen -  

tirsdag 22. mars 2011

Vårens nyheter i kollasje


Når en ny årstid innhenter oss kommer lysten til fornyelse krypende. Det er ikke uten grunn at man oppkaller garderoben etter årstider, og vårgarderoben er heller intet unntak. De forskjellige sesongene er uten tvil preget av trender og skal vi tro Elles siste utgave er de viktigste trendene denne sesongen "helhvitt", "delikate pasteller", "duse nyanser", "metallisk", "tomboy" og "70-tallets hippiestil". 


Vi laget en egen liten kollasje som viser hvilke fristelser Daisy har å by på denne våren, og ja, kanskje har også vi blitt litt inspirert av de store motehusene. Klikk på bildene dersom du ønsker å se de større. 

Ps. Du har fremdeles muligheten til å melde deg på konkurransen vår, hvor du kan vinne vårens desidert lekreste skjef fra Beck Søndergaard. Trykk her for å komme til innlegget.    

Velduftende rengjøring med Durance


Våren er her og tiden er inne for en skikkelig vårrengjøring av hjemmet. Både hus og klær skal vaskes, noe de fleste synes er en kjedelig jobb. For å gjøre denne trauste oppgaven litt mer morsom, hvorfor ikke spe på med litt eksklusivt vaskemiddel med behagelig duft? Hos Daisy finner du alt fra tøyvaskemiddel, til gulvsåper og kroppsvask fra det anerkjente merket Durance.

Durance holder til i hjertet av Provence, i landsbyen Grignan, omgitt av gamle trøffelmarker, blant eiketrær og blomstrende lavendel. I denne regionen har det vært en lang tradisjon med å bruke naturens råvarer, og å ta vare på miljøet, noe som er grunnlaget for Durances filosofi og tankesett. 


Durances produkter er basert på 100 år gamle oppskrifter med dufter fra Provence. Produktene gir et rent, velduftende hus, samt fløyelsmyke tekstiler.Klesvasken er tilsatt en patentert formula som fjerner midd også ved lav vasketemperatur.

(De nederste bildene er lånt fra www.durance.fr). 

lørdag 19. mars 2011

Besøk Daisy på facebook


Endelig er både facebooksiden og bloggen vår oppe og går.
Vi forsøker å oppdatere så ofte som mulig, slik at du kan få informasjon om nyheter, kundekvelder, konkurranser og andre spennende happenings. For at vi skal kunne fortsette å være aktive på nett trenger vi lesere. Vi blir derfor veldig glade for alle positive tilbakemeldinger. Det er utrolig hyggelig å se all responsen på skjerf-konkurransen, noe som er svært motiverende for oss som bruker tiden vår på dette.
  
Det er utrolig mye spennende som skjer hos Daisy for tiden. Vi kan avsløre at en champagnekveld er rett rundt hjørnet, og da vil vi selvfølgelig at du skal komme. Følg med her på bloggen og på facebooksiden vår for nærmere info om tidspunkt.

onsdag 16. mars 2011

Vakre nyheter fra 120% Lino


Tusen takk for alle de koselige kommentarene i forrige innlegg.Vi er utrolig glade for at så mange har meldt seg på konkurransen og har tatt seg tid til å legge igjen en kommentar. Konkurransen er ikke over før første april, så dersom du ikke har fått lagt inn en kommentar har du fremdeles muligheten. Reglene er ganske enkle: skriv en kommentar under konkurranse-innlegget hvor du skriver navnet ditt og hvilket skjerf du helst ønsker å vinne.

I dagens innlegg ser dere flotte Miriam i sommerlige nyheter fra 120% Lino. Vi elsker den behagelige shortsen med uovertruffen fasong. Kjempelekker med en hvit bluse og gladiatorsandaler til. 
I dag skinner solen over Vinderentorvet og Daisyjentene er i skikkelig vårstemning.. 

Husk å holde deg oppdatert på facebooksiden til Daisy, der skjer det mye spennende om dagen!

torsdag 3. mars 2011

Nytt fra den lille prikken over i`en


Vi har akkurat fått inn masse herlig hårpynt fra "Den lille prikken over i`en". Nå finnes det flere ulike sløyfetyper i forskjellige farger og størrelser. Disse assesoarene løfter virkelig et hvert antrekk og kan brukes av både barn og voksne. På bildene ser dere skjønne Madelen i en beige variant med sirkoner på. Hun elsker å pynte seg og bruker sløyfene nesten hver dag. Dersom du skal gifte deg eller er blitt invitert i bryllup, er en slik sløyfe det ultimate tilbehøret til alle brudepiker og andre små prinsesser. 


Vi har også fått inn mye lekkert fra danske Lisbeth Dahl. Sjekk ut de søte toalettmappene og boksene til å oppbevare smykker i. Flere bilder av nyhetene kommer til uken.